Љубовни, еротски и порно колумни

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Hej decki, najdov prikazna: Sakam da odam na bazen. Se cuvstvuvam opusteno po plivanjeto i dobivam sili za da odam na rabota. Rabotata mi e mnogu naporna, pa mora nekako da zdivnam. Bazenot ne e samo mesto za plivanje. Pod tusevite stojat sekogas desetina novi mazi koi goli go trijat svoeto telo. Nekogas prijatno se iznenaduvam i tesko vozdivnuvam pred golite maski tela i se obiduvam da go skrijam nabreknatiot tasak. Ima i dobri i losi iznenaduvanja. No, obicno se raduvam koga ke vidam nenadignati ogromi visecki kurovi, koi vo moite misli stanuvaat cudovista od meso spremni za dupenje na anusi i picki. Kako i sekogas otidov edna sabota . Po plivanjeto se istusirav i mozev da gi zabelezam tasacite. Nasproti mene stoese crnomanjest decko, cel obrasnat vo vlakna so pravilna rasprostranestost na vlaknata, negovite muskuli bea izvajani a kurot mu bese obrasnat so crni vlakna. Obrezan bese. Do nego stoese bezvlaknest decko so ogromno kurciste. Ne mozev a da ne poglednam kon pravilno formiranoto glavce na negoviot kur. Uff, si rekov, bi bilo dobro da go probam vo sebe, vo usta i cmar. Poradi cestite pogledi, toj odednas prekorlivo mi rece: STO? Sto zjapas? Od strav nisto ne izgovoriv. -Ostani malku potoa mi rece toj. Otkako site se izbanjaa toj mi rece da odam vo eden prostor zad tusevite. Me naguzi i mi rece: Ete sega ke go probas kurcisteto golemo, cuclaj go u usta, kurvo edna! Negoviot kur go cuclav i go drkav mojot. Bese preubavo, mi go trpase do negovite sitni vlaknenca i osetiv miriz na maska pot. Potoa pocnav da go maznam cmarot. GO sakav vo sebe. Toj go izvadi od usta i pocna da mi golize cmarot. Go lizese tolku dobro i odednas mi go nabi... AAAAAAAAAAAAAAA, me boli. KUTI i primi go! Go primiv i odednas bolkata se pretvori vo zadovolstvo, sakav poveke i poveke od toj kur debel. Bese ogromen i sakav da go primam cel. stenkav od zadovolstvo i drkav. Toj mi ja masirase prostatata. Otkako dojde do ekstaza, go izvadi i mi svrsi u usta. Jas ja izgoltav negovata gusta sperma... Ke te ebam pak., mi rece i si zamina...
menothenet.com
 
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Трета Смена


Се вработив во еден хотел како хаус мајстор. Да бидам искрен, работата беше никаква, ама немав избор,ми требаа пари.Платата беше мала, и се работеше во три смени, ама барем превозот и храната ни беа платени. Инаку хотелот не беше ништо посебно, прилично стар и неодржан, па и клиентелата не беше баш од високото друштво.Амашто се може, како што кажав,ми требаше работа.

А за мене работа имаше дури и повеќе отколку што можев да сработам на една смена. Ги одржував водовот, електричната мрежа, и видео надзорот. Ме имаше насекаде, па за кратко време сите ги запознав, од директорот, па се до чистачките.

Еден ден, менувајќи сијалици во една од собите, со полни раце алат, и загледан во подот, замислен некаде, Одеднаш се судрив со собарката.и двајцата треснавме на земја. Збунет, почнав да се извинувам, и подадов рака да стане, и тогаш ја погледнав во лице. Изненадување. Тоа беше Слаѓана, моја школска другарка, генерација.Заедно учевме во средно техничко училиште, само различен смер. Таа, со отворена уста ме погледна, и потоа и двајцата силно се изнасмеавме.

Ги прибрав алатите и се поздравивме. Почнавме разговор, се прашавме како сме и што правиме. Ми кажа дека почнала пред недела дена да работи овде, дека се вратила дома, и малку засрамено ми кажа дека маката ја натералада работи овде.

За неколку часа имавме пауза, па ја поканив да дојде на кафе во мојата канцеларија, каде што беше видео надзорот, па да си поприкажеме.Со радост прифати, ми речедека е среќна што има барем еден познат човек овде. Се разделивме и продолживме со работа.

Слаѓана беше неугледна средношколка, нејзините не беа богати, како и повеќето родители на моите школски другари, па и таа исто како мене скромно го помина средното училиште.Ја памтам како височка, ама рамна како даска, со светло смеѓа коса,долга до под раменици, кафени очи, малце крив нос, и широка насмевка, во стилот на 50 годишна жена. Секогаш облечена во фармерки и широки блузи. Никој не ја облетуваше во средно, мислам дека воопшто и немаше дечко тогаш, па се зачудивме сите кога разбравме дека веднаш после матурата се омажила и заминала. Оттогаш,па до денес, се немавме видено.

Дојде време за пауза, јас отидов во канцеларија, направив кафе и отворив колачи. По неколку минути дојде Слаѓана.Почнавме муабет:

- Каде беше досега, те снема после матурата - ја прашав.

- Се мажив во Црна Гора, се запознавме на интернет, и .... што да правам, наивна, отидов. Не беше лошо на почетокот, бече добар со мене, ама се се смени откако му пропадна бизнисот. Почна да пие, ме запостави сосем.Пробав да спасам што може да се спаси, дури и му родив дете, ама идиотот беше разочаран што сум родила девојче, па на крај ме избрка .... --ми раскажуваше со темна сенка на нејзиното лице, и спуштен поглед.

Јас и реков:

- Знаеш, судбината кога ти затвара врата, ти отвора прозорец, време е сега за нов почеток, само продолжи понатака -

Го пиевме кафето, па таа ме праша мене како сум и што има ново. И раскажав дека сеуште сум сам, дека немам девојка,живеам во стан, и го терам ергенлакот до крај. Слаѓана се зачуди, и рече:

- Ти, ... зарем ти да си сам ... ??? - се поднасмеа - отсекогаш мислев дека брзо некоја ќе те зароби. Ај, не очајувај, има полно риби во морето, ќе уловиш и ти некоја ... -

- Или некоја ќе ме улови мене ....- и одговорив.

Гласно се изнасмеавме. Ја посматрав под око. Не беше истата, лицето не и беше многу изменето, ама телото .... Цицките и беа пораснати до пристојна големина, колку што можеше да се забележи преку униформата, исто и газот. Косата сеуште и беше долга, иста стара фризура, само зачешлана настрана. На стомакот едвај се забележуваѓе еден гребен, колковите и беа изразени и сразмерни со газот. Се на се, имаше доста секси тело. Униформата и беше од два дела, палто и сукња до под колена, и рамни кондури, и не даваше многу да се примети, ама затоа фантазијата го надополнуваше она што окото не можеше да го види.

Следните неколку месеци се дружевме, па дури и се зближивме. Заедно ручавме, и помагав ако заглави со нешто, па дури и делевме превоз до дома, ако некогаш останеме покасно на работа. Неколку пати ја приметив дека ме мерка, онака, со отворени очи, од појасот надоле, ама моментот бргу поминуваше, и не бев сигурен што е во прашање.

