Bev na predavanjeto vo ponedelnik se predavase za linearno programiranje, zadacite se mn zaebani ko so gledav, u sabota imas predvanje i vezbi vo isti saat kako vo sreda sto imameКолеги ќе може некој на кратко да напише што се предаваше минатата недела Наука за менаџмент. Фала многу.
Да, колешке, ќе има предавање утре.Утре макроекономија ќе има предавање од 12 до 2 како што имаме во среда? Кажал нешто професорот?
i jas pravam strucen trud, ama seuste ne mi e odnesen, patem ima da kolku treba d abide prored i takvi stvari, izvor mora da ima pod sekoja slika, tabela, a toa sto vi rekol za na 5ti e da prezentirate izgleda na site im vika, a kade go odnesovte kaj suklev direktono ili kaj asistentot, jas kolku sto slusnav deka trebalo kaj asistentot.Ај ве молам некој кој правел семинарска работа Менаџмент, да ми каже искуство.... Многу настран човек е тој... На едни колешки им кажал дека имаме мн интересна тема и семинарска ама дека сме имале мн грешки... И идеме денес и ни кажува грешки, кај процентите не е со точка туку запирка, проредот, порамнување, да тргнам една реченица, извор за табелите и многу во користена литература сме имале од интернет поише да сме ставеле книги и као ни кажа некои книги бла бла, средивме се, уште ова од книгиве и тоа ќе додадеме нешто... И моето прашање е дали сака да не вртка и пак да не ни даде да презентираме или ова му е стандард да најде грешка... Пошто ни рече пред тоа да се спремаме за 5ти... :/
Кај Шуклев директно, да под секоја слика извор треба, проред 1,5...https://docs.google.com/spreadsheet...mbXFzSnVGelZhZm44ZXQ0d2c6MQ&fb_source=message
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZ4MTZTb3pHa2FXeHR5WjNyWERPOFE6MQ
ne da me banira nekoj, tuku potrebni mi se 100 luge, za marketing istrazuvanje, zatoa ke ve zamolam d abidete fini i dokolku se naogate vo ovie luge sto gi koristat proizvodite, popolnete gi dvete anketi, ili pak ednata. Blagodaram uste ednas!
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:10 AM ---
i jas pravam strucen trud, ama seuste ne mi e odnesen, patem ima da kolku treba d abide prored i takvi stvari, izvor mora da ima pod sekoja slika, tabela, a toa sto vi rekol za na 5ti e da prezentirate izgleda na site im vika, a kade go odnesovte kaj suklev direktono ili kaj asistentot, jas kolku sto slusnav deka trebalo kaj asistentot.
за сите теми има домашниДали некој од минатата година се сеќава за кои теми Макро не подели домашно... Не ми се оди утре