Економски факултет (reloaded)

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Колеги, да ве прашам дали МЧР треба оригинал книга за на испит и каде има прашања отприлика што се паѓа? И дали управување со ризик е полесен предмет?

Член од
2 февруари 2012
Мислења
8
Поени од реакции
3
Колеги, ве молам за еден совет. Треба да одберам два од овие предмети за да ги запишам во летниот семестар. Ве молам за совет кои се полесни бидејќи ќе морам да го запишам математички методи обавезно, и плус уште два. Предметите се РЕВИЗИЈА, Сметководствени контролни системи, Управувачко сметководство, Анализа на фин.извештаи, Интерна ревизија и Јавни финансии. Вонреден студент сум на деп.сметководство и ревизија. pliisssss за совет :cuc:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Колеги, ве молам за еден совет. Треба да одберам два од овие предмети за да ги запишам во летниот семестар. Ве молам за совет кои се полесни бидејќи ќе морам да го запишам математички методи обавезно, и плус уште два. Предметите се РЕВИЗИЈА, Сметководствени контролни системи, Управувачко сметководство, Анализа на фин.извештаи, Интерна ревизија и Јавни финансии. Вонреден студент сум на деп.сметководство и ревизија. pliisssss за совет :cuc:
Ревизија, сметководствени контролни системи и Управувачко сметководство ти се предмети од 3та, другите 3ти се од 4та година/летен семестар.

Запиши Сметководствени контролни системи, и еден од Управувачко или Ревизија, Сметководствени контролни системи изгледа е полесен, а овие 2 предмети се потешки од него доста, и јас сега ќе ги слушам тие 3.

Член од
16 февруари 2011
Мислења
50
Поени од реакции
6
Фала. Толку сум се уозбилил овој семестар што не можам да се препознаам себеси:cool:

Да не знае некој дали е променета книгата од овие предмети:
Статистика, МЧР и меѓународна?
Ништо , повели и друг пат :) А книгата по статистика си е истата , не е сменета . :гик:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Анализа на финансиски извештаи досега беше лесен, ако го предава истиот професор пак ќе биде лесен, избери го тој :)

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Ај ве молам за совет Проект менаџмент или Менаџмент на мал бизнис да земам за изборен или ако имате нешто повеќе информации за Проект менаџмент да споделите.

Член од
2 февруари 2012
Мислења
8
Поени од реакции
3
Анализа на финансиски извештаи досега беше лесен, ако го предава истиот професор пак ќе биде лесен, избери го тој :)
На сајтот пишува дека професор е Миновски д-р Зоран, и по се изгледа ќе го запишам. Како втор по се изгеда Сметководствени контролни системи. Фалаааа многу :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Ај ве молам за совет Проект менаџмент или Менаџмент на мал бизнис да земам за изборен или ако имате нешто повеќе информации за Проект менаџмент да споделите.
Знаеш дека Менаџмент на мал бизнис го предава Шуклев? Јас не би ти го препорачал, ама ти си знаеш.

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Знаеш дека Менаџмент на мал бизнис го предава Шуклев? Јас не би ти го препорачал, ама ти си знаеш.
Да знам ама со оглед на тоа што Проект менаџмент треба присутство, проект, задачи незнам се двоумам :(

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
Таа вонредна сесија обично се одржува почетокот на април, али е наменета само за студенти кои имаат еден или два испити до дипломирање, не е за сите студенти наменета ...
aa epa okej cim e taka :)

Член од
15 јуни 2009
Мислења
86
Поени од реакции
8
Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Здраво колеги,да има некој менаџмент на мал бизнис зачувана книга за продажба :) пишете ми пп , по можност да има и две фала :D

Член од
13 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
1
МЧР книгата која година е последното издание? И треба да се има последното издание или може и со постаро?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Запишувањево предмети е online и тоа до 5 февруари така?
Зошто кога пробувам да запишам предмети не ми дава да изберам ЛЕТЕН 2011/12 кај семестар?
Го има некој овој проблем или сам јас. Си седи ЗИМСКИ 2011/12 и е бледо. Не може да се смени.
Кај предмети ми дава од 5 и 7 семестар, поради тоа што е зимски и не може да се смени.

sfsdfsfs.jpg

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Колеги бил ли некој деновиве на предавања по организациско однесување да ни пренесе што кажа проф. за книга, предавања и колоквиум???

Kajgana Shop

На врв Bottom