Економски факултет (reloaded)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
84
Поени од реакции
12
ке те замолам и мене да ми пратиш материјали јавни финансии, тоа што имаш!:)
и ако знаеш како е на колоквиуми што да се учи?
фала многу
позз :)

И јас би сакала, и јас имам Мака со Јавни исто така.... :/

Член од
4 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
И на мене ако може да ми пратите материјали по јавни финансии.

Член од
17 ноември 2011
Мислења
12
Поени од реакции
0
Книга менаџмент на мал бизнис кое е последно издание,дали продава некој?

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
До која страна е Анализа?
И мене ме интересира за Деловно комуницирање, ако е на испит дали треба да се има такво ораторство или што и да е... не дека ми е проблем, али ај хехе :)
Мене ми кажаа дека на испит не треба, тоа било завршен дел само за тие на колоквиум.

Член од
12 мај 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
Колеги ај ако има некоја дипломска или семинарска од областа на маркетингот или однесување на потрошувачите ако сака да ми ја испрати на маил:angelova_marijana@yahoo.com фала многу.

Член од
2 септември 2011
Мислења
25
Поени од реакции
0
Aj ako moze nekoj sto e na E-Biznis ili sto znae nesto poveke za toj smer da mi pise vo inbox... Tezok lesen. Nekoi mi rekoa deka odele poslabi na toj smer, tocno li e?? I se drugo sto mislete deka treba da znam za smerot pisete.. Fala mnogu odnapred.. pozz

Член од
13 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
1
Колеги менаџмент на мал бизнис треба да се учи исто како основи на менаџмент, само набројување или треба поинаку? Ај ако го имал некој до сега нека каже како било

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги, помагајте за Менаџмент на мал бизнис...Треба многу во детали набројанките или поглавните само?!

Член од
24 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
2
Дали некој знае претприемништво 3 и 5 глава дали треба да се учат?

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Организациско однесување што треба да се учи за прв колоквиум?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Колеги, ние (дисперзирани студии Струга) од нареднава недела го започнуваме семестарот и треба да одбереме изборен предмет. Прва година сум на Фин. менаџмент и ако може да ми кажете кој е полесен да го запишам сега за втор семестар. Прв семестар го имав Трговско Право. Фала однапред :)

Kajgana Shop

На врв Bottom