Ендру Тејт

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.041
Поени од реакции
6.519
Во денешно време кога важноста на тестостеронот доживува значителен пад, милиони млади мажи се најдуваат во чудна, досега непозната ситуација. Се повеќе е присутно немањето на role model во животот па затоа на сцена стапуваат ликови како Ендру Тејт за кого дознав на интервју со Пирс Морган. Поранешен спортист (ако млатење може да се нарече спорт) овој лик е пример за огромен број мажи, веројатно меѓу нив барем пола инсели. Ендру е морална вертикала, треба да се следи и слуша, алфа маж, бог и батина, лик кој знае како треба да се однесуваме со жени но не само тоа. Неговото солење памет не се ограничува на жени, тој е и борец против "матриксот", некаков светски заговор (!?) насочен да го дискредитира Тејт и да воспостави една светска влада!

Што мислите за Ендру Тејт?
Како еден ваков тип наводно биднал најбарано име на срч енџинс пред некоја година, во што е финтата?

G1-Killer

Life is a game
Член од
18 декември 2009
Мислења
358
Поени од реакции
465
Братот има историја со продажба на дрога и соработка со Албанската мафија. Длабоко во себе се плаши од албанската мафија има изјавено во неколку наврати бидејќи се премногу насилни и самиот зборува за искуство кое го имал каде се договарало убиство од нивна страна...после тој момент му се случува просветлување делумно и излегува од таа мафија....не знам која цена ја има платено меѓутоа скапо го чинело. Факт е дека братот затајува данок и да бидам искрен 100% го подржувам во тој избор. Проблемот во Романија е што тој се експонира премногу а прикажал скоро никакви примања....како ден е јасно дека го гонат само поради пари. И нормално кажува работи кои не би требало смртниците да ги знаат тоа додава плус.
Замисли целата работна сила еден ден станува и се свестува дека парите буквално се печатат од воздух а тие работаат за нив...тотален колапс на опшеството.
Според мене Тејт е орајт, треба сите да сфатиме дека колку поуспешен е некој толку и негативни ствари има во позадина.
Баланс.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.815
Поени од реакции
42.449
Тејт само јава на незадоволството на народот. Исто како и ликови попут Расел Бренд, Џордан Питерсон, Маск и слични што искочија последниве години. Он е интелигентен преварант кој знае да манипулира со жени, а богами и со мажи, продавајќи им курсеви за многу пари. Мене искрено ми прави мерак што ремети феминистки и други испрдоци на ова модерно доба.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Потребна ли е тема за идиотов?
Потребна е бе, чекај, отварачот на темава у Бигорски беше 4 години и сеа се запознава со Меси, Ендру Тејт.. На ред се Џо Роган, Питер Крауч, Лазаров, тој еден наш мотивационен зборач што личи на Антонио Конте, Леонардо Ди Каприо, Мика Ричардс Карагер и компанија, Бојан Велевски и Кристијано Роналдо со неговиот јутуб канал.
После нив прв на ред е Дејвид Бекам и неговиот фк Интер Мајами.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.468
Поени од реакции
17.997
Jas sakam na primer, intervjuata na Rambo Amadeus da gi gledam posledno vreme. Za Tate doznav tuka na forum, i ne sum izgledal ni edno, duri ni kratko video od nego, i milo mi e sto e taka. Ne veruvam na luge koi se prodavaat za uspesni vo bilo koe pole i prodavaat zivotni soveti, na kraj tragicno zavrsuvaat takvi sarlatani. Isto i vo privaten zivot ne sakam soveti koi ne sum gi pobaral, zivotot e moj i ke go izziveam po moe, so site napraveni greski.

Cim e popularen, verojatno zbori gluposti, toa denes e privlecno za lugeto.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.408
Поени од реакции
5.817
Ендру Тејт профитира од луѓе кои се израснати во несоодветни семејства каде што едниот родител(најчесто таткото) имал занемарлива улога.
Тие луѓе се изгубени во простор и време, мислат дека со некои надворешни работи како што се пари,изглед, статус симболи ќе надокнадат со она што го немаат во себе...со такви ствари реално само жени се замараат, но очигледно времињата се сменија.

Не дека е лошо да си згоден, да имаш пари или не знам некое звање...ама цела личност да ја основуваш на такви глупости, нешта што преку ноќ можат да се променат е лошиот дел.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
Тејто е одговор на радикалната де-маскулинизација на западот. Има добри поенти, има лоши поенти. Како тип е гад, ама го има земено пулсот на опшеството и користи.

Не би го сместил на страна со Петерсон, за Џордан имам огромна почит.

Член од
2 април 2023
Мислења
239
Поени од реакции
514
Во некои работи е доста контрадикторен, збори едно а го прави спротивното.
Тоа шо го прави популарен е дека има добар common sense, шо во денешно време за жал е се поголема реткост.

Оние форите со излегување од матриксот му се веќе кринџ, он самиот изгледа не сфаќа дека е на самиот врв од матриксот (бар тој шо е за нас обичниот народ),а си прави филмови дека излегол од него.

Од матрикскот излегол некој шо живее на 1500 метри надморска височина, веројатно без струја, шо пие вода од извор и произведува своја храна, не плаќа данок, со години не користел пасош/лична карта и многу други основи работи од нашето секојдневие.

Со купување вили и скапи автомобили, ебење манекенки,глумици,супермодели итн, не излегуваш од матриксот, туку само си направил апдејт, наместо обичниот план шо го имаме ние, тој сега користи “Маtrix Prime“, па мисли дека успеал да го заебе системот, смешки.

Тејт едноставно има среќа дека се појави во вистинско време на вистинско место, пред 20 години ќе беше никој и ништо, просечен човек со просечни мислења.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.834
Поени од реакции
17.479
Jas sakam na primer, intervjuata na Rambo Amadeus da gi gledam posledno vreme. Za Tate doznav tuka na forum, i ne sum izgledal ni edno, duri ni kratko video od nego, i milo mi e sto e taka. Ne veruvam na luge koi se prodavaat za uspesni vo bilo koe pole i prodavaat zivotni soveti, na kraj tragicno zavrsuvaat takvi sarlatani. Isto i vo privaten zivot ne sakam soveti koi ne sum gi pobaral, zivotot e moj i ke go izziveam po moe, so site napraveni greski.

Cim e popularen, verojatno zbori gluposti, toa denes e privlecno za lugeto.
Oва ти е дефиниција барем за нас Балканците, мада верувам дека и во светот е така. Еден серољуб петровиќ кој се прослави со „идеш под мач“ бато, стана лекар и што уште не. Да не зборувам за јутјубери, тик токери и останати инфлуенсери што станаа ѕвезди преку ноќ. Посебно пак оние теоретичари на завери...

Kajgana Shop

На врв Bottom