- Член од
- 4 ноември 2019
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 797
odma sam lika skontao... samo se folira, a gazda je, kao i jos neki ovde......добро напиша @xeonn дека имаш свој сервер))
odma sam lika skontao... samo se folira, a gazda je, kao i jos neki ovde......добро напиша @xeonn дека имаш свој сервер))
Moraš biti korak ispred konkrencije i privući pažnju , gerila marketingpa gdje ovaj nadze @dadoxy?
Da mi server izbušite ko Cicolinu , ta nisam luddaj neku listu na test......
Чичолина веќе е во пензијаMoraš biti korak ispred konkrencije i privući pažnju , gerila marketing
Автоматски споено мислење:
Da mi server izbušite ko Cicolinu , ta nisam lud![]()
necemo mi nikome dati link do servera, casna pionirska ......Moraš biti korak ispred konkrencije i privući pažnju , gerila marketing
Автоматски споено мислење:
Da mi server izbušite ko Cicolinu , ta nisam lud![]()
necemo mi nikome dati link do servera, casna pionirska ......![]()
кај што има јајце,значи има кокошка.....значи ќе има и кајгана!da ga hostujem na Plutonu vi s Kajgane bi ga i tamo našli![]()
ako nam ne verujes, sakrij ga iza cloud/a..... i miran si.....da ga hostujem na Plutonu vi s Kajgane bi ga i tamo našli![]()
Dolazi kod mene u Njemacku. Ovo je postena Drzava.a, ja go k'o pistolj, nemam ni vpn ni av,znaci da se pakujem
server radiZna li ko sta se desava sa clientportal.link serverom je li sta menjano kao da uopste ne radi.Ako se sta promenilo neka mi neko posalje novi host.Hvala
sa vpn il na novi host? ne radi i kod meneserver radi