Едно попладне дојдов на работа, требаше да одработам втора и трета смена, бидејки колегата ми беше на боледување. Одејќи накај канцеларијата, од една просторија слушнав расправии и плач. Се приближив, вратата беше подотворена, назрев внатре, и ги видов шефот на смена, две собарки и Слаѓана како се караат, а таа плачеше.Од она што слушнав, разбрав дека ја обвинуваат за кражба на материјали од хотелот. Се упатив во мојата канцеларија.Малку луѓе знаеја дека има малечки камери во товарните лифтови, кои ги користевме ние вработените.

Ги вратив снимките неколку дена наназад и почнав да ги прегледувам.Најдов интересни работи. Двете собарки секој ден изнесуваа по неколку материјали, чаршафи и детергенти, а за тоа сега ја обвинуваат Слаѓана.

Го повикав шефот на смена и му ги покажав снимките.Понатака, да не должам, собарките веднаш добија отказ, а Слаѓана извинување и бонус, со надеж дека нема да се пожали некаде.

И кажаа како ја дознале вистината, и потоа ја пуштија дома да се одмори и прибере.Пред да замине, ме најде како работам и силно ме прегрна. Ми рече:

- Ти должам многу, премногу ..... ќе ти се оддолжам - и силно ме притисна на неа. Цицките и се забија на моето торзо, а курот на нејзиниот стомак. Е, проклетникот баш тогаш почна да се крева, и тоа квалитетно, така да го почувствува и таа.Малку подзасрамено се тргна, ме погали по рамењата,малку и се зацрвенеа образите. Ми рече:

- Ќе се видиме утре навечер - и излезе низ вратата.

Пред да ја затвори повторно ме погледна во меѓуножјето, па веднаш го крена погледот кон мене, очите и беа широко отворени.

Јас останав да работам уште една смена, а крвта ми вриеше. Решив. Ова мора да заврши со секс. Решив, ќе и барам пичка на Слаѓана, памакар и да ме одбие. Барем нема да ми биде криво дека не сум се обидел.Се зафатив за работа, имав вишок енергија и морав да ја потрошам.

Утредента го преспав целден,бев скапан. Се разбудив во предвечерјето, се спремив и отидов на работа. Слаѓана ме чекаше на влезот. Беше весела. Ми даде еден сад со храна и ми рече:

- Испеков пита, однеси ја кај тебе во канцеларија, вечерва заедно ќе каснеме. -

- Важи - и реков, а таа, среќна, потскокнуваше внатре.

Некаде пред полноќ, откако ја завршив обиколката, се прибрав во канцеларијата, и седнав да се одморам. Во хотелот скоро и да немаше движење, сите дремеа, па и јас ги подзатворив очите, навален на столицата.Ме оттргна од дремката звукот од вратата, Слаѓана влезе внатре. Седна на столицата до мене, ме бакна на образот, и ја отвори питата. Јас се насмевнави ја прашав:

- Како си денес, се одмори ? ..... -

- И тоа како - рече - Многу се исплашив дека ќе ме избркаат, а ми треба работава -

- Не се плаши - и реков и ја погалив по дланката - додека сум јас тука ништо лошо нема да ти се случи,во тоа биди сигурна -

Слаѓана се насмеа, ми даде да каснам од питата, директно од нејзината рака, ме хранеше како мало дете, па ме праша:

- Знаеш дека ова никој не го направил досега за мене ? - и продолжи да ме храни - ама баш никој .... И како сега јас на тебе да ти се оддолжам, а ? -

Ја спушти питата и ги потпре лактите на нејзините коленици, насмевната ме праша:

- Што да направам за тебе јас , а ?-

Решив да го остварам она што вчера го намислив, па и реков:

- Па, би ми користело едно добро ЕБЕЊЕ ..... ако немаш против - и реков гледајќи ја во очи.

Таа се подисправи и се уозбили. Рече:

- Колку си директен .... - го завре погледот настрана.

- А зошто да глумиме - и одговорив. Ја погалив за коленото и реков:

- Погледни ме, и кажи ми дека не си ме загледала безобразно, кажи ми дека и ти не си помислила на ова, кажи ми дека грешам -

Слаѓана уште повеќе се зацрвене во лицето, ме гледаше во очи, неодлучно. И реков:


- Кажи ми дека не сум во право и ќе те оставам на мир. Ама знаеш дека и на двајцата ни треба ова, сами сме, си требаме еден на друг - а мојата рака од коленото полека се движеше кон внатрешноста на нејзините бедра.

- Имам дете ..... засрамено рече, а се потешко дишеше.

Не ги склопуваше бедрата, нозете и беа подраширени, а мојата рака полека се движеше се подлабоко во сукњата, накај нејзината пичка. Јас и реков:

- Ова не засега само нас двајца ..... а јас нема да направам ништо за да те засрамам - и реков, а мојата рака веќе беше на нејзината пичка, и ја галеше преку хулахопките и гаќите.

Слаѓана силно зеде здив и воздивна, се потпре на наслоњачот од столицата, со едната рака ми ја притискаше бутката, со другата се држеше на столицата. Ги подзатвори очите и сосем тивко почна да стенка. Готово. Беше моја.

Продолжив да и ја галам пичката, нежно ама го забрзував темпото.Потоа почнав да ја притискам по малце, по што таа ги затвори очите и ја наведна главата накај мене.

Го искористив моментот и ја бакнав во уста.

Ги отвори очите, ме грабна за главата и силни ме залапа.Стрвно. Како вулкан да еруптира. Цела се испружи над мене, а јас се згрчив на столицата.Ја грабнав за газот и силно ја стиснав, таа ми го наби јазикот во уста. Следниот момент се одвоив од нејзините бакнежи и се префрлив на нејзините усни школки.Слаѓана ме опчекори,ја подигна сукњата и седна на мојот подигнат кур, кој ја бодеше преку моите пантолони. Почна да меша и да воздивнува, а јас и ги грицкав ушите. Ми прошепоти на уво:

- Ќе се ебеме, ммм .... ?

- Даааа - и прошепотив.

Полека ја оттргнав од мене. На масата имаше еден клуч од соба во која претходно вршев поправки, знаев дека нема никој. Го зедов, ги исклучив камерите од ходникот кој води натаму,и ја поведов Слаѓана со мене.

Влеговме во соба и вклучивме пригушено светло, заклучивме. И реков:

- Соблекувај се - а и самиот ја соблеков блузата.

Набрзина ги слеков панталоните и кондурите, па чорапите и маицата. Останав по гаќи,и седнав на креветот.

Таа со отворена уста го гледаше моето голо тело.го откопча и слече палтото, па кошулата, остана по градник. Следна беше сукњата, па хулахопките. На крајот и градникот. И двајцата останавме по гаќи.

Слаѓана изгледаше одлично, округол газ, изразени колкови, баш онака како што сакам. Цицките и беасразмерно големи, гледа една спроти друга, со мали брадавици на средина и широки темни прстени. Имаше малку целулит, и малку влакна под пазувите, ама јас бев толку попален, што воопшто не ми сметаше тоа во моментот. Станав и се приближив до неа. И реков:

- Соблечи ми ги гаќите-, и ги фатив нејзините, полека ги спуштив.

Излезе на светло нејзината рунтава пичка, со темно кафени влакна, беше доста обрасната, ама и тоа во моментот воопшто не ми сметаше.Нејзините гаќи склизнаа на подот.

