Пријавата на испити ќе се врши електронски(без разлика на смер и година значи сите студенти) во петок ќе има соопштение така рекоа на студентски, а пријавите ќе ги носиме на ден на колоквиум ако полагаш преку кол или на ден на испит ако полагаш испит.Дигитална полагам на 21-ви, ќе мора ли да го пријавам порано или може и тој ден, после полагањето? Дека ме има на списоците за полагање, тие пријави што ги поднесуваме се за испит важни, но пак да си прашам некој што имал ваква ситуација да не ми прават проблеми, немам работа пред тој ден на факултет па да не одам само за тоа?
Во тие 9-10 страни не влегуваат тие страни како што се почетната , 2рата стр (тоа нели кога ќе набројуваш за што ќе пишуваш ) и користена литератураКолеги, ќе може некој да ми даде кратки инструкции како се прави семинарска по основи по економија? Знам само дека треба 9-10 стр. да биде е сега не ми е јасно дали во тие 9-10 влегуваат и насловот и последната стр. како што е користена литература или тие се плус страни? Фала ви однапред
значи 9/10+3 Ок, фала на помоштаВо тие 9-10 страни не влегуваат тие страни како што се почетната , 2рата стр (тоа нели кога ќе набројуваш за што ќе пишуваш ) и користена литература
Минатата учебна година, првиот испит во рамките на мајско-јунската сесија беше на 23.05.2011, во оваа учебна ќе биде на 22.05.2012.Koга точно почнува јунска сесија?Од 15ти мај мислам дека беше лани или покасно е?