Целата посада на бродовите "Скопје" и "Македонија" заедно со капетан lo6ko ти посакуваат топло добредојде и пријатен престојSe bara nekoj Skopjanec od onie starite sho idele na forumo .. wicket, bushav i tn za edno kafe vo Skopje in a week or two or maybe three? Samo neznam kako da se snajdam tamu pa kamo li za kafe da se najdeme.
Hahaha Fala mnoguЦелата посада на бродовите "Скопје" и "Македонија" заедно со капетан lo6ko ти посакуваат топло добредојде и пријатен престој
za FB poteshko od moja strana posho nemam FB Ako nemam sreka vaka, ondak ne bilo kazhano da idem so niv na kafe Ama ete tebe ke te najdam mozebi i toa ne bi bilo loshoЧисто се сомневам дека повикувајќи ги преку форумов ќе ги најдеш. Можеби преку ФБ... туку ако ме броиш и мене од стари форумџии, ќе најдам место за тебе во мојот бизи скеџуал
Почнав нешто денес да ги договарам луѓево, од кои 3,4 идат на одмор/викенд негде, 2 се на брдеј, некојси 4(без ја да се бројам) се ЗА (ај да не тврдам у туѓо име, не ви ги кажувам вака одма), а останатите уште ваљда не провериле кајгана. Петак ден за метак. Нарочно го избрав демек луѓево послободни од работи/пракси, а испадна саде по одмори да се идело. Нема да биде масовно, ама ќе биде фино, у парк освен ако не ни заврне па да мора да се гужваме по кафичи.Кој е за другата недела у парк бе?
Онака,масовно.
Ае,да ве видам.
Да видам како стојам со work петочно :/Почнав нешто денес да ги договарам луѓево, од кои 3,4 идат на одмор/викенд негде, 2 се на брдеј, некојси 4(без ја да се бројам) се ЗА (ај да не тврдам у туѓо име, не ви ги кажувам вака одма), а останатите уште ваљда не провериле кајгана. Петак ден за метак. Нарочно го избрав демек луѓево послободни од работи/пракси, а испадна саде по одмори да се идело. Нема да биде масовно, ама ќе биде фино, у парк освен ако не ни заврне па да мора да се гужваме по кафичи.
Бев!Кој е за другата недела у парк бе?
Онака,масовно.
Ае,да ве видам.
You ridedБев!
(with time travel)