Изненадени сте самите од себе (како, кога, зошто)?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.338
Сaм да се изненадам неможам,оти знам какво говедо сум си.Оставам другите да бидат изненадени од моите постапки.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...увек ај ем супрајс од самата себе..хаха...ама тоа е тоа:vozbud:..а и увек се изненадуаа од мене:toe:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.059
Не се изненадувам туку се плашам самата од себе...
За многу работи што ги имам направено ама не се плашам зашто сум ги направила истите туку се плашам затоа што не бев свесна како/зашто и поради што а богами и уште не сум свесна и не ми е јасно...:)))

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.611
Поени од реакции
12.934
Се изненадувам и тоа најчесто кога сум у цајтнут (читај кога ќе дојде јајцето на газот)Правам чекори толку брзи а толку спретни што понекогаш и ме плаши тоа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се изненадувам. Полна сум со изненадувања како киндер јајце - никогаш не знам што ќе добијам.

Ќе направам некоја постапка и се чудам, си викам не сум ова јас. Изгледа не се познавам доволно себеси.:pipi:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
4.977
Поени од реакции
662
Се има случено, додуша ретко.
Еден од случаите кога се изненадив од сам себе е кога успеав на приемниот испит на факултет да ги имам сите максимум бодови, од причина што одаааааааааааамна немав имано таков максимален успех (на тестови, контролни и сл.) освен на диктатите по германски јазик :pos:

Друг пат, кога му вратив на татко ми за некои здодевни животни лекции, едноставно ми се собра и ми прекипи и морав да вратам, а се однесуваше на доста долго солење памет :)

Трет пат, се изненадувам како тоа од доста дружељубиво и отворено дете со куп познанства, се сведов на минималност, затвореност и рамнодушност кон се.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не ме запрепастуваат толку моите дела, колку што може да ме запрепасти реакцијата од околината на истите.
Ал шо ми е гајле:pipi:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.494
Се изненадив како ми беа се` петки со моето (не)учење :pipi:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.042
Поени од реакции
2.048
Еве баш преска се изненадив колку добро сум играл билјард, го победив најјакиот таму што кисне по цели денови на билјард. А ја еднаш месечно играм само, како што бев ја изненаден тој беше уште повеќе пошто сите ме знаеа како "дупка", али не повеќе хехехех:baeh:

Б

БејбиГрл

Гостин
Има моменти коа сум многу храбра за некои постапки, покасно се чудам на самата себе си од каде толкава храброст, си велам не сум тоа јас, неможам да направам такво нешто. Ова обично коа сум нервозна и ќе направам нешто, најчесто непромислено

Член од
13 април 2008
Мислења
7.575
Поени од реакции
6.860
Ооууууу го знам чувството, кај мене најчесто е проследено со гоооооолемо изненадување и среќа ... !!!* :wink:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ке се изненадам кога ке си најдам добри другари

Kajgana Shop

На врв Bottom