- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.914
- Поени од реакции
- 4.012
Posaljem ti danas kad budem za racunarom ... imam malo obaveza danas pa kad to obavim saljem ...Eh sad, hajd pogodi BiH...
Pozdrav
Posaljem ti danas kad budem za racunarom ... imam malo obaveza danas pa kad to obavim saljem ...Eh sad, hajd pogodi BiH...
Config ti izvuće i ip i onda samo provjeriš na google koja je država.. To ti lako..
Hvala pajdo NE TREBA, našao sam par komada sa BiH...Posaljem ti danas kad budem za racunarom ... imam malo obaveza danas pa kad to obavim saljem ...
Pozdrav
Zar nije lakše napraviti config, koji ti odmah prikaže koja je zemlja?Config ti izvuće i ip i onda samo provjeriš na google koja je država.. To ti lako..
Pa jeste ali po postovima sam mislio da neznas, pa sam ti odg kao amateru.. Naravno ako znas da je bolje..Hvala pajdo NE TREBA, našao sam par komada sa BiH...
I sad neka kažu "@Sota nije ljudina i ne pomaže, samo slika.
Hvala i veliki pozdrav
Автоматски споено мислење:
Zar nije lakše napraviti config, koji ti odmah prikaže koja je zemlja?
Ne sudi po ambalaži...PozzzPa jeste ali po postovima sam mislio da neznas, pa sam ti odg kao amateru.. Naravno ako znas da je bolje..
Ima komanda i kad se izvuce IP da se ubaci u config da odmah Drzavu i Grad izbaci na osnovu te IP adrese, da ne moras na Google! Slucajno sam nasao u jednom configu, ako nekom treba komanda da to vadi poslacu na PM!Config ti izvuće i ip i onda samo provjeriš na google koja je država.. To ti lako..
super dali su to tvoji stihovi ili iz neke zbirkeSrce u srcu, sanjao sam ja
Duša na duši, zlatna svitanja,
Negdje u hodu smo sve izgubili
Otkrili ljubav pa je ubili.
Muške se suze rijetko viđaju
Ove moje kao da se tebi sviđaju,
Isti san vrtim i znaš što učinim,
Tvoje lice gledam kad vrata otvorim...
Mogli smo, možemo, ja još vjerujem
Sklon sam ti previše, nek pretjerujem,
Zbog tebe ovakav, van svake pameti!
Ko prvi poljubac kojeg svatko upamti.
Dobro vam jutro dobri ljudi.
Ima mojih,ali i stihova mojih prijatelja.super dali su to tvoji stihovi ili iz neke zbirke
pošto si moderator treba da imaš za sve jedneka merilamarko cepenkov ..zašto obljavljivaš postove za koje treba pass a taj pass nikome ne das ...,molio sam te za t2 pass a ti ništa .....šta to znaači
каде молеше?marko cepenkov ..zašto obljavljivaš postove za koje treba pass a taj pass nikome ne das ...,molio sam te za t2 pass a ti ništa .....šta to znaači