бутЕ
старлета
- Член од
- 29 март 2011
- Мислења
- 2.232
- Поени од реакции
- 3.838
Од тоа па леб има у пм ејј -.-Семки за 10 денари,Сител ТВ,и пцуење по Латас,Грујо и компанија.
Од тоа па леб има у пм ејј -.-Семки за 10 денари,Сител ТВ,и пцуење по Латас,Грујо и компанија.
Бог да чува или не незнам колку знаеш и колку си упатен не викам дека се лесно успева ама кога станува збор за спорт ТЕ МОЛАМ едноставно ТЕ МОЛАМ немој да ми кажуваш,јакиот кур што ќе тренира кога од увек ќе има некој со татко со многу пари и со синче цепеница и пак ќе игра повеќе од него...и што на крај ? ќе си ја маваш главата што си вложил толку во спорт а за возврат си добил кур по чело епа поправи ме ако грешамА шо успева лесно кај нас? Кажи, сите тоа да го правиме...
Бог да чува од вакви коментари.
Секаде ги има тие, ама извини, ако ти се истакнуваш во играта над другите, каков сака татко нека има некој, тебе ќе те земат ако сакаат титула и место на табела.Бог да чува или не незнам колку знаеш и колку си упатен не викам дека се лесно успева ама кога станува збор за спорт ТЕ МОЛАМ едноставно ТЕ МОЛАМ немој да ми кажуваш,јакиот кур што ќе тренира кога од увек ќе има некој со татко со многу пари и со синче цепеница и пак ќе игра повеќе од него...и што на крај ? ќе си ја маваш главата што си вложил толку во спорт а за возврат си добил кур по чело епа поправи ме ако грешам
Амиго,слушај вака мојот mindset е многу ок,за се можеш да бидеш незнам кој кај нас ако не фрлиш пара никој не те ебе 2% дури и тоа не ти е загарантирано дека ќе успееш,дур си тинејџер ќе гледаш НБА и ќе си викаш еден ден и јас ќе успеам ќе дадам се од себе и што се случува подоцна ? растеш и сфакаш дека се е едно големо разочарување и го баталуваш ради тоа што зивееш во држава на лопови што не се заинтересирани да инвестираат во спортМожеш да успееш,само со таков mindset,нигде не стигаме...можеш да најдеш и кај нас квалитетно све,ако се потрудиш !
добро,и ако ги имаш потребните физички и психички карактеристики...
А што сакате бе вие бе ? ко на филмови ли што гледаш бе,да ти дојде у маало,да те гледа,да те викне на страна,да ти понуди место во тим,стан,платени сметки,спонзор да ти е нике,сопствена сала и теретана,и платени трошкови за суплементи,храна и вода ? ако тоа очекуваш,ни во америка не им е така,не па тука да го бараш тоа ! сте се научиле дека мора све некој друг да направи за вас...Амиго,слушај вака мојот mindset е многу ок,за се можеш да бидеш незнам кој кај нас ако не фрлиш пара никој не те ебе 2% дури и тоа не ти е загарантирано дека ќе успееш,дур си тинејџер ќе гледаш НБА и ќе си викаш еден ден и јас ќе успеам ќе дадам се од себе и што се случува подоцна ? растеш и сфакаш дека се е едно големо разочарување и го баталуваш ради тоа што зивееш во држава на лопови што не се заинтересирани да инвестираат во спорт
Го почитувам твоето мислење...ама се е магаре и музика и на никој не би му препорачал толку да лета високо во обаци за спорт по што еден ден ќе се кае и тоа јакоСекаде ги има тие, ама извини, ако ти се истакнуваш во играта над другите, каков сака татко нека има некој, тебе ќе те земат ако сакаат титула и место на табела.
Така е !А што сакате бе вие бе ? ко на филмови ли што гледаш бе,да ти дојде у маало,да те гледа,да те викне на страна,да ти понуди место во тим,стан,платени сметки,спонзор да ти е нике,сопствена сала и теретана,и платени трошкови за суплементи,храна и вода ? ако тоа очекуваш,ни во америка не им е така,не па тука да го бараш тоа ! сте се научиле дека мора све некој друг да направи за вас...
мора да дадеш,за да земеш ! неможеш со курот во една рака а баскетот во друга да чекаш некој од дома да те земе,ако немаат твоите тогаш да,неможеш да успееш,но ако имаат,и ако ти стварно си решен треба да го одврзат кесето,а јас знам мнооогу такви деца,чии родители се полни,а нејќат ни еден ебен денар да дадат на детето,пошто сите биле лопови и никој не си ја знаел работата.
Знам за Дражен Петровиќ дека два саата пред тренингот сам вежбал шут од секоја позиција, можеш и ти така да пробаш, во секој случај тоа е нешто што можеш секаде да го вежбаш за ако веќе даваш пари за приватни часови да можеш да се фокусираш на други работи што не би знаел сам да ги вежбаш. Во секој случај прецизен шутот, дриблингот, брзината, одразот и експлозивноста то се најбитни (физичката сила се подразбира)Индивидуални тренинзи во Скопје. Каде има, со кој тренери, цена и дали некој бил и кој е резултатот..![]()