@jura1 taj server je aktivan. Probaj sa vpnpozz imali ko ip sahranit http://roi-tv.net:9000/c/ mozda se koristi neki novi server i port , imao sam par macova i vise nista neradi
Nazalost nisu samo tebimozda sam bas te sreće da su crkli ovi trije macovi sto sam jih koristio
imas pmhxxp://elitecctv.net
Ako netko ima m3u od ovog servera, bio bi zahvalan.
To je poznata stvar da ima IPTV provajdera koji dopuštaju gledanje kanala samo ako je korisnik sa njihove matične mreže, ili u gorem slučaju na određenom opsegu ip adresa te mreže. Svakako se dovijaju da onemoguće hakovanje!Pozdrav ljudi... Da li je nekonimao problem da jedan te isti server radi na yettel mrezi a na mts ne radi, takođe i kada na mts uključim vpn opet ne radi, a na ovoj drugoj mreži bez problema radi... Ott navigator je u pitanju, znači preko kompa ne radi na mts mrezi, a na telefonu radi na yettel? U čemu je caka i kako da to rešim? Hvalaaaa
Znači faktički to je ne rešivo... Ok, hvalaTo je poznata stvar da ima IPTV provajdera koji dopuštaju gledanje kanala samo ako je korisnik sa njihove matične mreže, ili u gorem slučaju na određenom opsegu ip adresa te mreže. Svakako se dovijaju da onemoguće hakovanje!