Таа ги фати моите, и спуштајќи ги одеднаш се ослободи мојот кур, сосем подигнат, и ме удри по стомакот како пружина. Слаѓана широко ги отвори очите и воздивна:

- Ооооффф .... колкав е -

- Не е толку голем - со гордост одговорив.Навистина, беше некои 17 сантима, кога последен пат сум го мерел, чист просек.

- Не сум видела поголем - рече.

Се залапавме и се прегрнавме цврсто. Така прегрнати легнавме на креветот, стискајќи се, и милувајќи. Лежевме на страна и двајцата.Слаѓана ја рашири едната нога и ја стави на мојот струк,со тоа курот се намести поубаво на нејзиното руно. Полека мешав со него и ја дразнев, а на главчето чувствував како се влажни. Таа се подлабоко дишеше, и еден момент ме повлече да легнам над неа. Очите и беа затворени, главата зафрлена наназад, а нозете раширени, така да петите и се потпираа на мојот газ.

Малку помалку,нежен убод по убод, и главчето го најде своето место, ги рашири усните од пичката и полека почна да влегува.Сантиметар-два, па надвор, па повторно назад, уште малку подлабоко. Слаѓана едвај дишеше, ги зари прстите во мојот грб и ги ширеше нозете најмногу што може.После уште неколку убоди, курот заврши цел во пичката од Слаѓана. Таа само изусти:

- ООООффффффф ....... ооооффффф ...- Јас само се подисправив и се потпрев на рацете, ја посматрав, Лицето и беше црвено како патлиџан, носниците раширени а очите подзатворени. Ја прашав:

- Убаво ти е? -

- Фантастично ..... фантастично .... насмеана одговори.Почна по малку да меша со пичката. И да се навикнува, беше доста тесна, несвојствено за жена која родила дете.

Откако видов дека се опушти почнав да ја бодам.На почетокот нежно, полека,како да водиме љубов. После некоја минута -две пичката доста и се навлажни, почна да цеди и даваше се помалку отпор. Тогаш забрзав. Почнав да ја ебам, го ваќав до главчето, па назад. Пополека, па до степен кога се слушаше шлапкање на нашите тела, а стенкањето на Слаѓана стана гласно. Во собата се слушаше:

- Шлап ..... Шлап ....Шлап ..... Шлап ..... - и - Ооооффф .....Ооооффф ....Аааддаааа ....оооофффф ....-

Не поминаа неколку минути, а Слаѓана широко ги отвори очите,како да ја каснал некој инсект, се згрчи како кифла под мене, потоа ги затвори очите и силно извика:

- Оооодддддаааааааааааа ........ аааааххххххххддддааааааа .......лелемајкомила .......ооооохххххддддааааа ....... -

Сврши толку силно што чаршавот беше сосем влажен под нејзиниот газ. Ноктите и беа толку силно набиени во мојот грб, што буквално ми одра кожа. Мешаше со пичката и земаше здив.

По некој момент ги отвори очите, ме погали со двете раце по лицето и ми рече:

- Не си свесен колку ми е мило што ме наговори на ова ..... многу ми требаше едно добро ебење .... ни сама не бев свесна колку многу ми требаше -

- И мене, верувај ми - ја залапав и продолжив да ја ебам.

Се дупевме така уште неколку минути, па станав од неа и се испружив на стомак. Слаѓана, зачудена , праша :

- Што ...???

Јас покажав накај курот, кој како јарбол висеше нагоре,и реков:

- Седнувај -

Таа свати и само се намести над мене смеејќи се:

- Ха ха ха ха ха -

Ја намести пичката на курот, руното го прекри главчето, и полека се насади.Почна полека да меша, напред-назад, навалена над мене, а цицките слободно и се клатеа над моето лице. Ги ловев брадавиците со врвот на јазикот, а таа се смешкаше. И ги галев, час газот, час цицките. Газот и беше мек, бел како снег, прстите сами ми тонеа, цицките исто меки, по малце виснати, ама доволно големи и цврсти да може квалитетно да се месат.

Слаѓана се подисправи и почна да се крева и спушта, да ме јава.Прво пополека, па се побрзо, онолку колку што можеше. Долго време немала секс, жедна беше за добро дупење, ама немаше кондиција. За неколку минути се испоти, се направи жива вода, па легна над мене. Земаше здив и ме праша:

- Ќе преземеш, или да ти умрам на курот сега ... ? -

- Ха ха ха ха ха ха - се насмеав, ја тргнав нежно од мене, и ја оставив да земе душа.

Лежеше на креветот, цицките и беа разлеани на двете страни, целата испотена, влакната од пичката слепени од сокови. И ги мазев цицките, а таа ми го галеше курот. Ме праша:

- Сега што ќеми правиш? -

- Заврти се и натрти го газот, па ќе видиш -

- Опа ..... и од позади .... - рече и се заврти.

Го истрти газот, ги рашири нозете,за да може удобно да се наместам позади неа, ја заврте главата и ме погледна поднасмеана, а пичката и се сјаеше, полуотворена. Само рече:

- Ставај го ... наеби се пичка .... - и го потпре лицето на јастукот, а со тоа уште повеќе го напрчи газот.

Ја стиснав за газниците и со еден потег и го пикнав курот до крај.Таа изусти:

- Оооооо ..... уууууууфффф....... -

- Е сега, Слаѓано, сега ќе те растурам - и реков -

- Аааааа ????? ....... ооооооххххх .... само изусти.

Почнав силно да ја бодам, овојпат безмилосно. Таа само стенкаше, ајас го пикав до крај. И го месев газот, цицките, ја дупев со сета сила. Моите препони шлапkаа и се удираа од нејзиниот газ, јајцата ми отскокнуваа од влажното руно, аСлаѓана стенкашепри секој убод:

- Ох .... Ох .... Ох ..... Ме растураш ..... ооооххх ..... ооохххх ..... што ми правиш .... -

Ја стиснав на средината на грбот, со левата рака и го милував, а со десната рака почнав да кружам околу аналниот отвор. Го навлажнив средниот прст, и го притиснав нежно на чмарот.Таа, тоа го почувствува и се исправи малце, ја заврте главата и ме погледна. Изусти задишано:

- Уууххххх ...???? .... Што ке ми прааааа ..... аааххх ..... ????? -


Не ја доврши реченицата, јас веке го пикнав средниот прст во нејзиниот газ, до првиот зглоб, а со левата рака малку грубо ја притиснав надоле. Слаѓана само, ја навали пак главата на преницата, и послушно се предаде.

Ја ебев безмилосно.Со курот во пичката, а со прстот во газот, го пикнав скоро целпрст, се побрзо и побрзо ја бодев. Целиот бев испотен,низ стомакот ми поминуваа пеперутки, и се движеа низ рбетот. Време беше да свршам. Пред да се случи тоа, ја видов Слаѓана како се исправи малку, едната рака ја стави на нејзината пичка, ја протрља и извика:

- Оооолеле .... ооооххххдаааа .....аааооооо......аааоооооо..... -

Се грчеше и свршуваше, сокови повторно и се цедеа од пичката и ми се слеваа низ јајцата.

Јас бев готов. Спермата почна да се спрема, да излегува. Само вреснав, го извадив курот и испрскав млазеви сперма на нејзиниот газ.

Се струполивме еден покрај друг. Слаѓана рече:

- Не си нормален, да знаеш -.

Јас задоволено се смешкав.

