- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Што ќе се случи во 2013?1903-2013 is comming
Што ќе се случи во 2013?1903-2013 is comming
Па се бунат бидејќи ова го сметаат за нивно знаме 16 крако сонце со сина позадина,а не со црвена..Абе чекај чиво е ова знаме? Нели не е македонско више? Нели е грчко и зошто грците се бунат сега?
Смени го знамето во вид на виножито па ќе ти кажамШто ќе се случи во 2013?
Безвеза се карате нема потреба . Најнова мода докажување кој е поголем Македонец сите сме едно мајка му стара...??????????/
еве јас сум прошетал и?Абе остај ти чајџилници, курци, палци... оди на Дижонска прошетај само онака (без знаме)
Абе Комптон, што да ти кажам... Крипс анд блодс во бујните фантазии на авторот.Знаев точно каде ќе го најдам. Сите го знаеја Шерифот од Дижонска. Таа е една дива населба во атарот на општината Чаир, во која живеат исклучиво Албанци, т.н. дојденци. Имаа и струја и вода, но таму тешко влегуваа инкасатори. Полицијата во Дижонска влегуваше само дење. Сега таму има повеќе од седум илјади жители. Живеат во тотално неурбанизирана средина, скриени зад своите зидови со капии и капиџици - шверцери, нарко-дилери, комарџии, убијци, рекетари, и се разбира чесни луѓе, како сечачи на дрва и други. Законите за однесувањето во Дижонска беа напишани само во главата на Имер Шерифот. Да прошетате на полноќ низ Дижонска, да не знаете албански или да не го познавате Шерифот, тогаш, во најмала рака сте ментално пореметени.
„Од Осака до Дижонска“, од Борче Трајковски.
Сега чекам твое видео овие дена кај што шеташ
Пукај сеир ама момчињата дигнале во воздух све.. вакви такви гајле немалеwhat's next?
Солунски атентатори, 2012/13 edition.
Името на ПАРТИЈАТА на Македонците во Егејска Македонија нема ништо слично со твоето изопачено знаменце . http://maticana.ipower.com/images/news/vesti-voden.jpg погледни дали има разликаА како се викаше организацијава македонска во Грција потсети ме?
ИНТИФАДА !!!!!Што се тоа дешава?!Македонците настрана да се поефективни од домашните?
Нова „акција“ во Грција: се чкртаат патоказите на кои пишува ФИРОМ (ФОТО)
26
АВГ 201219:22
Откако Стилјан Самарџиев, Македонец од селото Крушоради во Грција го закачи македонското знаме со сонцето од Кутлеш на полициската станица во Солун, на социјалните мрежи почнаа да се појавуваат фотографии од слични вакви потфати на нашинците во Грција.
Така, Македонците што живеат во северниот дел на Грција од синоќа почнале да ги пречкртуваат сите патокази каде што нашата земја е напишана како ФИРОМ. На социјалните мрежи се најавуваат слични вакви „акции“, со цел во Грција да нема патокази на кои што ќе пишува ФИРОМ
Глупократија и кретенизам а може и ренесансаДаа ама твоето и тоа виножитото на Виножито не се исти. Твоево е виножито, нивното е виножито.
Јасно?
ете, не е потребен ниту албанец ниту грк, македонче ќе ти је тргни скалата, еве зошто не заслужуваме да имаме држава, не ми е јасно како го имаме и ова малку што го имамеctrkantia напиша: ↑
Ќе се качиш да закачиш,ама како ќе се симнеш
А ако ти ја тргнам скалата,може крила ќе ти пораснат