Еден за сите, сите за еден!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Хех, "таквите луѓе"...

Само велам, поткрепен со докази, дека огромен број на Албанците имаат ист став по ова едно прашање.

и тотално различен од оној нашиот "писмејкерски" :)))

С

Само Човек

Гостин
има едностзвно решение за таквите мисли на луѓето. Македонец кој не сака да помириса Албанец и обратно . Пример за овие луѓе терапијата трае 2 недели. Првата недела ќе оди и ќе му помага готви и чисти ,чита , раскажува на лице со инвалидитет. Втората недела им се придружува трет кој е по националност како овој неморалниот и има неверојатно добро мислење за националноста на човекот со инвалидитет.Да видиш после како ќе се сакаме.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
А, каде се тие “еманципирани“, “дотерани“, “образувани“, “хипи“ Албанки , Турчинки, Босанки, односно муслиманки на форумот?Да дискутираат за секс, љубов, анти-национализам, да зборуваат против албанскиот национализам, да зборат како одобруваат меѓуверски бракови, дека Мухамед е прање мозок, дека муслиманите се закоравени примитивци и ред други работи и теми коишто ние секојдневно ги слушаме од Македонци кои плукаат по својот сопствен народ.Каде се тие на форумот?Каде е нивното братство-единство?Освен 5-6 муџахедини тука коишто секојдневно не трујат со исламска пропаганда јас не гледам ниту еден друг јавно да збори и да сере против својата вера и народ.

Патем, сум раснел во муслиманска средина и знам како размислуваат муслиманки од прва до последна.Уште од мали се воспитуваат да се држат до својата вера и народ, а ако не го направат тоа им следува нож у грб.Затоа во Германија имало еден куп Германци избодено со нож од страна на Турци, Арапи само затоа што пробал да направи муабет со некоја муслиманка.Затоа на секоја Албанка, Турчинка, Босанка во Македонија има по двајца браќа што ја следат низ град.Не сите, ама кај 95% е така.Сами не смеат да се шетаат низ град.Или со брат, сестра, мајка .
Во Виена кај што сум бил секоја втора Турчинка е забулена, ги мажат преку стројници уште на 15-16 годишна возраст.Турските серии немаат никаква допирна точка со турската реалност.

Многу е смешно некој да збори за македонски национализам.Тоа е најсмешна работа што сум ја слушнал во животот.Да имаше во Македонија национализам немаше да имаме пмилувано хашки случаи, кршење цркви, тепање деца по автобуси, убивање Македонци и ред други работи.Многу ќе беше подруго.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
има едностзвно решение за таквите мисли на луѓето. Македонец кој не сака да помириса Албанец и обратно . Пример за овие луѓе терапијата трае 2 недели. Првата недела ќе оди и ќе му помага готви и чисти ,чита , раскажува на лице со инвалидитет. Втората недела им се придружува трет кој е по националност како овој неморалниот и има неверојатно добро мислење за националноста на човекот со инвалидитет.Да видиш после како ќе се сакаме.
CutPicture.com_2012-Apr-14_07_55_28.jpg

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
А вие колку други различни националности и народи познавате за да можете да констатирате дека Македонците се нетолерантни и склони на поделба?

Гркот јавно излага со став и мислење дека не мрази- ни го негира името од старт, Бугарот вели дека Македонецот како поединец не постои туку дека е Бугар, а пола Србија не мрзи затоа што сме го признале Косово... и како ние да не створиме предрасуди кон некој народ кога некој од старт го прави тоа за нас? Како можам јас да бидам пријателка со комшијата кога тој ми го труе кучето?
Да удирам со глава у ѕид или да се правам будала на здрав памет?

