- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
Па така некоја на рака гангстерска, не некоја со цветчиња и пеперутки да се разбереме ....Шо бе,бираше каква да си туриш?
Па така некоја на рака гангстерска, не некоја со цветчиња и пеперутки да се разбереме ....Шо бе,бираше каква да си туриш?
Епа еве да не се мачишофф топик ама морав
истово време кога си ја отворил темава, јас барав слики од тетоважи за женски.....unbelievable and creepy......
Демек оваа да ти падни в раце ке и речиш фала ама не фала, многу тетовирана си?Mрзам жени со многу тетоважи..само една доста е..над половина,над дупе,пали у доги стајл..
Таман работа Ќе зажмурам со лево око а со десно ќе се опулам..ама онака си викам,не ми прави многу кејф натрупана со тетоважи..а се што ќе падне у раце,посебно ако е квалитетно,е добредојденоДемек оваа да ти падни в раце ке и речиш фала ама не фала, многу тетовирана си?
Абе на крај краева, покрија со знамето и е..ј за државата.Таман работа Ќе зажмурам со лево око а со десно ќе се опулам..ама онака си викам,не ми прави многу кејф натрупана со тетоважи..а се што ќе падне у раце,посебно ако е квалитетно,е добредојдено
А такви облини ? за тетоважа,лесно..;D
не, али би