Сепрегрнавме и се бакнувавме,како вистински љубовници, таа ми ја милуваше косата и ме гледаше со полузатворени очи, се гледаше во нив мир, задоволство.Ме праша:

- Сега .... како понатака ? -

- Понатака, - и реков - ќе продолжиме да уживаме, еден со друг , па да видиме што ќе биде. Ако тебе ти одговара, се разбира .... -

Насмевната,ме погали по образот и рече:

- И тоа како ми одговара -

Полежавме уште малку,колку да собереме сила, потоа се облековме, ја суредивме собата, и се изгубивме во хотелот, секој на својата страна. До следната трета смена.
 
Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Мојата фризерка

Летото наголемо пржеше. Се топеше асфалтот, немаше сенка ниту за лек. Ништо не се движеше, градот беше празен, сите беа заминати некаде за викенд. Само јас по дома. Повеќе од досада отколку што имав потреба, отидов да ја скратам косата.

Имав 20 години тогаш, млад, строен, перспективен. Работа немав, а и не барав, уживав во слободното време. Понекогаш ми беше досадно, ама, како што ме научи еден повозрасен фраер, подобро да е досадно отколку да е заморно. Чекор по чекор, полека стасав до фризерницата.

Јадранка беше средовечна жена, од некои 40-тина години, беше женски фризер, себеси се нарекуваше стилист, а всушност беше обична маалска фризерка. Клиентки и беа жени од нејзина генерација, некои постари, и понекоја ќерка од погоре спомнатите, исто така застаната во времето ....

Е, па сега, што барам јас кај неа. Едноставно, Јадранка ми беше фризерка од кога знам за себе. Со мајка ми беа најдобри другарки долги години, и од мали нозе ме носеше кај неа. Таму се чувствував како да сум дома. Ми ја скрати косата за првпат после мојата крштевка, кога почнав да одам на училиште, и за матура отидов кај неа на фризер. Дури и кога, пред неколку години, мајка ми и Јадранка квалитетно се искараа, и оттогаш не прозбореа ниту збор, јас пак продолжив да одам кај неа. Пробав дасе шишам на други места, фенси стилисти, машки бербери и слични, ама бадијала .... старите навики тешко умираат. Еден ден се појавив кај неа, а таа само ме прегрна и ме седна на фризерското столче. За кавгата со мајка ми никогаш не стана збор.

Влегов во фризерницата, која беше целата затемнета со завеси, немаше клима уред, само еден вентилатор на таванот бавно вртеше и го циркулираше и онака жешкиот воздух. Внатре имаше неколку жени кои чекаа ред и кокодакаа некои неврзани работи. Се поздравив, Јадранка ми покажа накај едно столче во ќошот. Седнав, и погледнав наоколу. Некоклу столици, две клупи за седење, истапацирани, личеа на канабиња, неколку кациги за сушење коса. Целата фризерница мирисаше на хидроген за коса помешано со мувла. Веднаш до мене имаше врата која водеше во живеалиштето на Јадранка. Тоа беше барака, приземје, составена од 4 соби, а едната соба ја пренаменила во работен простор. Се беше старо, чисто ама изабено, му поминало полека времето. Единствено газдарицата се држеше, неа забот на времето ја немаше пипнато.

Јадранка беше убава жена. Просечно лице, долга смеѓа коса, и паѓаше малку под раменици, благо извиткана. Лицето и беше симпатично, единствено го грдеше малку поголем, прав прчлест нос. Телото и беше одлично за годините, не беше превисока, барем од моја гледна точка, околу пола глава пониска од мене. Убаво пополнета во градите и газот, нозете и беа прави и не претерано витки. Не ја загледував претерано, кога работеше најчесто носеше едноделен фустан, кој малку и ги покриваше колената, со кратки ракави, малку широк, направен од некоја синтетика, на кој не се лепеа влакна, имаше патент од вратот па надоле до струкот. Тешко беше да се претпостави што има под него, многу малку се отцртуваше, а и мене ми беше сеедно, никогаш не помислив на неа на таков начин. Кружеа за неа секакви приказни, како и за секоја немажена жена која ја расситнила 40-ката, ама јас не им обраќав внимание.

Поседав така, се додека таа не седна до мене. По малку нервозно запали цигара, ја поднамести косата, па ме праша како сум и што правам. Уште малку неврзан разговор, па Јадранка ја заврте темата. Ми рече:

- Слушај, ми треба една услуга, може ?-

- Може, зошто не, само повели - реков

- Ако добро се сеќавам, вујко ти сеуште работи во пазарна инспекција, нели ? -

- Да, сеуште е таму - одговорив.

- Знаеш - рече, со мало негодување - ми пишаа казна пред една недела, и ако ја платам, нема шанси да издржам финансиски, можеби ќе треба и да ја затворам фризерницата. Ако може да ми прогледаат низ прсти, ке ми падне голем товар од раменици. Мислиш дека може да ми помогнеш ? - ми објаснуваше, нервозно гаснејќи ја цигарата. Јас зачудено реков:

- Што зборуваш ??? - се чудев - Па не знаев дека е толку озбилна работата. Но секако ќе ти помогнам, само дај ми ја казната, во понеделник сабајле одам кај вујче, ќе ја среди тој оваа работа - и реков.

- Ох .... одлично. Ми беше незгодно да те прашам зошто ... знаеш - се поднасмеа сосила. Стана и ми ги донесе документите, ми рече:

- Види што може да се стори, па понеделник попладне помини и кажи ми што си направил, па да те потшишам тогаш ... сега е малце гужва, како што гледаш -

- Договорено, се гледаме во понеделник - и реков и се поздравивме. Јадранка ме испрати до врататаи ми рече:

- Поздрави го вујко ти, па се гледаме .... - ме гледаше насмевната како си заминувам. За првпат се почувствував чудно во нејзина близина, се осетив како да ме соблекуваше со поглед, а и сам не знам зошто.

Викендот помина, почна работната недела. Понеделнички с е спремив и појдов кај вујко ми. Тој, како и секој друг вујко, се искрши да му помогне на внукот. До пладне казната беше поништена. Ги добив назад документите, и се упатив дома. Се одморив, се истуширав, добро ја исправ косата, и после пладнето се упатив накај фризерницата.

Јадранка беше сама, ми се чинеше дека ме чека, или така сакав да мислам. Исполнет со гордост, влегов, ја поздравив и ги дадов документите, и без да прашам, седнав на фризерската столица. Ја погледнав и реков:

- Сега, дали заслужив едно шишање ? -

Таа се насмевна, прегледувајќи ги документите, потоа радосно истрча до еден плакар и ги стави внатре. Се заврте и се приближи, ме погали по главата и ми одговори:

- Заслужи, и тоа како ... и повеќе од шишање заслужи, да си знаеш .... -

Ги зеде ножиците и чешелот, ми стави една престилка преку рамениците, ме прекри, и почна да ми ја крати косата. Не требаше да ме праша воопшто како и колку да крати, знаеше самата. Се смешкаше, потпевнуваше, и весело потскокнувашеоколу мене. Тропкањето на нејзините кондури ја реметеше пријатната тишина, заедно со штракањето на ножиците.

Уживав во шишањето. Некако беше поинаку овој пат, како повеќе да се трудеше, понежно ме чешлаше, нејзините прсти подолго се задржуваа помеѓу моите прамени. Ми годеше што сака да ме гали, ме опушташе. Јадранка неврзано разговараше, ме посматраше.

