- Член од
- 10 ноември 2020
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 43
A pa i ja to mislim, al sam odg jer sam imao repliku da je to unosan biznis za njih i zato ne dijele previse te liste sto nahvataju!Oni koji upadaju u panele se ne bave zaradom.
A pa i ja to mislim, al sam odg jer sam imao repliku da je to unosan biznis za njih i zato ne dijele previse te liste sto nahvataju!Oni koji upadaju u panele se ne bave zaradom.
кој не разбира,,,и не сака да плати неможе да да седне и да гледа!!Dobro to se slazem velik izbor, ali sto vise ima izbora, narod vise u nedoumici sta valja, sta ne valja sta uzeti, svakodnevna pitanja po grupama, ovaj steka server, zezaju se sa Kodijem, sad koci! Ne mogu spojiti mjesec dana da u miru da sjednu navece i gledaju bez da nesto zeza!
Ja i ne padam bas i ne vjerujem toliko da mogu upasti u svaki server kako kazu! Jedan lik ,nije sa ovog foruma, me fascinirao, dao mi je par puta liste sa vise hiljada konekcija, radile su extra!Uglavnom se tako ulazi u panele , a ovi neiskusni padaju na bajke![]()
Vecina ljudi koja je ovdje duze vremena i nesto je naucila ima u svojoj arhivi u svakom momentu stotine ovakvih i onakvih listi ..device mac, user pass, jednokonekcijskih, visekonekcijskih, fluss listi , neki i cijele panele , problem je sto ni sami ne znaju sta od toga sve radi i onda im se tesko natjerati provjeravati sve to da bi nekom dali listu . Meni licno se neda kopati i traziti vec onog momenta kad mi stane nesto na tv-u, a imam pun racunar svega .A pa i ja to mislim, al sam odg jer sam imao repliku da je to unosan biznis za njih i zato ne dijele previse te liste sto nahvataju!
I to se slazem, najsigurnije je sebi platis sta valja uzivasкој не разбира,,,и не сака да плати неможе да да седне и да гледа!!
бесплатно е само сирењето во стапицата за глувци,
повеќето членови ова им е хоби,зараза...а другите ,мислат кога знаат да користат интернет,,може одма така лесно,да седнат и 1 месец да гледаат)
некогаш можеше со сателитска анатена максимум да се гледаат само 100 канали на сите сателити,над Европа
времето на аналогна.....
после со дигиталната....се се смени,,и многу брзо.........се менува
нема што да копаш...ние со @xeonn мислиме имаш свој сервер )))Vecina ljudi koja je ovdje duze vremena i nesto je naucila ima u svojoj arhivi u svakom momentu stotine ovakvih i onakvih listi ..device mac, user pass, jednokonekcijskih, visekonekcijskih, fluss listi , neki i cijele panele , problem je sto ni sami ne znaju sta od toga sve radi i onda im se tesko natjerati provjeravati sve to da bi nekom dali listu . Meni licno se neda kopati i traziti vec onog momenta kad mi stane nesto na tv-u, a imam pun racunar svega .
Vidi svi placaju android resivere i neznam sta , jedan raspberry pi kosta ko prosjecan android resiver , ubacis tvheadend i listu s jednom konecijom sebi djelis na koliko zelis uredjaja u kuciнема што да копаш...ние со @xeonn мислиме имаш свој сервер )))
A jebi ga, kada moze samo u kuci...nema zarade, hehe.Vidi svi placaju android resivere i neznam sta , jedan raspberry pi kosta ko prosjecan android resiver , ubacis tvheadend i listu s jednom konecijom sebi djelis na koliko zelis uredjaja u kucieto servera
![]()
Da istina da nema , nemoze jbg nemamo mi internet brzine za servere ,serveri se izajmljuju u vecini slucajeva jer brzinu neta od 10 gb nedobiva svako od telekomaA jebi ga, kada moze samo u kuci...nema zarade, hehe.
Treba bit odgovoran ako nesto posjedujes ili imas najlakse je server razjebat.Mozes do nekoliko listi podijelit al nemoz isti na desetke iako imas cio panel,karakter je bitan i ne preseravanje sta neki rade kad dodu do izvoraA pa i ja to mislim, al sam odg jer sam imao repliku da je to unosan biznis za njih i zato ne dijele previse te liste sto nahvataju!
rekoh ja jos kad, da ima... cuo sam od nekih ovde da ima dobar server.... a neda nista za nas obicne smrtnike ovde da gledamo....aj meni i nije bitno, ja i onako ne gledam tv, ali ovima sto svaki dan traze po forumu.....izgleda od njega covek ni koronu ne moze da dobije kamo neku listu ,......нема што да копаш...ние со @xeonn мислиме имаш свој сервер )))
Bar je priznao da mu je malirekoh ja jos kad, da ima... cuo sam od nekih ovde da ima dobar server.... a neda nista za nas obicne smrtnike ovde da gledamo....aj meni i nije bitno, ja i onako ne gledam tv, ali ovima sto svaki dan traze po forumu.....izgleda od njega covek ni koronu ne moze da dobije kamo neku listu ,......
Автоматски споено мислење:
neki gazde rekao bih malo i preteruju sa nekim stvarima..... a to zna da bude kontra produktivno .......