Заведуваш, но не се даваш

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
идеш оф топик....не e тоа тема;)
ти сети се на младите денови:icon_mrgr: а не сега да мањачиш девојчиња на форум;) не ти реплицирам веке нигде ..пишувај до утре..мањачи ме:D ..ајд чаос
Остави го и него, андерталец е и тој...

:D

B

Borg_Drone

Гостин
идеш оф топик....не e тоа тема;)
ти сети се на младите денови:icon_mrgr: а не сега да мањачиш девојчиња на форум;) не ти реплицирам веке нигде ..пишувај до утре..мањачи ме:D ..ајд чаос
Гледам дека не си ни била во основно........Имаш право, како и ти така и јас отидов премногу офф топик.Чао, и гледај да не ги пропуштиш уписите за нареднава година.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
If you say so.. но ЗА ТЕБЕ!;) Тоа за тебе само може да е курва и во твоите очи e..ако живееш како кромањонец заостанат во времето и просторот и ако си СТАР сигурно ке да е курва ко што на баба ми девојките во сукња и се НЕморални девојки;):pos: Така и ти сигурно си престар да сватиш пошто не живееш со овие генерации...сори но морав да ти го кажам тоа дека си заостанат;) ..ЖАлам разлиЧно ГледиШте Имаме на РАбоТите!
Онда и темава што е отворена треба по твое да ја крстиме курва:pos: Еволуирај!!!
морав да го цитирам мислењево
just because
edit: не сум од твоја страна -.-

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Шо ми дааш палче, се потрча да ми лајкнеш пост па виде дека се заеба и го одлајкна.
Иди кокетирај, играј си со машките и после жали се како некој douchbag те одкачил или шо и да е = па нарекувај ги сите мажи свињи.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Шо ми дааш палче, се потрча да ми лајкнеш пост па виде дека се заеба и го одлајкна.
Иди кокетирај, играј си со машките и после жали се како некој douchbag те одкачил или шо и да е = па нарекувај ги сите мажи свињи.
ne sum se zalela...sorry..pogresen vpecatok imas..i nikogas ne sum rekla da se stoki maskite SITe!...i toa si greska...ali tvoe si e.misli sto sakas;) jas si ostanuvam so moeto mislenje i kraj na muabetov od mene..replicirajte do utre....

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
Тоа е дефиниција за мене:P Заведувам и кокетирам поради забава и игра и после бегам се тргам...незнам уживам во тоа..Тоа го прават кокетните девојки кои обожаваат да флертуваат заведуваат кокетираат со машките од забава и игра:pipi: ...Тоа или го имаш се раѓа во тебе или не..просто не се учи....или те бива и роден си со желба за заведување и талент поткрепен со убавина и женственост и шарм......Флертот е здрав и нема ништо лошо во тоа.;):)

izvini ama ovoa jas go narekuvam ., 1kukavichluk
2.nemanje nikakva odgovornost
3nestabilna lichnost
4strav od zaljubuvanje

da se poigrash so nechii chuvstva vo najmala merka ., e chist.....izvini ama idiotizam ., bidejki se raboti za ljubov i chuvstva.,.......
da e za biznis., izvlekuvanje nekoja korist.........ama vaka samo od zabava .. ne ojt.........

lichnosti shto ednostavno ni samite neznaat shto sakaat ....i sry ., no respeckt

mozhebi si ubava no so ovoa poslednovo kaj mene unishti se do sega shto postigna.......i kraj na prikaskata:sneaky:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај доста е следно влече бан, продолжете по пп.

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
zaveduvam da megutoa ne sekogo tocno znam kogo mozam odnosno koj moze da padne na toa, koga ke vidam deka dobro e obraboten so zaveduvanje jas prestanuvam sepak jas sum mazena zena- neli?:place: ovoj smesko go staviv zatoa sto i na mene mi se slucilo spontano nekogo da zavedam bez da obrnam vnimanie na toa ,no sto se slucuva - se zaljubuvam i jas vo istiot covek spontano bez nekoi navestuvanja i mi bese dolgo vreme tesko da go trgnam od misli a uste potesko mi bese zaedno sorabotuvavme.:love:

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Тоа е дефиниција за мене:P Заведувам и кокетирам поради забава и игра и после бегам се тргам...незнам уживам во тоа..Тоа го прават кокетните девојки кои обожаваат да флертуваат заведуваат кокетираат со машките од забава и игра:pipi: ...Тоа или го имаш се раѓа во тебе или не..просто не се учи....или те бива и роден си со желба за заведување и талент поткрепен со убавина и женственост и шарм......Флертот е здрав и нема ништо лошо во тоа.;):)
:свиркам: "...Мора да сте ти и тетка Ева роднини, лудо зелени за својте години..."

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
slusajte vie gospodine; mislite deka se sto e napisano e vistina jas misla deka nee zatoa sto mozes da napises se sto sakas bilo kakov komentar koj te brani neli. a dali sum zrela ili zelena jas si znam bidejki stom sum vo brak 20 god i dosega nikoj od familija ne se pozalil znaci deka sum dovolno zrela da vodam smetka za niv.:pipi:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
slusajte vie gospodine; mislite deka se sto e napisano e vistina jas misla deka nee zatoa sto mozes da napises se sto sakas bilo kakov komentar koj te brani neli. a dali sum zrela ili zelena jas si znam bidejki stom sum vo brak 20 god i dosega nikoj od familija ne se pozalil znaci deka sum dovolno zrela da vodam smetka za niv.:pipi:
Не ти се обрати тебе господинот над тебе :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom