Оваа со волненава мишка ќе да е Ивана, во doggy style поза.@Флеш заеби кунташето, дај слика од Ивана да видиме.
Чисто професионално ми треба, планирам тетоважа у скоро време.![]()
Глава ставам дека Филип мисли дека и е интересен на Ивана како човек шо сака животни со кринџ постовиве, ништо чудно и она да го тера ова да го пишува
Мене ме интересира на кој принцип исмејувате луѓе кои не ги познавате и кои изгубиле миленик и кои не ви згрешиле ништо, да ги ставите на центар за исмејавање и одозгора вадите инстаграм профил кој го таргетирате за исмејавање . Тоа е нивна приватна работа . Дебилно и многу ниско паднавте искрено . Луѓево си го бараат својот миленик во кој имаат вложено внимание,време и љубов . Сега се вистински очајни и се паднати ниско оти имаат изгубено сакано нешто . А вие што правите дебили ,се смеете на нивна очајност,ја земате за таргет Ивана која не ја ни познавате лично,која нема позади себе никакви скандали или афери или било што да се земе за црно ,ја ставате на пиедестал и во центар за смеење .... Па вие сте ретарди искрено и не го очекував ова од вас . Мислев дека имате граница и кочница до каде идете со хуморот . Идете премногу лично . Премногу лично со навреди . Кретенски е од вас и многу многу долно . Ви реков ,Ивана нема ништо лошо како и личност воопшто ,но пак вие копилиња , немате тронка срам да запрете . Абе џабе зборам , шупаци форумски . Луѓево се паднати,наместо подршка ,идете до степен премногу лично . Навистина забегавте и срам ми е од вас искрено ,некои и лично ве знам од форумов . ТОЛКУ .
Идам бачко. Ќе ви земам смутија за сите од тие комбенцата од Градски Парк.Наместо да балавиш овде и да не караш, можеш да се приклучиш со нас во потрагата. Неискрен си крајно , живи ненаспани , кај све не акавме ноќеска по кунташе, уште да не вреѓа некој овде заслуживме. Ама тоа е народот наш, затоа сме кај што сме. Повеќе сакаш муфте тетоважа, отколку кунташе да се најде. Сигурно си и пратил и линк од твојава дисертација овде.
До останатите, ручајте по дома, и во 16 : 00 ве чекам кај месарите позади Зелено пазарче, таму им фрла изнутрици тој дебелкото од Промес. Ако не е таму , одиме према Љуц и Олимпик, и таму знаат да се мотаат на потегот према Фискултурно.
Браќа, мора денес да бидне работава!
Ми се допаѓаат ентузијазмов и енергијава. Сите масовно дечки ајде оти нема уште еден Идриз ова срце да издржи !!Идам бачко. Ќе ви земам смутија за сите од тие комбенцата од Градски Парк.
Прегледај го приврзокот 371959
Дај стварно да се собереме позади Зелено Пазарче да го најдеме кунташе. Со мене ќе го земам и @Комити Лисиче. Прочуен кучкар во лисичкиот крај.Наместо да балавиш овде и да не караш, можеш да се приклучиш со нас во потрагата. Неискрен си крајно , живи ненаспани , кај све не акавме ноќеска по кунташе, уште да не вреѓа некој овде заслуживме. Ама тоа е народот наш, затоа сме кај што сме. Повеќе сакаш муфте тетоважа, отколку кунташе да се најде. Сигурно си и пратил и линк од твојава дисертација овде.
До останатите, ручајте по дома, и во 16 : 00 ве чекам кај месарите позади Зелено пазарче, таму им фрла изнутрици тој дебелкото од Промес. Ако не е таму , одиме према Љуц и Олимпик, и таму знаат да се мотаат на потегот према Фискултурно.
За секој случај ќе идам сега до кинески ресторан на чорба за бранч. Ако во тенџерето го најдам црвеното ремче...јбгArno so ne se zagina vo nekoj kineski kvart, duri togas rabotata ke bese kriticna.
Ние малце забегавме, екипава што бараме.Наместо да балавиш овде и да не караш, можеш да се приклучиш со нас во потрагата. Неискрен си крајно , живи ненаспани , кај све не акавме ноќеска по кунташе, уште да не вреѓа некој овде заслуживме. Ама тоа е народот наш, затоа сме кај што сме. Повеќе сакаш муфте тетоважа, отколку кунташе да се најде. Сигурно си и пратил и линк од твојава дисертација овде.
Ако се задржите тука, ме плаши помислата дека поради влијание од амбиентот, наместо се смутиња, со полче лоза во рака ќе го барате песот...До останатите, ручајте по дома, и во 16 : 00 ве чекам кај месарите позади Зелено пазарче, таму им фрла изнутрици тој дебелкото од Промес.