Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
1 октомври 2019
Мислења
31
Поени од реакции
20
arkadaşlar kullandığınız veya bildiğiniz en stabil çalışan portal hangisi.yazarsanız taratırım bulduklarımıda paylaşırım....
 
Член од
27 февруари 2021
Мислења
4
Поени од реакции
8
@tissot75
Pozdrav prijatelju ,nije mi jasno zbog čega si ti počeo da pišeš odjednom na ovom forumu o tome da neko valja ili ne valja tj.da više hvališ nekoga u odnosu na druge zašto?
Znam dobro na kom si forumu, znamo se i šta se desilo?(nije me briga)ali nikada recimo nisi pomenuo SF forum sad odjednom hvališ(nije to problem jeste to veliki forum sa velikim brojem članova samim tim ima veliki broj i znalaca tj. stručnjaka ali mi malo čudno)...ovo je više formaln pitanje,nemam ništa protiv nijednog foruma iskreno SF mi je jedan od prvih foruma tj i sam sam iz Srbije bliži bi mi trebao biti od mnogih ali brod vas odvede nekad i u deuge luke;):D.
Šalim se pomalo dragi su mi svi forumi tu smo da se družimo edukujemo pomalo,nešto naučimo..
Pozzz ;) neee nezelim da se izvlaci iz konteksta , nit hvalim neke nit osudjujem druge , forumi su isti bit je u ljudima ! A reci mi da nije istina uvijek se istih par ljudi hvali s tim nekim forumima a vise dan i noc ovdje ! Piso sam davno nikave veze nemam sa SF niti bilo kim sa tog foruma ali et ! Spamzujem temu sory i lijep i ugodan dan zelim !
 
Член од
28 август 2019
Мислења
4
Поени од реакции
4
Evo vam tu staru verziju simple playera kojim skenirate udpxy , ne morate mi zatrpavat inbox

Nista od toga ne vredi to.
Автоматски споено мислење:

Boki je uzor jedino ti i sota sramotite SF ovdje.Od tebe na SF nemamo nikakvu korist.I ona dvojica sta nam iznose iz vipa.
To rijesite na sf ko koga sramoti.
 
Член од
23 февруари 2015
Мислења
239
Поени од реакции
375
Nije mi jasno da cistite tudje dvoriste a u vase smetliste, ko od koga ima korist, ko sta ima-nema to je nebitno bitno je da ima

index.jpg

:D:D:D:D
 
Член од
19 декември 2008
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.188
.
 

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom