- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 2.440
Сад испадна иначе во полуфинале од Канада, а сега губат и од Финска.Хокејот им го дадоа на Америте за да не плачат ,ама сакам Канаганиве да ги дупнат у финале![]()
Сад испадна иначе во полуфинале од Канада, а сега губат и од Финска.Хокејот им го дадоа на Америте за да не плачат ,ама сакам Канаганиве да ги дупнат у финале![]()
Грешка во брзиниСад испадна иначе во полуфинале од Канада, а сега губат и од Финска.
Како мисири изгубија и од Финска. Без медал останааГрешка во брзиниОд четвртфинале не бев во тек и мислев Америве со Финска играле 1/4 за во финале да би се нашле евентуално со Канада. Али што е ,тука е
![]()
Русите реално на мускули сакаа поише да отидат него со игра.Знаеш она домашен терен,поддршка од трибин,психолошки притисок на останативе репрезентации....Незнам Финциве дали спагаат во кремот на хокејот али Канаганиве и Швеганиве (со Америте у Русите)се секогаш у први 4 фавотита за медал .Како мисири изгубија и од Финска. Без медал останааАма криво ми е за русите ќе имаше прејаки утакмици ако влезеа во 1/2 финале
Е да. На сила сакаа ама ништо. Инаку тој е кремот - Русија, Канада, Шведска, САД и Финска. Добри се финциве имаат доста успеси последниве години.Русите реално на мускули сакаа поише да отидат него со игра.Знаеш она домашен терен,поддршка од трибин,психолошки притисок на останативе репрезентации....Незнам Финциве дали спагаат во кремот на хокејот али Канаганиве и Швеганиве (со Америте у Русите)се секогаш у први 4 фавотита за медал .
Не би рекол пола, од 120 натпреварувачи се откажуваат 75, значи различно е од само да стигниш или да ризикуваш како што тоа го правеа фаворитите, или висок пласман или откажување.работава, пола да не ја завршат трката за некој наш да извади некаков пласман.
истово го пишав другар на Твитер и ме нападнаа, најак аргумент што го добив па беше, не е исто да се откажеш и да не ја завршиш тркатаНе би рекол пола, од 120 натпреварувачи се откажуваат 75, значи различно е од само да стигниш или да ризикуваш како што тоа го правеа фаворитите, или висок пласман или откажување.
Значи нашиот само се дотркарал до целта со заостанување од 17 секунди зад победникот а подобар е само од 15 натпреварувачи од егзотични земји кои никогаш не виделе снег.
Значи можат да ги лажат дека ова е успех само оние кои што никогаш не гледале скијање.
Да сум јас би се скрил и би ќутел.
Каква шанса е ова за Латас да испери некој мозок утре на вестите....истово го пишав другар на Твитер и ме нападнаа, најак аргумент што го добив па беше, не е исто да се откажеш и да не ја завршиш тркатаали тоа е, спортски неписмена нација.