Еден момент застана, се оддалечи од мене еден чекор и ме измери од глава до пети. М праша:

- Ти колку години наполни .... 18 нели ?

- 20 години, - и одговорив насмевнат.

- Браво, веќе си маж - рече, и се приближи, па продолжи со шишање. Полека привршуваше.

Ме исчисти со четка, ги истресе влакната од мене. Пред да ја тргне кецелата од моите раменици ме праша:

- Имаш девојка ? -

- Паааа ...... да ти кажам искрено .... -

- Значи немаш - ме прекина, ми ги скрати маките - а, имаш нешто од страна, а ....ха ха ... -

Насмевната ја тргна кецелата, а јас станав од столицата. Засрамено и одговорив:

- Не баш ... -

- Ќе биде ..... ваков млад, убавец, тешко дека ќе останеш сам, ќе те улови брзо тебе некоја ..... - нешто се замисли - у ствари ..... - рече и ме измери од глава до пети.

- Што - ја погледнав неа, па себеси.

- Знаеш што - рече - соблечи ги панталоните .... -

Момент на тишина, само во мојата глава зуеше. Ја прашав со неверување:

- МОЛАМ ???? -

- Ме слушна - рече, и отиде накај вратата, ја заклучи и ја повлече завесата. Просторијата одеднаш се подзатемни.

- Соблечи ги панталоните и седни на столицата - рече со заповеднички тон.

- Ама ..... што .... - збунето пелтечев.

Таа се насмеа, имаше некоја чудна искра во нејзините очи, ме фати за фармерките и ми откопча две копчиња. Рече:

- Време ти е да бидеш со женски .... знаеш нели .... е, па ние жените сакаме среден маж доле .... така да не е лошо да те потскратам околу ... него -

Јас сосем збунет, полека ги спуштив панталоните, се до глуждови, онака срамежливо. Јадранка, онака кисело се насмеа, и нервозно ми ги грабна гаќите, и ги спушти и нив во еден потег. Курот ми излезе на виделина. Таа задоволно го гледаше, полека туркајќи ме на столицата. Само стави еден пешкир под мојот газ и ме седна.

Ја зеде машинката клекна пред мене, и почна, сосем смирено, со насмевка, да ме шиша околу коренот на курот. Ги кратеше влакната, и нежно ме чешлаше. Тој се повеќе растеше, му требаа десетина секунди и неколку допири од Јадранка за да стане исправен како копје. Таа задоволно прокоментира, гледајќи го:

- Цел си на татко ти ..... -

На момент помислив што сакаше да каже со тоа, ама концентрацијата ми беше нула. Поготово кога го фати во раце и почна да го врти, и да ги крати влакната околу јајцата. Поцрвенев во лицето, се потпрев на столицата и почнав се потешко да дишам.

Јадранка забележа дека се потешко се контролирам, па ги презеде работите во свои раце. Беше клекната пред мене курот пред нејзините очи. Го фати во едната рака и почна полека да го дрка. Јас само простенкав:

- ООоффф .... -, а таа ми рече:

- Малку си ми напнат,а и јајцата ти поплавеа .... ајде да ги олесниме .... - и почна да ми го дрка побрзо.

Не издржав долго, се згрчив полека, почнаа да ми поминуваат пеперутки низ рбетот. Десетина секунди потоа, на момент запрев со дишење, па потоа извикав:

- Ооооохооооо - од курот почна да штрца врела сперма, а Јадранка задоволно ми го дркаше и ме храбреше:

- Така, така ..... само ти испразни се .... се смешкаше.

Јас свршив. Сеуште не бев свесен што се случува околу мене, а таа во раката имаше влажно марамче и го бришеше курот, јајцата и стомакот, насекаде каде што покапав сперма.

Курот сеуште ми беше полуподигнат, и како за инает, нејќеше да спласне. Баш напротив, почна пак да се крева.

Јадранка не можеше да ги одвои очите од него. Нежно, внимателно го ибриша, а тој повторно растеше. Лицето и се зацрвени, ме погледна безобразно, па се исправи. Рече:

- Извини - ама ова не се пропушта .... -

Го кажа тоа и го подигна фустанот до струк, ги фати нејзините гаќи и со еден потег ги спушти до кондури, па ги шутна настрана. Блесна нејзината пичка, уредно потшишана, наросена со секрет од кој светкаа влакната.

Следниот момент само ме опчекори, го фати мојот кур во рака, и го поднамести на отворот од пичката. Без никаков напор седна на него, се насади до крај. Беше сосем влажна, јајцата веднаш ми се навлажнија со нејзините сокови. Остана така неколку секунди, Потоа ме фати за рацете и ги смести на нејзиниот газ, а мене ми прошепоте на уво:

- Меси ми го газот ... -

Потоа почна полека да се исправа на курот. Ги стави нејзините раце на моите раменици, нозете и беа на подот, нејзиниот газ на моите бедра, а курот и пичката беа едно. Полека се исправаше и насадуваше на него, го примаше цел, до јајца, и го ваѓаше скоро до главчето. Така неколку минути, ме гледаше право во очи и ме ебеше.

Да, таа мене ме ебеше, јас не правев ништо. Не зборував ништо, не сакав ништо ниту да кажам, не сакав да и кажам дека сум невин, дека ова ми е прво ебење. Само молчев, и ја парав со поглед, сакав да го снимам секој момент, за да го запомнам засекогаш. Да, таа ме ебеше, онака како што може само искусна ебачица да изебе. Повторно прошепоте, овојпат гледајќи ме во лице:

- Ти се свиѓа тетка Јадранка , а .... -

- Даааа .... многу - прошепотев и јас.

Таа задоволно ме повлече за косата и силно ме залапа. Ни се испреплеткаа јазиците, а ебењето доби на динамика. Се посилно се набиваше, и се позабрзано. Просторијата почна да ја исполнуваат звуци на шлапкање на голи тела, помешано со воздишки. Следните неколку секунди Јадранка здиве. Ме повлече силно за косата и почна навистина силно да скока на мојот кур . Пичката и беше толку влажна што, практично не даваше никаков отпор.Се посилно ме стискаше, и скокаше на мене, така да уживањето полека ми преминуваше во блага болка. Почнаа да ме стегаат препоните, бедрата и јајцата. Ама не мислев на тоа премногу, само ја посматрав Јадранка. Таа беше сосем опиена од страст, очите и беа сосем замаглени и вперени право во мене, устата отворена, и стенкаше:

- Оф ... оф ... оф.... оофффф ..... оооо .... -

Јас цврсто ја стискав за газот, и ја оставав ја води играта.

Еден момент Јадранка ги крена нозете од подот и ги свитка околу столицата, а со тоа се отвори најсилно што може, силно се припи до мене, ме притисна со нејзините раце, ги заби нејзините цицки на моето торзо, така да и ги почувствував крутите брадавици преку облеката. Престана да скока на курот, туку го прими соеем до јајца и почна силно да меша. Горе доле лево десно, така неколку моменти. Потоа застана. Како и јас претходно, еден секунд престана да дише, за да потоа силно извика:

- Даааааа ..... Тоааааа .....ааааахххаааа ......дааааа ...... - и потоа се смири.

Јас следниот момент почнав да се празнам длабоко во нејзината пичка, курот ми пулсираше и шприцаше сперма длабоко во неа.

