ThA-BiTcH
~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
- Член од
- 23 септември 2005
- Мислења
- 4.338
- Поени од реакции
- 61
Се сакате и планирате да се венчате. Т.е вие планирате, она сеуште не. Си мислите подолго време како "да ја побарате нејзината рака", каде да го направите тоа, што да и кажете, па се мислите како она ќе реагира, дали ќе ве сфати озбилно, дали ќе рече "ДА", дали ќе успеете да и го ставите прстенот на рака правилно, дали ќе и се допадне фустанот, па после дали ќе и се допадне местото каде што ќе ја побарате, можеби ќе биде премногу романтично? Или премногу гласно? Сепак ќе одите во некој ресторан каде што има опуштена атмосфера. Али ви текнува дека и на отворено место, под звездите би било супер романтично. Ма што е важно уствари, само нека каже ДА.:je:
Ееее сега, подзамислете се малку, и напишете како би го направиле ова? Со кои зборови?
Знам дека малку е тешко, и дека колку и да вежбаш како да ја побараш и што да и кажеш, на крај ќе испадне сосема 10то, и ќе бидете на друго место со умот, па ќе кажете тоа што тој момент ви лежи на срце. Но мене ме интересира, како од прилика би звучело тоа, и каде би го направиле:wink:
Ееее сега, подзамислете се малку, и напишете како би го направиле ова? Со кои зборови?
Знам дека малку е тешко, и дека колку и да вежбаш како да ја побараш и што да и кажеш, на крај ќе испадне сосема 10то, и ќе бидете на друго место со умот, па ќе кажете тоа што тој момент ви лежи на срце. Но мене ме интересира, како од прилика би звучело тоа, и каде би го направиле:wink: