А, каде се тие “еманципирани“, “дотерани“, “образувани“, “хипи“ Албанки , Турчинки, Босанки, односно муслиманки на форумот?Да дискутираат за секс, љубов, анти-национализам, да зборуваат против албанскиот национализам, да зборат како одобруваат меѓуверски бракови, дека Мухамед е прање мозок, дека муслиманите се закоравени примитивци и ред други работи и теми коишто ние секојдневно ги слушаме од Македонци кои плукаат по својот сопствен народ.Каде се тие на форумот?Каде е нивното братство-единство?Освен 5-6 муџахедини тука коишто секојдневно не трујат со исламска пропаганда јас не гледам ниту еден друг јавно да збори и да сере против својата вера и народ.
Патем, сум раснел во муслиманска средина и знам како размислуваат муслиманки од прва до последна.Уште од мали се воспитуваат да се држат до својата вера и народ, а ако не го направат тоа им следува нож у грб.Затоа во Германија имало еден куп Германци избодено со нож од страна на Турци, Арапи само затоа што пробал да направи муабет со некоја муслиманка.Затоа на секоја Албанка, Турчинка, Босанка во Македонија има по двајца браќа што ја следат низ град.Не сите, ама кај 95% е така.Сами не смеат да се шетаат низ град.Или со брат, сестра, мајка .
Во Виена кај што сум бил секоја втора Турчинка е забулена, ги мажат преку стројници уште на 15-16 годишна возраст.Турските серии немаат никаква допирна точка со турската реалност.
Многу е смешно некој да збори за македонски национализам.Тоа е најсмешна работа што сум ја слушнал во животот.Да имаше во Македонија национализам немаше да имаме пмилувано хашки случаи, кршење цркви, тепање деца по автобуси, убивање Македонци и ред други работи.Многу ќе беше подруго.