Загатки

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.702
Што е тоа со димензии 50 милиметри должина, 35 милиметри ширина, 12 милиметри дебелина... Со децении цената од 2 денари не е променета, а исто така и децении не е променет изгледот???
 
Член од
3 мај 2019
Мислења
16.942
Поени од реакции
8.860
Што е тоа со димензии 50 милиметри должина, 35 милиметри ширина, 12 милиметри дебелина... Со децении цената од 2 денари не е променета, а исто така и децении не е променет изгледот???
Kibrit?
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.702
Што е тоа со димензии 150cm должина 90cm ширина има само зелена боја и е изработено од платно???
 

Kajgana Shop

На врв Bottom