D
Darko_ufo
Гостин
Nmeto ne go davane seka ja go cekam bugarskiod pasos korenite gi pisaf bugarski dedomi bugar VMRO bugarsko. pa so gosopot napret
Имаш Бугарски пасош и зашто да?После првичниот шок од резултатие, се повратија во живот нихилистите, депресивните а и по некој анационален тип. Сме немале тенкови и тоа е доволен аргумент на форум хипотетички да гласаш ЗА промена на името.
со среќа и среќен пат за бугарија.Nmeto ne go davane seka ja go cekam bugarskiod pasos korenite gi pisaf bugarski dedomi bugar VMRO bugarsko. pa so gosopot napret
Мислам дека ја имаат изгубено за жал луѓето националната црта во нив, незнам дали е од минималецот од 150 евра што го користи 40% од народов, или пак тоа што се натерани да берат маслинки и чистат вециња по странство.Хипотетички веќе имаме 6 продадени души![]()
Види, за тебе има решение, можеш слободно да одиш во:Гласав "Да"
Проблемот со името само нас ни прави проблем, само ние ги трпиме последиците, Грција нема никаква загуба од тој проблем, додека нас не кочи во надворешната политика и интеграцијата на земјата во Европа и НАТО.
За секој проблем постои решение, ние треба да сфатиме дека решението на овој проблем никогаш нема да биде 100% во наша корист, а доколку одбегнуваме да го решиме овој проблем толку полошо ќе станува за нас, тапкаме во место со глава во ѕид одиме.
Искрено ме боли кур за нашата историја дури и се срамам од неа.
Види, јас си зборувам за себе. Не раскажувам приказни. Точно е дека политичарите влијаат врз луѓето, тука нема збор, и тоа не е случај само кај нас.Бруте почекај беФИРОМ го прими народот ко топол леб само ради некаков си просперитет, а тек што се ќе прими ако му кажат дека више нема да има пензии и плати. Почекај ти викам со приказните за тоа каде се учел патриотизмот. Ете видовме со споменикот у Чаир каде се учел патриотизам како предмет у основно.
Jас гласав со НЕ ама имам поднесено документи за Бугарски пасош но тоа нема никаква врска со ова прашање.Албанците-муслимани кои работат на диво во Италија и крстови на вратот ставаат.Повеќе од 90% поднеле апликација бидејќи сите власти кои владееле до сега за овие 25 години ни ја ебаме мамата па одлучиле да си ја бараат среќата надвор.А и оние 10% кои остануваат не ги сметам за предавници сепак и во минатото сме биле многу поблиски со нив.Имаш Бугарски пасош и зашто да?