Да да... појак беше земјотресов ја спиејќи го осетив, ми се затресе креветот што убаво ми дојде, исто како да ме ниша некој побрзо да заспијам .. шала на страна мислам дека имаше два земјотреси по ред и тоа по некоја случајност се случија во 10.47 (баш видов на мобилниот), а тој на 8 мај се случи точно еден саат покасно (11.47) па за некој ден очекувајте земјотрес во 09.47
Леле никако да осетам земјотрес. А баш ми е интересно пошто у барака живеам ептен интересно се тресе Али јебига многу цврсто спијам не сум го осетил. Т.е. сеа се сетив у 10:50 станав ама земјотрес не осетив
Според информациите на светските опсерватории земјотресот бил со јачина од 4,1 степен според Европската макросеизмичка скала. Епицентарот бил 54 километри југозападно од Скопје, во близина на Гостивар.
Многу слаб беше, како и минатонеделниот. Се мислев дали е земјотрес, или комшиите прават беља, или мене во главата ми се треси. Добро е што не е последново.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.