Иницијатива за рамноправност во ЈСП, дајте ни поддршка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Добро мајсторе кажи како ќе го решиш проблемот?
Со ваков менталитет на ќутење тешко да се реши. Покоркачи сме во момент како народ и што побргу си признаеме толку подобро. И мирни сме ко овчички, кај нас се поминува без протест за разлика од една грција каде за ситница се бунат. Ни ко народ не сме единствени така да не знам како ќе се реши.

Петиции и протести да се прават или и ние да престанеме да плаќаме карти колективно може нешо ќе смени иако не ми се верува.

Цела држава е изместена од колосек и тоа не го менуваш, ЈСП е само еден сегмент.

Ко шо глеаш не сум многу оптимист за некоја голема промена се додека не се држиме еден со друг а тоа сега го нема :).

Kanal 88

Несопирлив
Член од
7 февруари 2010
Мислења
15
Поени од реакции
22
de kazi go Planot,moze ke se zainteresira nekoj;)
Планот на Хитлер. Но ние нема да ја шириме државата туку ќе ја чистиме од штетните раси. Пример ако во Македонија има 200.000 Албанци и 2.000.000 Македонци се паѓа секој 10ти Македонец да скине еден брат. Ќе се решат сите проблеми, верувајте ми. Па и немора секој 10ти наш да скине еден брат, некој нека биде камиказа на митинг на ДУИ и ДПА. Имате муда? Слаби сте? Имате религија? Бидејте како нив, инаку нема Македонија!

Член од
21 септември 2011
Мислења
705
Поени од реакции
2.117
Забегаа главните сто дозволиле секој да може да биде член на форумов!
А овој дардан-иа може предавање да им држи на оние од Струмица кои никогаш немале контакт со албанец или имале само со културен(ретки) или од интерес албанец

Kanal 88

Несопирлив
Член од
7 февруари 2010
Мислења
15
Поени од реакции
22
Забегаа главните сто дозволиле секој да може да биде член на форумов!
А овој дардан-иа може предавање да им држи на оние од Струмица кои никогаш немале контакт со Албанец или имале само со културен(ретки) или од интерес Албанец
Забегаа главните заради тоа што се хумани и не дозволуваат етнички и религиозни препукувања, а не се свесни дека тие ќе им го земат лебот од маса!

Член од
21 септември 2011
Мислења
705
Поени од реакции
2.117
Тоа е СЕ од незнаење...нека им прости Господ јас не!
А во врска со темата...борете се, пријавувајте, сликајте....праќајте емаил-и...протестирајте и на најмал инцидент...барем да се тргне од мртва точка, ниедна работа не може одеднаш да се смени...бидете упорни.
Ке има резултат само ако веруваш во тоа што го правиш!
Имате подршка иако не сум од Скопје...Позз

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.976
Поени од реакции
73.997
Мал оф-топик....
Доживеавме и НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЈА поточно вториот канал, да промовира видеа со содржина навредлива по Македонскиот народ.
Соопштението од навивачката група Балисти е емитувано на вториот канал, а во него се среќаваат поими како БЈРМ, СЛаво Македонци итн...
СРАМОТА!

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
А вака си велат , што ме брига , не познавам ниеден од моите да зема плата од овој автобус , да платам карта не можам , без тоа не ми дозволуваат , мавај со камења.
Значи секој сиромав човек, било каде во светот, ако институцијата чии услуги ги користи не носи леб на неговата трпеза (или на некои негови познати), нормално и прифатливо е со намера да и наштети на било кој начин??

Алал да ни е, ја носиме свеста на ново ниво.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Мал оф-топик....
Доживеавме и НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЈА поточно вториот канал, да промовира видеа со содржина навредлива по Македонскиот народ.
Соопштението од навивачката група Балисти е емитувано на вториот канал, а во него се среќаваат поими како БЈРМ, СЛаво Македонци итн...
СРАМОТА!
Треба да се известат сите релевантни институции за овој скандал. Ова е недозволиво, не знам со кој памет треба да го пуштиш у етер вакво соопштение.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Треба да се известат сите релевантни институции за овој скандал. Ова е недозволиво, не знам со кој памет треба да го пуштиш у етер вакво соопштение.
имаш ти поим од кога на МТВ 2 се емитуваат програми и содржини за Албанија од кафказ до шпанија?
не е ништо ново....

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Не споредувај Швајцарија со Македонија ти се молам , далеку сме.
Во Швајцарија се почитуваат официалните јазици (германски , француски , италијански) , таму можеме да кажеме дека се цени знаењето , ама во Македонија НЕЕ.
Еве ЈСП ти е пример , од толку дипломирани албанци , не можеле да најдат ниеден за да стават у раководна функција?
јсп е пичкин дим за здравство а здравството врие од албанци, си отишол во државна ?
немало вработени во јсп, алооо МИНИСТЕР за одбрана имате, рацете ви ги дадовме, министер за правда, за еу интеграции и што уште не уште во ЈСП ви фалело, освен контролори па и директори да сте имале

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Tell your daddy, tell your friends, tell your mom, this is just the begining the revolution is coming on :P

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
имаш ти поим од кога на МТВ 2 се емитуваат програми и содржини за Албанија од кафказ до шпанија?
не е ништо ново....
Што има врска што емитува МТВ2 (ТВМ) , нивно е да ја информираат јавноста , а не да цензурираат настани и случувања.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
не е ништо ново....
Не гледам а и не ме интересира што емитуваат, се додека не објавуваат провоцирачки елементи.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Планот на Хитлер. Но ние нема да ја шириме државата туку ќе ја чистиме од штетните раси. Пример ако во Македонија има 200.000 Албанци и 2.000.000 Македонци се паѓа секој 10ти Македонец да скине еден брат. Ќе се решат сите проблеми, верувајте ми. Па и немора секој 10ти наш да скине еден брат, некој нека биде камиказа на митинг на ДУИ и ДПА. Имате муда? Слаби сте? Имате религија? Бидејте како нив, инаку нема Македонија!
Ко ќе викам дека сме ариевска раса спрема нив, ме прават нацист... Види ги само како живеат, како се однесуваат, колкава почит имаат... доволно ти кажува тоа. На овие и 12 школи да им дадеш џабе. Арно рекле, на човек можеш да му земеш, ама не и да му дадеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom