Економски факултет (reloaded)

Член од
2 ноември 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
Колеги, имам тема за семинарска по Основи на економија : Монетарна политика. Правила наспроти дискреции. Зборев со професорот ми кажа да ја најдам книгата Феноменологија на економските кризи , тој ја напишал и ми кажа дека е можно да ја има во библиотеката. Да не знае некој дали ја има или како можам да ја најдам за да исфотокопирам тоа што ми е потребно? Фала многу :)

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Колеги дали треба математика повторно да земам потпис бидејќи ми е презапишан од лани?

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Се извинувам, може ли некој да ми даде/прати/пише прашања трговско право?

Член од
18 август 2011
Мислења
47
Поени од реакции
5
Дали некој знае каде можам да ги најдам презентациите за втор колоквиум по АГРАРНА ПОЛИТИКА? Фала:)

Член од
2 ноември 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
Се извинувам, може ли некој да ми даде/прати/пише прашања трговско право?
Не чекај од прашањата најубаво е да си прочиташ еднаш од скриптата и тоа ти е доволно.А на колоквиум од тие прашања што ќе ги земеш од Зоки или Либро кај и да е ќе се паднат максимум 10 од 50 како што беше на првиот колоквиум што не зафркнаа... Тоа ти е мој совет :)

Член од
18 јули 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Дали кажа нешто проф. Љубиша за финансиско сметководство, тие што не биле денеска на предавање кога ќе може да земат потписи?!

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
znae nekoj dali moze da se ide na vtor kolokvium MIS ako ne si bil na prviot???
Мислам дека не можеш да одиш на втор ако воопшто не си се појавил на првиот, ама најдобро ти е да идеш кај професоот да го прашаш кај него се е можно :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Основи на економија треба да се учи од 457-464 или не?

Член од
1 октомври 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
До каде ќе биде втор колоквиум надворешна трговија? Слушнав дека прво 7ма глава ја предала и само ја почнала 6та.

Kajgana Shop

На врв Bottom