- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.477
- Поени од реакции
- 3.756
Da, treba mi za mobitel.Pomoću URLHelpera ili URLSnoopera. Pustiš IPTVExtreme ili što već želiš i u pozadini otvoriš jedan od ta dva programa i vidiš sve. Ja imam instaliran BlueStack na računalu i sve adroid apk instaliram na njemu tako da mi nije teško pratiti. Ako gledaš preko android tv ili boxa, provjeri postoje li ti programčići za android, ja nisam jer mi nisu trebali iz razloga koji sam naveo.
Imaš li neki komplet nastavaka sa exyu.. Za dream.. Nešto isprobavam, trebaju mi nastavci bez ip adrese
Vidis meni rade arene pa da se svi reseleri i vlasniki sloze u vlakic i drze za kitu.Sigurno će ti dugo sad radit.. Jbt koji si ti mulac, tu su ti i vlasnik i resseler na forumu
Rekao ti je čovjek sve, instaliraš na PC BlueStack, vidiš što ti treba i koristiš na mobitelu kako hočeš.Da, treba mi za mobitel.
Pa rade i meni ali uvjek me zaćudi ljudska glupost..Vidis meni rade arene pa da se svi reseleri i vlasniki sloze u vlakic i drze za kitu.
Nije mu čovjek ništa rekao... Pitao je za telefon... Onda mu treba za telefonRekao ti je čovjek sve, instaliraš na PC BlueStack, vidiš što ti treba i koristiš na mobitelu kako hočeš.![]()
Imaš PMDa, treba mi za mobitel.
Opet sa istim pitanjem, pokusavam vec par dana da promenim firmware ali ne ide.. Ima li neko iskustva sa ovim?Pozdrav drugari, da li se neko među vama igrao sa amino a139e ili sličnim uređajem? Ima li svrhe igrati se sa tim?
не може!
Radi kolega radiне може!
од инфото треба и графичката карта
ама 99,9 % нема да може
која графичка ја има?Radi kolega radi
уште во првиот пост напишав,,дека фали инфо за графичка..со 1гб графичка може!