Инспиративни приказни на филмските ѕвезди

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Секогаш Сталоне ја имал и ќе ја има таа италијанска мафијашка фаца, едноставно роден е за мафијашки филмови филмови (y)

S

Sagan

Гостин
По порничот од 1970 можело да се види дека му претстои блескава кариера :icon_lol:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Роки од текстот ми дава сила и мотив за борење во многу тешки моменти се гледа дека е многу јак на карактер никогаш не се предава и тоа ми се свиѓа само упорните ќе успеат колку и да си спремен само УПОРНИОТ ќе успее(мое мислење)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сменет е насловов на темава, чисто да можеме да споделиме повеќе вакви слични приказни на Слај. Не е лесно од трњата да стигнеш до ѕвездите.

Јас се сетив на уште една таква потресна приказна. Ја читав пред неколку години и ми остана во памет. Кирк Даглас како дете живеел во најсиромашното гето во Њу Јорк. Семејството буквално му немало леб да јаде. За време на тие години кога американската економија доживувала најголема криза, животот му бил буквално преживување. Така Кирк од што бил гладен еден ден нашол еден компир кој го скрил во некоја стреа во улицата, за да може да го изеде кога ќе биде смртно гладен. Човекот во интервјуто имаше изјавено дека до ден денешен го памти тој момент и дека совест уште го гризе што не кажал за тоа на родителите и на своите браќа и сестри, туку решил сам да се почести со компирот.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Роберт Мичам за време на големата депресија во САД како дете бил скитник. Како и повеќето негови врсници, кога ке биле најдени како скитаат сами тие биле апсени од полицијата и приморувани да работат на патишта копајки врзани еден со друг со окови. Заради тоа што на државата и било потребно работна снага на повеќето затвореници им биле измислувани нови криминални дела што не ги сториле со цел да се во притвор подолго време. Еден ден додека требале затворениците да бидат префрлени во друг град, железните окови им биле симнати на затворениците и тој го искористува ова за да избега. Бркан е од чуварите но он успева да се сокрие. Понатаму тој има кратка кариера како аматер боксер, станува ценет актер и успат успева да сними неколку калипсо синглови.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.240
Поени од реакции
16.382
Сменет е насловов на темава, чисто да можеме да споделиме повеќе вакви слични приказни на Слај. Не е лесно од трњата да стигнеш до ѕвездите.

Јас се сетив на уште една таква потресна приказна. Ја читав пред неколку години и ми остана во памет. Кирк Даглас како дете живеел во најсиромашното гето во Њу Јорк. Семејството буквално му немало леб да јаде. За време на тие години кога американската економија доживувала најголема криза, животот му бил буквално преживување. Така Кирк од што бил гладен еден ден нашол еден компир кој го скрил во некоја стреа во улицата, за да може да го изеде кога ќе биде смртно гладен. Човекот во интервјуто имаше изјавено дека до ден денешен го памти тој момент и дека совест уште го гризе што не кажал за тоа на родителите и на своите браќа и сестри, туку решил сам да се почести со компирот.
му бил омилен глумец на Тито...

Kajgana Shop

На врв Bottom