Неколку моменти стоевме сосем мирни, потоа полека се одделивме еден од друг. Јадранка, видно исцрпена и испотена, ја спушти полека сукњата и седна на една столица, земаше здив. Јас ги кренав гаќите и панталоните и седнав до неа. Ме погали по образот и ми рече:

- Ова ќе биде наша мала тајна, ок ... ?

- Ок ... и одговорив.

Се подспастривме и влеговме кај неа дома за да се измиеме.Надвор полека се стемнуваше.
 
Член од
9 септември 2017
Мислења
1
Поени од реакции
3
Беше обична саботна вечер, момчето ме покани кај него дома. Неочекував дека нешто вакво ке се случи. Беше негде 21 часот. Само што влеговме седнавме на каучот и пуштивме љубовен филм. И така започна милувањето, бакнување. Се бакнувавме нежно на целото тело. Почна да ме соблекува а и јас него. Само што го допрев патентот осетив дека му е дигнат. Му ги соблеков панталоните и почнав да му го пушам, се гледаше дека ужива. Непомина долго време, ме фати за главата и ми даде знак дека е доволно. Како и секогаш возврати услуга. Беше топла велер и решивме да довршиме под туш. Ладната вода додатно не напали, пробавме неколку типа, кучешки... Се беше преубаво. Кога ни здосади отидовме во спалната соба, за да биде по префинето истурив вино на неговиот пенис и почнав пак да му го пушам и потоа завршивме со 69ка. Изморени легнавме прегрнати, се беше толку романтично
 

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
265
Поени од реакции
100
Па беше февруар месец немаше кај да се оди па дремев на фб, од тогаш минаа едно 6 години а како вчера да беше. Тепав празни муабети со една фуфа не од мојот град ја слушав како ке била позната пејачка и такви филмови ( сега е пејачка ама не многу позната), а немав некои црни мисли. Така еден ден се договоривме да дојде кај мене да пиеме кафе па да излеземе во град. Некој звони на врата отварам гледам таа дошла со такси ама се облекла како за на диско иако беше 12 саат преку ден, беше облечена во црн минич и штикла со платформа уф само што ја видов ми стана. Додека го пиевме кафето ја соблекува со поглед мислам дека ги имаше најдобрите цицки, тогаш седнав до неа и реков сакаш да ти ја покажам мојата соба, а таа се согласи. Само што влеговме во собата почнав да ја факам и лижам а таа потпрена на зидот ме бутна на кревет ми ги соблече фармерките и почна да ми го пуши од возбуда свршив за кратко таа го голтна и почна да ме лиже, тогаш ја соблеков почнав да и ја лижам пичката подобра пичка немам видено а кога ми се качи на курот човече лудница свршував неколку пати нормално со паузи и во различни пози.
 
Член од
17 февруари 2018
Мислења
1
Поени од реакции
11
Беше една опуштена саботна вечер. Мојот сопруг се журкаше надвор со пријателите, а јас и мојата неколкумесечна пријателка гледавме тв и дискутиравме на разни теми, вклучувајќи и секс.
– Инаку, таа е професорка на мојата малолетна ќерка. Честите консултации поради лошите оценки на ќерка ми не зближија, па почнавме да се дружиме и приватно.
Отсекогаш сум имала сексуални аспирации кон жените, кога и да сретнев убава жена чувствував пеперутки во мојот стомак…и топлина таму долу. Но тоа се случуваше ретко, не му придавав големо значење.

Како две open-minded интелектуалки отворено разговаравме на секс теми, дури во неколку наврати гледавме и филмови за возрасни заедно.
Поминуваше низ тежок период, пред развод. Ја изневерил…Нашата дружба и’ беше како издувен вентил. Уште на почетокот ми призна дека неколку месеци немала вкусено сексуално задоволство, тотално ја уништило неверството. Јас бев таа што индиректно повторно и’ ја вратив желбата за секс.


Истата таа вечер ми предложи една луда идеја, а јас како човек што сака предизвици веднаш ја прифатив.
Идејата беше да се самозадоволуваме во исто време но во посебни соби. Јас во спалната, а таа во дневната. Отидов во спалната, ги соблеков гаќичките, и на нејзин знак почнавме. Вратата од спалната ја оставив отворена за во меѓувреме да си разговараме. Но, тоа не траеше долго…се појави на вратата како од мајка родена…гола! Телото и беше како од топ модел за нејзини години, градите цврсти како од тинејџерка, а нозете тенки, без трунка целулит.
Ме праша – ”ти се ебе?!” Почнав да треперам од возбуда. Се приближи до креветот и легна до мене. Посегна по вибраторот кој стоеше на наткасната до креветот, и длабоко почна да пенетрира во мене. Ми рече: – “те еб*м како мене што сакам да ме еб*т”. Беше потполна тишина, се слушаа само нашите воздишки, во еден момент добив впечаток дека е повозбудена од мене. Го извади вибраторот и почна да ми ги лиже градите, спуштајќи се малку по малку надолу…стигна и до таму…од толкава напаленост за нецела минута свршив. Уште повозбудлив беше фактот што маж ми во секој момент требаше да си дојде дома, па мораше да сме малку побрзи за да не’ не затекне во таква ситуација. На истиот начин и јас ја задоволив нејзе, толку страсно ја лижев и чекав во секој момент да почнат да и се тресат нејзините витки нозе. Ми кажа дека толку силен оргазам немала почувствувано со години. Набрзина се облековме, а таа си замина дома.
To be continued…

Повеќе колумни на - https://erotskikolumni.wordpress.com
 
Член од
20 јануари 2014
Мислења
1
Поени од реакции
1
Еден викенд со мои пријатели тргнавме на 3 дневно шетане во друга држава, шетавме преку ден, се беше супер. Пред да си легнеме да спеиме, ги повикав пријателиет преку порака, кои беа веке отидени во својата хотелска соба, на чашка муабет за поминатиот ден, ни одговорија дека веке се легнати и си се галкаат. Галкајте се вечерва и вие, ни предложија, па утре на доручек ке си поприкажеме за минатиот ден. Ништо од нашето галкање, без некои посебни зборови си легнавме и заспавме. Се пробудив некаде околу 3:30 утрината, ја гледам нешто на телефонот си читкара. Ок, си го земав мојот телефон, ми текна да погледнам некое мрсно видео, најдов, гласот го пуштив подискретно, но сепак неизбежно беше да не го слушне. И предходно очигледно си беше веќе напалена малку, почна да ми ги пушта нејзините нозе преку моите, но мене ме фати срам што не сум напален и што не ми е дигнат. Поминаа 30мин така пуштајки ми се дискретно да ме напали,...ок некако ме напали, ми се истегна ама не стана тврд. ај си реков ке почнам со предигра па ке се стврдне. Јас полека ја расоблеков неа и себеси, иако од претходно знам како изгледа, јас скоро секогаш ја доживувам како прв пат да ја гледам. Што има една убава пичка, (јас ја шишам по мој мерак) бела кожа, затворена и набобрена малку резот кафено па розева боја наѕиркува. Ја отварам и со јазик прво одоколу па и го напикав се до мочниот канал дојдов, го осетив на јазик. Продолзив со рацете за цицинјата да ја галам, па пупки да и трљам, се напали како никогаш да не била напалена. Курот не успеак да се стврдне, со таков мек го бутнав, го осети дека влезе, пенетрирав не се стврднува, ама она стенка и се воздржува гласот да не излезе за да помине преку 2-3 зида и 3-4 врати, мислам го задрѓуваше гласот колку да остане во собата. После некои 15-20мин јас се изморив и си легнав, па и предложив да се качи она на мена да се одморам малку. Кога се качи на мене, едно диво јавање и набивање како никогаш да немала секс. Се одморив малку па ја превртев на стомак и и ги рашитив нозете колку што можеше, посакав анал но не ми дозволи, и сеуште така мек и го покнав во пичето. И така до касните утрински часови (6:30 можеби и 7:00) ги менувавме позите со интензивно пенетрирање над час и половина. Се преморив, она сврши, а мене сеуште мек ми беше, а претходно секогаш бил здрвен како на магаре или коњ.
 
