Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Marko Cepenkov

Модератор
Член од
19 декември 2008
Мислења
1.699
Поени од реакции
1.609
Dobro to se slazem velik izbor, ali sto vise ima izbora, narod vise u nedoumici sta valja, sta ne valja sta uzeti, svakodnevna pitanja po grupama, ovaj steka server, zezaju se sa Kodijem, sad koci! Ne mogu spojiti mjesec dana da u miru da sjednu navece i gledaju bez da nesto zeza!
кој не разбира,,,и не сака да плати неможе да да седне и да гледа!!
бесплатно е само сирењето во стапицата за глувци, :)

повеќето членови ова им е хоби,зараза...а другите ,мислат кога знаат да користат интернет,,може одма така лесно,да седнат и 1 месец да гледаат)
некогаш можеше со сателитска анатена максимум да се гледаат само 100 канали на сите сателити,над Европа
времето на аналогна.....
после со дигиталната....се се смени,,и многу брзо.........се менува
 
Член од
19 ноември 2019
Мислења
732
Поени од реакции
2.733
A pa i ja to mislim, al sam odg jer sam imao repliku da je to unosan biznis za njih i zato ne dijele previse te liste sto nahvataju!
Vecina ljudi koja je ovdje duze vremena i nesto je naucila ima u svojoj arhivi u svakom momentu stotine ovakvih i onakvih listi ..device mac, user pass, jednokonekcijskih, visekonekcijskih, fluss listi , neki i cijele panele , problem je sto ni sami ne znaju sta od toga sve radi i onda im se tesko natjerati provjeravati sve to da bi nekom dali listu . Meni licno se neda kopati i traziti vec onog momenta kad mi stane nesto na tv-u, a imam pun racunar svega .
 
Член од
10 ноември 2020
Мислења
53
Поени од реакции
43
кој не разбира,,,и не сака да плати неможе да да седне и да гледа!!
бесплатно е само сирењето во стапицата за глувци, :)

повеќето членови ова им е хоби,зараза...а другите ,мислат кога знаат да користат интернет,,може одма така лесно,да седнат и 1 месец да гледаат)
некогаш можеше со сателитска анатена максимум да се гледаат само 100 канали на сите сателити,над Европа
времето на аналогна.....
после со дигиталната....се се смени,,и многу брзо.........се менува
I to se slazem, najsigurnije je sebi platis sta valja uzivas ;)
 

Marko Cepenkov

Модератор
Член од
19 декември 2008
Мислења
1.699
Поени од реакции
1.609
Vecina ljudi koja je ovdje duze vremena i nesto je naucila ima u svojoj arhivi u svakom momentu stotine ovakvih i onakvih listi ..device mac, user pass, jednokonekcijskih, visekonekcijskih, fluss listi , neki i cijele panele , problem je sto ni sami ne znaju sta od toga sve radi i onda im se tesko natjerati provjeravati sve to da bi nekom dali listu . Meni licno se neda kopati i traziti vec onog momenta kad mi stane nesto na tv-u, a imam pun racunar svega .
нема што да копаш...ние со @xeonn мислиме имаш свој сервер )))
 
Член од
24 септември 2019
Мислења
117
Поени од реакции
240
нема што да копаш...ние со @xeonn мислиме имаш свој сервер )))
Vidi svi placaju android resivere i neznam sta , jedan raspberry pi kosta ko prosjecan android resiver , ubacis tvheadend i listu s jednom konecijom sebi djelis na koliko zelis uredjaja u kuci :) eto servera ;)
 
Член од
24 септември 2019
Мислења
117
Поени од реакции
240
A jebi ga, kada moze samo u kuci...nema zarade, hehe.
Da istina da nema , nemoze jbg nemamo mi internet brzine za servere ,serveri se izajmljuju u vecini slucajeva jer brzinu neta od 10 gb nedobiva svako od telekoma :) , ali bolje ista nego nista jednu konekciju pretvoris u 2-3-4 i to je nesto ;)
 
Член од
24 јули 2016
Мислења
1.766
Поени од реакции
3.130
A pa i ja to mislim, al sam odg jer sam imao repliku da je to unosan biznis za njih i zato ne dijele previse te liste sto nahvataju!
Treba bit odgovoran ako nesto posjedujes ili imas najlakse je server razjebat.Mozes do nekoliko listi podijelit al nemoz isti na desetke iako imas cio panel,karakter je bitan i ne preseravanje sta neki rade kad dodu do izvora
 
Член од
4 ноември 2019
Мислења
134
Поени од реакции
245
нема што да копаш...ние со @xeonn мислиме имаш свој сервер )))
rekoh ja jos kad, da ima... cuo sam od nekih ovde da ima dobar server.... a neda nista za nas obicne smrtnike ovde da gledamo....aj meni i nije bitno, ja i onako ne gledam tv, ali ovima sto svaki dan traze po forumu.....izgleda od njega covek ni koronu ne moze da dobije kamo neku listu ,......
Автоматски споено мислење:

neki gazde rekao bih malo i preteruju sa nekim stvarima..... a to zna da bude kontra produktivno .......
 

