Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Чисто се сомневам дека повикувајќи ги преку форумов ќе ги најдеш. Можеби преку ФБ... туку ако ме броиш и мене од стари форумџии, ќе најдам место за тебе во мојот бизи скеџуал :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Кој сака кафе уште оваа недела сум тука,после сабота на одмор.Ако сте за пријателски и релаксирачки муабет екстра ако не пак екстра :).

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Se bara nekoj Skopjanec od onie starite sho idele na forumo .. wicket, bushav i tn :) za edno kafe vo Skopje in a week or two or maybe three? :D Samo neznam kako da se snajdam tamu pa kamo li za kafe da se najdeme.
Целата посада на бродовите "Скопје" и "Македонија" заедно со капетан lo6ko ти посакуваат топло добредојде и пријатен престој (y)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Целата посада на бродовите "Скопје" и "Македонија" заедно со капетан lo6ko ти посакуваат топло добредојде и пријатен престој (y)
Hahaha :) Fala mnogu :D
--- надополнето: Jun 19, 2011 3:39 PM ---
Чисто се сомневам дека повикувајќи ги преку форумов ќе ги најдеш. Можеби преку ФБ... туку ако ме броиш и мене од стари форумџии, ќе најдам место за тебе во мојот бизи скеџуал :)
za FB poteshko od moja strana posho nemam FB :) Ako nemam sreka vaka, ondak ne bilo kazhano da idem so niv na kafe :) Ama ete tebe ke te najdam mozebi i toa ne bi bilo losho ;)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Некој тинејџер утре на војни базен? јас идам па нека пише. Таму сум

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Кој е за кафе кај мене во стан? :)
--- надополнето: Jun 24, 2011 7:22 PM ---
Уствари има нес, турско, горско, пепси, к кола и џус..... :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
У 21:22 се пишуваат ли вакви пораки. Ќе пишеш малку порано, да откажам на 2-3 женски со кои имав договорено, или да ги донесев натаму :)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
4
кафе бар manhattan на ленинова утре во 17 часот :) zzZ

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Утре некој ќе оди на војни базен? Цитирајте ме ако иде некој :) Ќе бидам таму

S

smexy

Гостин
Кој е за другата недела у парк бе?
Онака,масовно.
Ае,да ве видам.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Кој е за другата недела у парк бе?
Онака,масовно.
Ае,да ве видам.
Почнав нешто денес да ги договарам луѓево, од кои 3,4 идат на одмор/викенд негде, 2 се на брдеј, некојси 4(без ја да се бројам) се ЗА (ај да не тврдам у туѓо име, не ви ги кажувам вака одма), а останатите уште ваљда не провериле кајгана. Петак ден за метак. Нарочно го избрав демек луѓево послободни од работи/пракси, а испадна саде по одмори да се идело.:) Нема да биде масовно, ама ќе биде фино, у парк освен ако не ни заврне па да мора да се гужваме по кафичи.

S

smexy

Гостин
Почнав нешто денес да ги договарам луѓево, од кои 3,4 идат на одмор/викенд негде, 2 се на брдеј, некојси 4(без ја да се бројам) се ЗА (ај да не тврдам у туѓо име, не ви ги кажувам вака одма), а останатите уште ваљда не провериле кајгана. Петак ден за метак. Нарочно го избрав демек луѓево послободни од работи/пракси, а испадна саде по одмори да се идело.:) Нема да биде масовно, ама ќе биде фино, у парк освен ако не ни заврне па да мора да се гужваме по кафичи.
Да видам како стојам со work петочно :/

V

Vollstandig

Гостин
Не дека сите се зафатени, како што велат тогаш како наоѓаат време да се нон стоп на пц:)
Ако му е дојдено на некој до дружење..ќе се договори:)

Kajgana Shop

На врв Bottom