Целата посада на бродовите "Скопје" и "Македонија" заедно со капетан lo6ko ти посакуваат топло добредојде и пријатен престојSe bara nekoj Skopjanec od onie starite sho idele na forumo .. wicket, bushav i tnza edno kafe vo Skopje in a week or two or maybe three?
Samo neznam kako da se snajdam tamu pa kamo li za kafe da se najdeme.
HahahaЦелата посада на бродовите "Скопје" и "Македонија" заедно со капетан lo6ko ти посакуваат топло добредојде и пријатен престој![]()
za FB poteshko od moja strana posho nemam FBЧисто се сомневам дека повикувајќи ги преку форумов ќе ги најдеш. Можеби преку ФБ... туку ако ме броиш и мене од стари форумџии, ќе најдам место за тебе во мојот бизи скеџуал![]()
Почнав нешто денес да ги договарам луѓево, од кои 3,4 идат на одмор/викенд негде, 2 се на брдеј, некојси 4(без ја да се бројам) се ЗА (ај да не тврдам у туѓо име, не ви ги кажувам вака одма), а останатите уште ваљда не провериле кајгана. Петак ден за метак. Нарочно го избрав демек луѓево послободни од работи/пракси, а испадна саде по одмори да се идело.Кој е за другата недела у парк бе?
Онака,масовно.
Ае,да ве видам.
Да видам како стојам со work петочно :/Почнав нешто денес да ги договарам луѓево, од кои 3,4 идат на одмор/викенд негде, 2 се на брдеј, некојси 4(без ја да се бројам) се ЗА (ај да не тврдам у туѓо име, не ви ги кажувам вака одма), а останатите уште ваљда не провериле кајгана. Петак ден за метак. Нарочно го избрав демек луѓево послободни од работи/пракси, а испадна саде по одмори да се идело.Нема да биде масовно, ама ќе биде фино, у парк освен ако не ни заврне па да мора да се гужваме по кафичи.
Бев!Кој е за другата недела у парк бе?
Онака,масовно.
Ае,да ве видам.
You ridedБев!
(with time travel)