Заведуваш, но не се даваш

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
moze da e i oratno rakijata da ja ispijat decata a salatata za vas.:LOL:

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
zaveduvam da megutoa ne sekogo tocno znam kogo mozam odnosno koj moze da padne na toa, koga ke vidam deka dobro e obraboten so zaveduvanje jas prestanuvam sepak jas sum mazena zena- neli?:place: ovoj smesko go staviv zatoa sto i na mene mi se slucilo spontano nekogo da zavedam bez da obrnam vnimanie na toa ,no sto se slucuva - se zaljubuvam i jas vo istiot covek spontano bez nekoi navestuvanja i mi bese dolgo vreme tesko da go trgnam od misli a uste potesko mi bese zaedno sorabotuvavme.:love:
Mожеш ли да објасниш, зошто некого заведуваш и кога „ ќе видиш дека е добро обработен - престануваш “. Каков е смисолот на тоа заведување? Дали се плашиш дека некој, без обзир ти или тој, ќе биде повреден ?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Mожеш ли да објасниш, зошто некого заведуваш и кога „ ќе видиш дека е добро обработен - престануваш “. Каков е смисолот на тоа заведување? Дали се плашиш дека некој, без обзир ти или тој, ќе биде повреден ?
Најверојатно сака да докаже сама на себе дека сеуште е силна или способна да заведува, и кога ќе си ја исполни целта веќе нема потреба уште да го обработи физичкиот дел!

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Најверојатно сака да докаже сама на себе дека сеуште е силна или способна да заведува, и кога ќе си ја исполни целта веќе нема потреба уште да го обработи физичкиот дел!
Веројатно е така но да и дозволиме, ако сака, таа да одговори.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Жени кои заведуваат но не се даваат , исто така и не примаат. Така да мислам дека и тие се заеб..а страна во таа игра.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.791
Поени од реакции
11.376
Сакаш да се е*еш, а да не ти влезе.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Жени кои заведуваат но не се даваат , исто така и не примаат. Така да мислам дека и тие се заеб..а страна во таа игра.
Сакаш да се е*еш, а да не ти влезе.
Не сте фер. Не сте парламетарни. Дозволете на друг да се произнесе. Постои начин на љубов, во кој љубовта представува игра. Таа игра може да биде забавна за сите играчи и ништо лошо во неа нема, ако никого во таа игра не повредиме. Можеби најдобро таа игра се опишува со зборот - флерт.
Почекајте го мислењето на Sabiha, па потоа коментирајте.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Во мој превод насловов ќе му дојде нешто како : Се акаш од земја без потреба.
Нема потреба нешто многу да образложувам, влечењето за нос на човек кое денес се вика заведување ми е дисциплина која ниту ја применувам ниту и обрнувам внимание. Директните знаци и разговор ми се поедноставни и почовечни. Потребата да се глуми лудило само зашто некој сака да те покани на кафе и обратно, никогаш нема да ја разберам.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Само да не се претера ,ако не се даваш > сам ќе си зеам > .. али тоа беше силување :facepalm: ете добро оправдување.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.791
Поени од реакции
11.376
Не сте фер. Не сте парламетарни. Дозволете на друг да се произнесе. Постои начин на љубов, во кој љубовта представува игра. Таа игра може да биде забавна за сите играчи и ништо лошо во неа нема, ако никого во таа игра не повредиме. Можеби најдобро таа игра се опишува со зборот - флерт.
Почекајте го мислењето на Sabiha, па потоа коментирајте.
Напротив пријателе, реални сме, само повеќе безобразни...него,
Ние ако сме не-парламентарни, ондак ти си диктатор! :icon_mrgr: Не ни даваш право да се изнесеме мушки :P ен ху д фак ис сабиха?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Чудна хемија се женскиве .... заведуваат за да си го наполнат своето его, ние сме поедноставни целта ни е - замена за десанка шакич

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Не звучите толку огорчено, и ние машките го правиме истото! Посебно кога си во врска, индирекно заведуваш, а дирекно одбиваш, од морални причини се разбира.....

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.403
Поени од реакции
4.775
Е оти да не се давам,секое чувство е убаво....и најлошото.Срцето е за да го дрмаш со струја,мозокот е да го убиваш во поим...а душата да расне

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Не знам ни зашо ја отварам темава...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Е оти да не се давам,секое чувство е убаво....и најлошото.Срцето е за да го дрмаш со струја,мозокот е да го убиваш во поим...а душата да расне
Топ за тебе само "крокодил" дрогичка...мх мх мх

Kajgana Shop

На врв Bottom