Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.535
- Поени од реакции
- 17.933
Ај да ве прашам една загатка,ко ви е К***т во газ,главата во јаз,какви риби гледате?
Human faith ?What comes down, but never goes up?
Ајде една друга од мене : На семејна собиранка, дедо, баба , двајца татковци, две мајки, четири деца, три внуци, еден брат, две сестри, два сина, две ќерки, еден свекор и една свекрва , седат на маса.
Прашање : Колку луѓе седат на масата ?
Human faith ?
Точен одговорА снашката ја забораи
7? Не знам дали добро ги изброив
4.Зашто неможе човек што живее во Скопје да биде закопан во Битола ?
4. Сеуште живее ?
А зошто да не може жив да го закопаат, кој е проблемот? Глупа загатка.Точни двајцата
3. Дрво
Флаша? Одговор постигнат со заедничко "мозгање" со колешка
Флаша? Одговор постигнат со заедничко "мозгање" со колешка
Друже, сеа у мајкрософт работиш?ред, браво. печен си да работиш во мајкрософт
П.С. загаткава ми е од пред 20+год од тестирање за раб во мајкрософт
Ова нема баш логика да е самоубиство, од кај е тоа казниво ако се обиде? Демек ако некој си сече вени али преживее, и после во затвор го носат, или пак парична казна плаќа за изврешно кривично дело?1.Едно кривично дело е казниво ако се обиде но не и ако се изврши..кое ?
Не ја поставив јас загатката ама се сложувам со тебеОва нема баш логика да е самоубиство, од кај е тоа казниво ако се обиде? Демек ако некој си сече вени али преживее, и после во затвор го носат, или пак парична казна плаќа за изврешно кривично дело?
Прв болд - НЕ.Ова нема баш логика да е самоубиство, од кај е тоа казниво ако се обиде? Демек ако некој си сече вени али преживее, и после во затвор го носат, или пак парична казна плаќа за изврешно кривично дело?