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Па затоа македонците пошто се мирољубиви и се трудат на секој да му го направат ќејфот, од сите страни ќе го е*бат како сакаат сите. Оваа ајде да кажам омраза кон другите е резултат од таа вештачка толеранција која ни ја наметнаа, таа толеранција не направи малоумни пред светот. Кога сите се држат до своето ние се поделивме меѓу себе. И затоа е дојдена оваа ситуација

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Зашто на пример темава не ја започна тоа Бугарчето(има повеќе ама еден иам приметено со здрав памет) шо е член на форумот? Зашто некој Албанец не напиша чекајте бе браќа не иде вака, дајте ќе живееме ко луѓе?

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.738
Поени од реакции
4.495
Јас мислам дека главната причина е ДОСАДА ,луѓето во ова модерно време имаат многу слободно време и компјутер со интернет пристап па заради тоа и го прават се она што го кажа.
Друга работа е што 90% не знаат што да прават со интернетот па го трошат животот на Фејсбук.
Така да моја препорака пуштете си Love Songs на Антена 5 и уживате во магијата наречена љубов.:love:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Па затоа македонците пошто се мирољубиви и се трудат на секој да му го направат ќејфот, од сите страни ќе го е*бат како сакаат сите. Оваа ајде да кажам омраза кон другите е резултат од таа вештачка толеранција која ни ја наметнаа, таа толеранција не направи малоумни пред светот. Кога сите се држат до своето ние се поделивме меѓу себе. И затоа е дојдена оваа ситуација
Да си жив/а и здрав/а.. пост многу на место,поточно од ова здравје..

Преку глава ми е ние секогаш да бидеме миротворците,а другите на нашиот мир пушка да креваат
Преку глава ми е ние секогаш да попуштаме за мир у куќа

Преку глава ми е од изреката наведната глава сабја не сече

Преку глава ми е на моја подадена рака,другиот со шамар да враќа

Преку глава ми е од соживот кога комшијатаод другата страна со базука ме нишани!

С

Само Човек

Гостин

Преку глава ми е ние секогаш да бидеме миротворците,а другите на нашиот мир пушка да креваат

Преку глава ми е од соживот кога комшијатаод другата страна со базука ме нишани!
диазепам, хелекс или деметрин

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
диазепам, хелекс или деметрин
Може ли лексилиум?
Види,постот не ти беше лош,наместо ти е..човечки е,исправно е се тоа..ама не е за тука,не за овој простор и ова време..а ти сметај ме како сакаш :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.465
Јас мислам дека главната причина е ДОСАДА ,луѓето во ова модерно време имаат многу слободно време и компјутер со интернет пристап па заради тоа и го прават се она што го кажа.
Друга работа е што 90% не знаат што да прават со интернетот па го трошат животот на Фејсбук.
Така да моја препорака пуштете си Love Songs на Антена 5 и уживате во магијата наречена љубов.:love:
Све ОК, ама тоа дека ќе пуштам Лав Сонгс да слушам на Антена....:facepalm:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Еврејското перење мозок за мулти-културизам во Европа веќе многу скапо ја чини Франција, Германија и Британија, а за Македонија да не правиме муабет.
--- надополнето: 20 април 2012 во 00:03 ---
Све ОК, ама тоа дека ќе пуштам Лав Сонгс да слушам на Антена....:facepalm:
Нека пушти компилација love songs од Гента Исмаили да биде во тек со модата.Нели модерни се ова времња:cool:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Еврејското перење мозок за мулти-културизам во Европа веќе многу скапо ја чини Франција, Германија и Британија, а за Македонија да не правиме муабет.
Ама они се опаметија им светна сијалицата,Меркел и Саркози јавно го кажаа тоа,а нашиве политичари изгледа се единствени што веруваат..кога мислам на нашиве мислам на МК блокот, овие другиве нормално дека не веруваат,а кога се принудена да го зборат тоа,со пола уста го кажуваат.

Член од
15 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
22

респект......

ама шо ќе правиш кога никој нас не не брани? а зад сите нив стои по некој, а ние кутрите сами овакви никакви шо ќе напраимЕ?

Kajgana Shop

На врв Bottom