Ендру Тејт

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.110
Поени од реакции
3.863
Како може овој на некого да му биде role model? Уствари може, на сите оние пропалици кои висат по казина и кладилници и должат пари по лихвари. Веројатно на нив им е идол. Иначе тој си е психијатриски случај и како што некој напиша вози на теми на кои народот е незадоволен и си зема популарност - не дека него му е нешто гајле.

тој еден наш мотивационен зборач што личи на Антонио Конте
Тој еден со наочари и така сива коса? :icon_mrgr:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727

Тејт е гласот на вистината!

За некои работи е во право, за некои не е... како и сите останати на светов :)

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.708
Поени од реакции
6.074
Ne sum gledal nisto od tipov, ama znam za nego od nekoj nevrzan muabet od prijatel sto e mnogu Ok, strasno inteligenten i mnogu go postuvam.
Negovo mislenje e - ako uspes da selektiras od mnogute zabegani raboti, ke najdes i mnogu top muabeti i stavovi...

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.396
Во Романија што го гонеа се пресуди ли нешто? Доста работи му запленија барем така кажуваше ама има ли завршеток случајот или лебди некаде.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
Во Романија што го гонеа се пресуди ли нешто? Доста работи му запленија барем така кажуваше ама има ли завршеток случајот или лебди некаде.
Тоа што го ставија во затвор без докази, го направија повеќе популарен. Знам дека е гад, ама без докази нема никаде одење.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
12000 страници документи имаат.
Страници со буквално ништо. Уште пославен ќе го направат. Додека некоја малоумна од Флорида за да се извади дека не е курветина го обвини за киднапирање и кизнај што друго, адвокатите сутлијач ја направија.

Жените ќе го направат најславен. Можеа да го остават да си биде гад, ама не, в затвор сакаа да го пикнат. Еве сега, интервјуа насекаде, 10 пати пославен стана. Женски ум.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.401
Страници со буквално ништо. Уште пославен ќе го направат. Додека некоја малоумна од Флорида за да се извади дека не е курветина го обвини за киднапирање и кизнај што друго, адвокатите сутлијач ја направија.

Жените ќе го направат најславен. Можеа да го остават да си биде гад, ама не, в затвор сакаа да го пикнат. Еве сега, интервјуа насекаде, 10 пати пославен стана. Женски ум.
Зошто и Џефри Епстајн не го оставија да биде гад?
Глупи женишта.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.072
Поени од реакции
9.480
Зошто и Џефри Епстајн не го оставија да биде гад?
Глупи женишта.
Колку што ми е познато, девојка му на Епстајн ги врбувала малолетничките, од сите инволвирани у оваа работа она има најголема вина.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.969
Поени од реакции
4.408
Праи пари од сите нас шо му даваме внимание. Одличен маркетинг и шоумен, очигледно psyop заедно со Трамп, Маск и останата багра шо е на "другата" страна.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.814
Поени од реакции
42.449
Праи пари од сите нас шо му даваме внимание. Одличен маркетинг и шоумен, очигледно psyop заедно со Трамп, Маск и останата багра шо е на "другата" страна.
брат, ти си уште у матриксот по пишувањево.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.401
Колку што ми е познато, девојка му на Епстајн ги врбувала малолетничките, од сите инволвирани у оваа работа она има најголема вина.
Баш така е исто и со Тејт.

Kajgana Shop

На врв Bottom