Attachments

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2019
Мислења
288
Поени од реакции
598
rekoh ja jos kad, da ima... cuo sam od nekih ovde da ima dobar server.... a neda nista za nas obicne smrtnike ovde da gledamo....aj meni i nije bitno, ja i onako ne gledam tv, ali ovima sto svaki dan traze po forumu.....izgleda od njega covek ni koronu ne moze da dobije kamo neku listu ,......
Автоматски споено мислење:

neki gazde rekao bih malo i preteruju sa nekim stvarima..... a to zna da bude kontra produktivno .......
Bar je priznao da mu je mali :) Ali,ima veliku i dobru listu(y)
 
Член од
13 јули 2015
Мислења
118
Поени од реакции
5
zdravo ko moze dami pomogne od ova


89.187.182.197:8080/stream/?sp=tvalbanialive&lang=alb&u=7CGTMLAI&i=29HLEZv7w4j1AgW9&k=a4612196cafb648fa234d979a3fe4c626efc9dc8df92b88f97bd4afc9961b1a44f2d0fb7bbc4d012301ea0ad2ef5da515e31aad8defce07a3c4ffaee22a1462030a0846001bfa05e7a9a37ce8ce79337dd60f8243aa139eb4eb9d20da6a63c3a07d8547ff24f6d790

"servers": [
{
"id": "US-CHI-DPK-R1-03",
"url": "89.187.182.197"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-R1-05",
"url": "89.187.182.187"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-R1-04",
"url": "89.187.182.139"
},
{
"id": "CA3_S1_02",
"url": "110.44.7.11"
},
{
"id": "CA3_S1_01",
"url": "110.44.7.10"
},
{
"id": "US-LAX-DPK-R1-02",
"url": "84.17.45.140"
}
],
"servers_retry": 7788,
"servers_id": "26b7061a",
"timeshift_servers": [
{
"id": "US-CHI-DPK-S2-02",
"url": "89.187.182.224"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-H1-05",
"url": "89.187.182.221"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-H1-04",
"url": "89.187.182.208"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-H1-06",
"url": "89.187.182.222"
},
{
"id": "CA3_C1_01",
"url": "110.44.7.12"
},
{
"id": "CA3_C1_02",
"url": "110.44.7.13"
},
{
"id": "US-LAX-DPK-S2-02",
"url": "84.17.45.143"
}
],
"timeshift_servers_retry": 5908,
"timeshift_servers_id": "40fbf273",
"vod_servers": [
{
"id": "US-CHI-DPK-H1-05",
"url": "89.187.182.221"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-H1-06",
"url": "89.187.182.222"
},
{
"id": "US-CHI-DPK-H1-04",
"url": "89.187.182.208"
},
{
"id": "CA3_C1_01",
"url": "110.44.7.12"
},
{
"id": "CA3_C1_02",
"url": "110.44.7.13"
},
{
"id": "CH3_C1_02",
"url": "151.252.32.202"
},
{
"id": "CH3_C1_01",
"url": "151.252.32.194"
},
{
"id": "CH3_C1_03",
"url": "151.252.32.218"
 
Член од
11 јануари 2020
Мислења
421
Поени од реакции
3.086
Pustija sam da me nose vitri na sve strane,
Nebi li se umorija pa da duša stane.
Pustija sam da me more pučini odvuče,
Ostavija sve sam svoje za čim srce tuče.

Nisu mene umirili vitri cileg svita,
Nit me more milovalo, još mi život skita.
Rekli su mi u konobi kad je pala runda,
Da sam čovik lutalica, nima većeg vagabunda.

Niko ne zna da je srce zavit dalo,
Kad je bez nje ovi život izabralo.
Niko ne zna da me ona nikad nije tila,
A jubav je moja bila...

(Ma je isto prije vičnog sna,
Rekla da joj sad je puno ža...)

Dobro vam jutro dobri ljudi.
 
На врв Bottom