Mожеш ли да објасниш, зошто некого заведуваш и кога „ ќе видиш дека е добро обработен - престануваш “. Каков е смисолот на тоа заведување? Дали се плашиш дека некој, без обзир ти или тој, ќе биде повреден ?zaveduvam da megutoa ne sekogo tocno znam kogo mozam odnosno koj moze da padne na toa, koga ke vidam deka dobro e obraboten so zaveduvanje jas prestanuvam sepak jas sum mazena zena- neli? ovoj smesko go staviv zatoa sto i na mene mi se slucilo spontano nekogo da zavedam bez da obrnam vnimanie na toa ,no sto se slucuva - se zaljubuvam i jas vo istiot covek spontano bez nekoi navestuvanja i mi bese dolgo vreme tesko da go trgnam od misli a uste potesko mi bese zaedno sorabotuvavme.
Најверојатно сака да докаже сама на себе дека сеуште е силна или способна да заведува, и кога ќе си ја исполни целта веќе нема потреба уште да го обработи физичкиот дел!Mожеш ли да објасниш, зошто некого заведуваш и кога „ ќе видиш дека е добро обработен - престануваш “. Каков е смисолот на тоа заведување? Дали се плашиш дека некој, без обзир ти или тој, ќе биде повреден ?
Веројатно е така но да и дозволиме, ако сака, таа да одговори.Најверојатно сака да докаже сама на себе дека сеуште е силна или способна да заведува, и кога ќе си ја исполни целта веќе нема потреба уште да го обработи физичкиот дел!
Жени кои заведуваат но не се даваат , исто така и не примаат. Така да мислам дека и тие се заеб..а страна во таа игра.
Не сте фер. Не сте парламетарни. Дозволете на друг да се произнесе. Постои начин на љубов, во кој љубовта представува игра. Таа игра може да биде забавна за сите играчи и ништо лошо во неа нема, ако никого во таа игра не повредиме. Можеби најдобро таа игра се опишува со зборот - флерт.Сакаш да се е*еш, а да не ти влезе.
Напротив пријателе, реални сме, само повеќе безобразни...него,Не сте фер. Не сте парламетарни. Дозволете на друг да се произнесе. Постои начин на љубов, во кој љубовта представува игра. Таа игра може да биде забавна за сите играчи и ништо лошо во неа нема, ако никого во таа игра не повредиме. Можеби најдобро таа игра се опишува со зборот - флерт.
Почекајте го мислењето на Sabiha, па потоа коментирајте.
Топ за тебе само "крокодил" дрогичка...мх мх мхЕ оти да не се давам,секое чувство е убаво....и најлошото.Срцето е за да го дрмаш со струја,мозокот е да го убиваш во поим...а душата да расне