Budi i ti miran ostavi ljude na miru i nepali ljude da deliš liste besplatno.Ne bi vi nikad nikom ništa besplatno dali volite previše lovu.Ironman1 budi miran da te glava ne boli... Lahka ti noc moj Bosancerosu![]()
Budi i ti miran ostavi ljude na miru i nepali ljude da deliš liste besplatno.Ne bi vi nikad nikom ništa besplatno dali volite previše lovu.Ironman1 budi miran da te glava ne boli... Lahka ti noc moj Bosancerosu![]()
Ti si izgleda neki prodavac magle pa si nasao ovdje da je prodajes, ovdje ima svako sta da gleda, kada te budu dohvatili ameri za autorska prava placaces za zivota svoga a mozda ce ti i unuci najvjerojatnije placati i opet neces sve obaveze namiriti, prema tome pali odakle si dosao, dok ti nije kasno.Ironman1 budi miran da te glava ne boli... Lahka ti noc moj Bosancerosu![]()
Je li moguce ikako dobiti ovakvu listu sto ima toliko HD kanala? Ako sam dobro skontao to je nekadasnji fidelio tv?
Dobio si super listu juce od mene.dobra noc dobri ljudi, imao sam mac od zdrave hrane i trajao mi je do pre nekih sat vremena kad je istekla pretplata, ima li neka dobra dusa da da jednu mac od zdrave na pp.
Ta radi super i hvala na toj, ovu zdravu trazim zbog domacih serija, ima ih dosta.Dobio si super listu juce od mene.
Ili mora da bude bas zdrava.....
pele017 напиша:
dobra noc dobri ljudi, imao sam mac od zdrave hrane i trajao mi je do pre nekih sat vremena kad je istekla pretplata, ima li neka dobra dusa da da jednu mac od zdrave na pp.
@pele017Dobio si super listu juce od mene.
Ili mora da bude bas zdrava.....