Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
ja seuste nemam slusano nekoj/ja da bide ubieno poradi toa, i znam za sigurno deka reaakciite za toa se nekako isti i kaj albancite i kaj makedoncite.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
ja seuste nemam slusano nekoj/ja da bide ubieno poradi toa, i znam za sigurno deka reaakciite za toa se nekako isti i kaj albancite i kaj makedoncite.
Добро сега,и јас претерав не убиен,ама ќе биде ѕверски тепан.Имаше таков случај баш таму јас кај што живеам.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
и јас немам слушнато,иначе ќе бевме само 1 500 000 после толку убиства
--- надополнето: Jun 29, 2011 10:47 PM ---
Добро сега,и јас претерав не убиен,ама ќе биде ѕверски тепан.Имаше таков случај баш таму јас кај што живеам.
не можеш со еден случај да донесуваш општи заклучоци

еве јас имам еден братучед кој се ожени пред 4 години со една албанка,другар мој има девојка албанка од Дебар и двајцата сеуште се здрави и живи:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
awww ti da ne sedis so zenite celo vreme cim znaes vakvi muabeti
Не мислев на жените, факт е дека вратарите во скопски дискотеки не пуштаат Албанци да влагаат, им измислуваат триста причини те над толку требало години, те инспекции имале, у главно не можат да влезат, ја не реков дека се сложувам со тоа да се разбереме :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
pa poveke vo Italia, Milano ili Paris lool segde gi imat sega me zaebavas li?problemot e kaj ti zizleguvas sho ne gi gledas :)
Абе преку ден иам глеано доста низ ГТЦ, по кафичи, кеј итн. Имало по некоја добра цура, што не е у шамија,мантии итн...
Ме занимаше за навечер, пошо најозбилно мислам дека неам сретнато,забележано до сеа у некоја дискотека,клуб,кафич женка Албанка....

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
pa odi malce vo albanskite diskoteki i ke vidis za skopje ja ne znam bas dobro ama Tetovo kako studentski grad ili Struga, Ohrid sega na leto... inace shmaija i jas imam pa shto :lol
--- надополнето: Jun 30, 2011 10:55 PM ---
Зш се грди ко патлаков мој!​
tebe grd vo dusa i surrat te imat napraeno mama zatoa ubavoto ti izgledat nenormalno lool

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Arta напиша:
tebe grd vo dusa i surrat te imat napraeno mama zatoa ubavoto ti izgledat nenormalno lool
Мама не ме имат напраено. А ти прати една слика да видам што личотија си па ке ти пратам и ја од мене,па после може и да се фатиме ако сакаш

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
pa odi malce vo albanskite diskoteki i ke vidis za skopje ja ne znam bas dobro ama Tetovo kako studentski grad ili Struga, Ohrid sega na leto... inace shmaija i jas imam pa shto :lol
--- надополнето: Jun 30, 2011 10:55 PM ---

Каде има во Скопје Албански дискотеки ? Не сум слушнал ни за една

Kajgana Shop

На врв Bottom