Член од
1 октомври 2014
Мислења
774
Поени од реакции
2.512
Mislam deka ke postoi golem interes za ova... Jas barav no vakva tema vo " ljubov i seks " ne najdov... Pozdravce...
Автоматски споено мислење:

Kružim usnama
po tvojim tajnama,
zastajući kod onog djela
gde prestaje strast,
a počinje potreba...
Odaje te napetost
tvojih bradavica,
odaje te
napukao glas
kojeg pamtiću,
kao što pamtim sudbinu
koja nas je spojila...
Prepoznajem u tvojim dodirima,
da si mi se predala...
I jesi,
predala si se bez povratka,
jer ova noć je valjda
naša najveća istina...
A pred jutro,
kada vidiš da se zora
po meni prelama,
nježno ću ti prošaputati
da sam zaljubljen
u ukus tvoga mirisa...


69002791_468590610629021_3872610597342281728_n.jpg
Автоматски споено мислење:

Ako je ono što osjećamo nas dvoje grijeh,
osudite me, neću se braniti ...
Ali nemojte nju,
nije ona kriva zbog moje nježnosti,
zbog mojih dodira ...
Zar je mogla znati
koliko ljubavi ima u sebi ,
kad je do tada
bila okružena pogledima hladnim,
ljutitim,
kad slast ljubavi
i strasti nije osjetila,
a zna da su postojale
moje oči koje gledaju ,
usne koje čekaju,
nju,
moju voljenu ŽENU
Ne sudite joj što voli,
što voljena je,
što moja je postala
kako nikada,
nikad,
ničija bila nije.
Volio sam je
i volim je
jednostavno i čisto,
na momente bezobrazno
i strasno,
ali uvijek radoznalo,
uvijek istražujući prstima
kuda vode tragovi na njenoj koži
koje sam usnama ostavio.
Sudite meni
što sam zaronio u njene zjenice,
što kradem joj uzdahe iz dana u dan.
Sudite meni što probudio sam njeno tijelo
i sad lutam po njemu tiho,
vrelim dlanovima,
vrelim usnama ...
Osudite me
što mi se predala u kiši znoja
i što sam želju njenih prepona svojom zvao
Osudite me,
neću se braniti,
volim je... 69250083_440203333246665_8683611513807699968_n.jpg
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.404
Поени од реакции
34.398
...личен труд или туѓо дело пренесени од НЕТ ?
на македонски јазик или на било кој јазик? :toe:
 
Член од
1 октомври 2014
Мислења
774
Поени од реакции
2.512
...личен труд или туѓо дело пренесени од НЕТ ?
на македонски јазик или на било кој јазик? :toe:
Vtoroto... No... imam i svoi dela... No otom potom... Blagodaram na komentarot :cool:
Автоматски споено мислење:

Уздах из твојих груди,
Дах стрсти око нас,
У топлој постељи,
Обавијени тамом, лежимо.

Твоје усне, мирне,
Са укусом опорог црвеног вина,
Љубим те,
Љубим те врелим уснама,
Са новим жаром страсти,
Неугаслим, јачим,
Недовршена реч остаје нема,
На твојим уснама.

Додирују се тела,
Врела пожуда уливена у њих,
Ту на твојој усни, на твоме врату,
Остају пољупци, врели, лагани,
Дрхте ти груди,
Бисерне, чврсте.

Додирујем твоја немирна бедра,
Постајемо једно,
И траје трен,
Пловим твојим телом,
Испуњен тобом.

Тржим твоје уздахе,
Нове, јаче,
На мени, твоје руке, стежу ме,
Прстима кидаш моју кожу,
Пролазиш преко мога тела,
Слушам олују пригушеног крика,
Стајеш, пролази трен времена,
Дубоки тихи јецај, у загрљају.

Лежеш на моје груди,
Огрнута росом наших тела,
У тами на столу,
Просуто вино на белом стоњаку,
Последњи пламен свеће умире,
Са сунцем које нас не буди.
70336765_2675354472483470_9214624691711377408_n.jpg
Автоматски споено мислење:

...trenutak...
uz glasne vriskove prodirem u tebe duboko u crveno dok slatko i jako boli te žestoko zarivaš nokte do krvi duboko za svaki dah boriš se očajno vrtiš bokovima nestrpljivo brzo proždireš mene i moje telo guta te vatra iz mojih kukova sada si moja u trenu poslušna vrela i znojava dok te iznutra moje seme celu ispunjava u tebi razliva kao pena na plavim talasima...

31770451_121764952028440_7987470518548692992_n.gif
Автоматски споено мислење:

Sama si u zbornici u uskoj suknji sa šlicem, mrežastim čarapama i tankoj svilenoj bluzici. Čitaš 'Priču o devojci O' i ruka ti klizi među usijane prepone. Zabacuješ glavu mlateći kosom kao ratnom zastavom i sklapaš oči tiho uzdišući.. Ulazim i zastajem, udari želje sa napućenih usana teži su od udaraca bojne naprave za razbijanje vrata tvrđava; posmatram te pobožno i bez daha.. Odjednom postaješ svesna uljeza i ustaješ vraćajući suknju niz butine, ali već ti kidam dugmad bluze.. Udaraš mi šamar.. Uzvraćam ti munjevito i još hitrijim poljupcem kupim tanak mlaz krvi sa donje usne dok alavo grizeš moju gornju.. Hvatam te za kosu i bacam o hladnu tablu stola koja gotovo cvrči od jare tvojih grudi.. Kidam čipkastu barijeru i bezdušno se zakivam ne mareći jer će iz tame bola zasijati sazvežđa blještavija od rođenih iz magije 'Velikog praska'.. Ćutiš prkosno dok te raskidam i spajam ali kolena ti klecaju grčem predaje a raspukla smokva kaplje sokom slasti koji me lepi poput paučine.. Uskoro će zvoniti; nagrnuće kolege sa dnevnicima pod miškom.. možda naiđe i večno namrgođeni direktor.. Preklinješ me: - Hajde.. Ti, ti, ti.. Divno đubre.. Daaaj.. - Hajde k_rvo, evo.. - šapućem ti preko usana - Ne? Nemoćna si da se smakneš?.. Iz usta ti dopiru jecaji... 70197881_753580981763707_5054496012773621760_n.jpg eha - Aaah.. nemoćna.. Aaah nemoćnaa.... saaaaaaaaaaaaaaaam ....
Автоматски споено мислење:

Danas sam joj rekao da je kurva. Pokupio sam ju na uglu gdje smo se dogovorili da me čeka. Rekla mi je da sam kreten I da takve ne bi ni štapom taknula, a kamoli sjela u auto. Pješačila je koji korak, a onda ipak sjela. Nazvao sam ju primadonom. Mora se posebno po nju dolaziti i prevažati ju. Kazala je da sam papučar Jer ju slušam i radim kako ona želi. I nesposoban sam, Ne znam voziti, uvijek se usere dok ja vozim. A vozim samo malo iznad ograničenja. Rekao sam joj da je kuja. Nije joj se dalo kuhati ni slagati sendvič pa sam morao sam. Ispao sam đubre Jer sam složio dva sendviča, i oba pojeo sam. A bili su slasni. Obznanio sam joj da je kokoš Kad se sat vremena nije skinula s telefonske linije. Ja sam navodno debil Jer nisam primijetio promjenu na njezinoj kosi. I stvarno, bila je drugačija kosa. Kazao sam joj da je glupača Jer ne prestaje mljeti za vrijeme utakmice kao da sve zna A ne zna. Rekla mi je da sam pederčina Jer mi se nije digao dok je gola sjedila kraj mene za vrijeme tekme. Priznao sam joj da je drolja Jer mi dopusti da joj metnem u svaku rupu. Izderala se da sam mlakonja Jer joj nisam htio opaliti šamar dok sam ju jebao. Ali sudeći prema izrazu u zrcalu, Znam da je samo sreća. Neću joj reći, Neće mi priznati, Ali zagrljeni ćemo dočekati jutro Jer tako ćemo lakše smisliti nove riječi Koje će samo bijedno pokušati narušiti sjaj u očima i osmjehu Koji ne možemo sakriti. Ma koliko se trudili…


70583412_468557070665605_3815533973786853376_n.jpg
 
Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.404
Поени од реакции
34.398
ДОЖД ВРЗ МОЕТО ТЕЛО

Сонувам разбудена,
со затворени очи те гледам,
топлина во гради ми го запира здивот,
а тоа силен дожд паѓа врз моето тело!

Се галам без допир,
со затворена уста те бакнувам,
зрак игра на моето лице,
а тоа силен дожд паѓа врз моето тело!

Те сакам без причина,
те прегрнувам со грч во моите раце,
чувствувам влажност по моите бедра,
а тоа силен дожд паѓа врз моето тело…

Блаженство бесконечно,
виножито ме благословува,
занесена ги отворам очите
а тоа само дожд паѓа врз моето тело!

(bijons)
1573163123863.png
 
Последно уредено:
Член од
1 октомври 2014
Мислења
774
Поени од реакции
2.512
Играме на ветерот нишајќи се на работ од сенките кои се редат пред нашите очи...оние кои со бакнежи ни ги крадат насмевките, па со превез над очите не заслепуваат со отровни лаги...наизглед вистини, во вистински раце, под ударот на слабоста како путер во бутин испливаа на врвот...Гледам, слушам, не верувам, се гушам...Ме обвиткуваат, како змија околу вратот и не се помрднуваат. А сакам да ги снема... Низ мојата уста сеуште излетува нејзиното име...како пеперутка облечена во црно...Не! како лилјак,....заплеткана во мислите...те повикува на предавство... Зардојде времето за одговор... Несакам да редам распаднати лисја на сувиот даб...не сакам од песокот на брегот, да корнам трулеж од лисја, тоа на стариот даб не му треба.... Го заборавило времето во немилост на мракот. Достигнувајќи ја до совршенство својата перверзност, ветерот сакајќи да не убие само ја разголи лагата, ја насмеа вистината.....Денес, бос шетам по песокот на брегот, без стравови ...оставајќи длабоки траги се до првата плима... 61922450_479422352808562_3169377009054777344_n.gif
Автоматски споено мислење:

Постои 119 Елемент... Постои место каде љубовта почнува и место каде љубовта престанува. Постои допир на две раце кои се спротивставува на сите зборови, поглед кој што пламти како големото огниште во Витлеем или малата ацетиленска ламба со зелен блесок. Постојат едноставни и безгрижни погледи кон големите свиоци на Еригон. Раце, очи, погледи со чија помош љубовта се бори и гради , сама со себе. Постојат и чевли кои што љубовта ги обува па нејзиното доаѓање е тајна....и ознаки на патот со универзален језик кои љубовта ги поставува, а сметката ја поднесува накнадно. Постои и безгласна музика на љубовта отсвирена на стара виолина... Постои! Каде ли постои тоа место каде љубовта почнува и место каде таа завршува?... Впрочем, онаа вистинската љубов не бара ништо...Постои, сама за себе.. tumblr_psqrz5cAEj1s7vezvo1_500.gif
Автоматски споено мислење:

Kad otkuca ponoć Poljubi mi oci darujuci mi najlepsi san! Isprati prstima krivinu mog nosa pa se na usnama zaustavi! Kazi mi da cutim! Jer umem da pokvarim svaki trenutak neznosti! Onda poljupcima svojim prekrij onaj prevoj od vrata do ramena, znas da sam te tvoje poljupce uvek volela! Okupiraj dlanovima belinu mojih grudi, onako posednicki kao sto to moze samo onaj koji na njih ima potpuno pravo! Ucini da procvetaju zbog tvojih dodira, znas ti kako volim... Ucini da postanem tvoja podatna boginja! Isprati putanju ka mom stomaku Oko pupka jezikom zapalacaj, tvoja sam robinja, tvoja sam muza! Poput vajara oblikuj me svojim rukama! Dodirni mi bedra, tek ovlas, ucini da molim za jos! Onaj najnezniji deo mene preskoci! Sacekaj da otkuca ponoc! Dozvoli da se sama pred tobom otvorim, da zaboravim ko sam, da zaboravim da postojim! Ucini,jednim pokretom, da dotaknem zvezde, da otplovim na talasima strasti, ljubavi i zelje sa tobom u sebi! Moje i tvoje telo, godinama vezbano i uceno jedno na drugo, postaje jedno i ....... tvoja sam u potpunosti moja ljubavi,moja radosti,moja tugo! tumblr_pnjotpAzf81vxy2d4_500.gif
Автоматски споено мислење:

Ljubiš me svojim vrelim usnama ostavljaš tragove na mom telu.
Svojim ugrizom strasti na mom vratu žigošeš me kao vlasništvo svoje.
Kliziš površinom moga tela i privijaš uz mene,
kao beskućnica greješ na mom plamenu.
Grčevito me stežeš svojim udovima kao poslednju paru prosjakinja.
Izvijaš se uvisinu na mog tela,vrhuncu ispuštaš krik kao podivljala životinja.
Povijaš se kao na olujnom vetru ponavljajući svoje pokrete pohotne,
krotiš me kao divljeg pastuva dok sve u meni gori,
u strasti kuva pucaju stakla na obližnjim prozorima
tumblr_oxxf8yGsmA1w7i57ko1_500.gif dok se razlama zaglušujući vrisak našeg završnog čina.
Автоматски споено мислење:

tumblr_nhvv33XExi1r7eta3o1_400.gif
 
Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.404
Поени од реакции
34.398
MOLBA do ZLATKEVICHIUS... TE MOLAM IZBRISI GI ovie 4 posta so DZUMERKO... pozz
... зашто? остави ги и тие се еротски приказни, наши народни, македонски!
требаше темата да ја прецизираш што сакаш, кога си ја поставил вака во подфорум на љубов и секс, а не во подфорум литература, поезија ...!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom