Игра на спротивности

Дискусија во форумот 'Играчница' започната од baby, 18 октомври 2005.

 1. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Играта се игра на тој начин што секој кажува по едно зборче спротивно од предходното еве на пример

  Ден

  Ноќ

  Почнувам


  Трезен
   
 2. TripleH

  TripleH .

  Член од:
  10 јуни 2005
  Мислења:
  3.445
  Допаѓања:
  19
 3. GraSakoT

  GraSakoT

  Член од:
  29 април 2005
  Мислења:
  277
  Допаѓања:
  1
  пијан

  П.С. вака ли се игра
   
 4. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  така и после треба да кажеш друго зборче
   
 5. GraSakoT

  GraSakoT

  Член од:
  29 април 2005
  Мислења:
  277
  Допаѓања:
  1
  Пијан

  Спие
   
 6. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Станува

  Утро
   
 7. TripleH

  TripleH .

  Член од:
  10 јуни 2005
  Мислења:
  3.445
  Допаѓања:
  19
  ноќ
  работа
   
 8. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Легачење

  Алкохол
   
 9. GraSakoT

  GraSakoT

  Член од:
  29 април 2005
  Мислења:
  277
  Допаѓања:
  1
  Сокче

  Рака
   
 10. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Нога

  Капа
   
 11. TripleH

  TripleH .

  Член од:
  10 јуни 2005
  Мислења:
  3.445
  Допаѓања:
  19
  глава
  апче
   
 12. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Бонбонче

  Вода
   
 13. TripleH

  TripleH .

  Член од:
  10 јуни 2005
  Мислења:
  3.445
  Допаѓања:
  19
  вино
  Шприцер
   
 14. baby

  baby

  Член од:
  9 јуни 2005
  Мислења:
  6.514
  Допаѓања:
  18
  Сокче

  Воз
   
 15. Adr1anA

  Adr1anA NAUGHTY GIRL

  Член од:
  12 септември 2005
  Мислења:
  199
  Допаѓања:
  4
  авион
  слон
   

Сподели преку: