- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.362
- Поени од реакции
- 3.722
Meni ne treba, imam kablovsku SBB (EON TV), satelitsku ( gledam sve kanale od 30w do 45e) i nesto malo od IPTV-a,Starbucks
Ja imam TotalTv EoN i Mts satelitska
Jel ti treba nesto?

Meni ne treba, imam kablovsku SBB (EON TV), satelitsku ( gledam sve kanale od 30w do 45e) i nesto malo od IPTV-a,Starbucks
Ja imam TotalTv EoN i Mts satelitska
Jel ti treba nesto?
Hvala ti ako to iskreno kazes,a netreba mi nista.Kao i vecina,nisam u ovome zato sto gledam tv nego je ovo jedino na netu jos sto me zanima,pa istrazujem u slobodno vrijeme i nadjem....i uvjek hocu jos i jos.....ako je tako, reci sta ti treba, da ti dam
(koja ti je brzina neta)
Moze ako imas.......... PozdravAko neko koristi IPTV Extreme , SMART IPTV ili SSIPTV a nema sta da gleda. neka mi se javi , imam neke liste viska pa da sredimo to...Petak je...
Naravno, samo na PM...
Javi se na PM ! Lepo pise...Moze ako imas.......... Pozdrav
iskren sam i nikad u zivotu ne lazem,a tebi hvala od srcaOzbiljno ti kazem (ako si iskren - takvima bih uvek pomogao) ali kako da znas ko ovde govori istinu ?!
Ovde se godinama vodi rat o tome ko ima vise, ko zna bolje, ko ima server, ko ima forum, kome je duzi, ko je lepsi .... tako da ....
Sto palis ljude s testovnih 15 dana EON-a
cisto u terapijske svrhe
Drka drka djon drka drka djonDa nije ko vidio Masu!?
![]()
Ako ko vidi dijete,nek odma' ide kuci.I dobro zakljuca vrata.mamu Masinu, da ne bude medo pedofil![]()
![]()
![]()