Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

MARCELLO

Модератор
Член од
15 јули 2007
Мислења
11.184
Поени од реакции
5.244
Малце изменив во правилата затоа што гледам полесно ви е стрим линковите да ги ставате во спојлер или на сајт каде може да се симне.
Еве ви ги правилата надополнети и изменети, се надевам ќе ги почитувате

 • Скриншот слики ставајте ги во спојлер да не се успорува темата. Кликнете на ова иконче
  и тука имате опција спојлер.
 • Секоја расправија со поединец решавајте ја во приватна порака.
 • Секоја расправија за нешто што е надвор од темата е строго забранета.
 • Не пишувајте со големи букви, големи букви на било кој форум е исто како во реален разговор кога сте нервозни па му се дерете на соговорникот.
 • Листите кој ги објавувате јавно нивните линкови кратете ги на сајтовиве bitly.com или tinyurl.com или ставајте ги во спојлер или на некој сајт прикачете ги за симнување.
 • Стрим листите кој сметате дека со објавување јавно стануваат краткотрајни давајте ги во порака на оној кој сметате дека нема да ги злоупотреби. Доколку видите дека некој објавил јавно таква стрим листа пријавувајте го мислењето и избегнувајте да се расправате со него, има кој да го решава сето тоа.
 
Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.288
Поени од реакции
2.023
Малце изменив во правилата затоа што гледам полесно ви е стрим линковите да ги ставате во спојлер или на сајт каде може да се симне.
Еве ви ги правилата надополнети и изменети, се надевам ќе ги почитувате

 • Скриншот слики ставајте ги во спојлер да не се успорува темата. Кликнете на ова иконче
  и тука имате опција спојлер.
 • Секоја расправија со поединец решавајте ја во приватна порака.
 • Секоја расправија за нешто што е надвор од темата е строго забранета.
 • Не пишувајте со големи букви, големи букви на било кој форум е исто како во реален разговор кога сте нервозни па му се дерете на соговорникот.
 • Листите кој ги објавувате јавно нивните линкови кратете ги на сајтовиве bitly.com или tinyurl.com или ставајте ги во спојлер или на некој сајт прикачете ги за симнување.
 • Стрим листите кој сметате дека со објавување јавно стануваат краткотрајни давајте ги во порака на оној кој сметате дека нема да ги злоупотреби. Доколку видите дека некој објавил јавно таква стрим листа пријавувајте го мислењето и избегнувајте да се расправате со него, има кој да го решава сето тоа.
Са скором па свим се слажем, само једно запажање. Отворите још једну подтему у којој ће бити дозвољено рећи добар дан а да не будеш банован :D ова тема нек буде искључиво за стримове без дискусија, тражења листи и разних питања.. Исто тако, не закључавајте тему због појединаца већ појединце банујте - или скроз угасите тему ако Вам је толика гњаважа бринути о њој.
 
Член од
27 февруари 2017
Мислења
786
Поени од реакции
3.277
Malo je offtopic ali treba mi neko od clanova iz Pule. Hitno mi treba za veceras MAG250 ili sl. uredjaj, gdje se to moze kupiti (mislim u Puli :))?
 

MARCELLO

Модератор
Член од
15 јули 2007
Мислења
11.184
Поени од реакции
5.244
Са скором па свим се слажем, само једно запажање. Отворите још једну подтему у којој ће бити дозвољено рећи добар дан а да не будеш банован :D ова тема нек буде искључиво за стримове без дискусија, тражења листи и разних питања.. Исто тако, не закључавајте тему због појединаца већ појединце банујте - или скроз угасите тему ако Вам је толика гњаважа бринути о њој.
Немам ништо против тука да се поздравуваме ама да не се иде до толку надвор од темата па да се честитаат родендени, празници..

Има еден куп теми на форумов и добредојдени сте на сите теми не само на оваа. Знам дека повеќето ве влече повеќе само оваа тема но зошто и да не се дружите со другите форумџии и на другите теми. Имате теми за здравје, за хумор, за компјутери, за храна..Има дел на форумов Општи моабети па тука би можело да се отвори тема за секакви моабети како чат/ месинџер па кој сака нека отвори таква тема и ако ја подржат доста членови и модератори терајте ја.
 
Последно уредено:
На врв Bottom