Добро сега,и јас претерав не убиен,ама ќе биде ѕверски тепан.Имаше таков случај баш таму јас кај што живеам.ja seuste nemam slusano nekoj/ja da bide ubieno poradi toa, i znam za sigurno deka reaakciite za toa se nekako isti i kaj albancite i kaj makedoncite.
и јас немам слушнато,иначе ќе бевме само 1 500 000 после толку убистваja seuste nemam slusano nekoj/ja da bide ubieno poradi toa, i znam za sigurno deka reaakciite za toa se nekako isti i kaj albancite i kaj makedoncite.
не можеш со еден случај да донесуваш општи заклучоциДобро сега,и јас претерав не убиен,ама ќе биде ѕверски тепан.Имаше таков случај баш таму јас кај што живеам.
Би иделе ама не ги пуштаат на вратаПошто они не идат у диско
awww ti da ne sedis so zenite celo vreme cim znaes vakvi muabetiБи иделе ама не ги пуштаат на врата
Не мислев на жените, факт е дека вратарите во скопски дискотеки не пуштаат Албанци да влагаат, им измислуваат триста причини те над толку требало години, те инспекции имале, у главно не можат да влезат, ја не реков дека се сложувам со тоа да се разберемеawww ti da ne sedis so zenite celo vreme cim znaes vakvi muabeti
Е ај де каде искачаат женките Албанки ? Најсериозно ме занима.awww ti da ne sedis so zenite celo vreme cim znaes vakvi muabeti
pa poveke vo Italia, Milano ili Paris lool segde gi imat sega me zaebavas li?problemot e kaj ti zizleguvas sho ne gi gledasЕ ај де каде искачаат женките Албанки ? Најсериозно ме занима.
Кај се наоѓаат овие места, чаршија ? Стварно не знам, ова Парис ми е познато...pa poveke vo Italia, Milano ili Paris lool segde gi imat sega me zaebavas li?problemot e kaj ti zizleguvas sho ne gi gledas
Абе преку ден иам глеано доста низ ГТЦ, по кафичи, кеј итн. Имало по некоја добра цура, што не е у шамија,мантии итн...pa poveke vo Italia, Milano ili Paris lool segde gi imat sega me zaebavas li?problemot e kaj ti zizleguvas sho ne gi gledas
tebe grd vo dusa i surrat te imat napraeno mama zatoa ubavoto ti izgledat nenormalno loolЗш се грди ко патлаков мој!
Мама не ме имат напраено. А ти прати една слика да видам што личотија си па ке ти пратам и ја од мене,па после може и да се фатиме ако сакашArta напиша:tebe grd vo dusa i surrat te imat napraeno mama zatoa ubavoto ti izgledat nenormalno lool
Каде има во Скопје Албански дискотеки ? Не сум слушнал ни за еднаpa odi malce vo albanskite diskoteki i ke vidis za skopje ja ne znam bas dobro ama Tetovo kako studentski grad ili Struga, Ohrid sega na leto... inace shmaija i jas imam pa shto :lol
--- надополнето: Jun 30, 2011 10:55 PM ---
tebe grd vo dusa i surrat te imat napraeno mama zatoa ubavoto ti izgledat nenormalno lool