Егзорцизам

Член од
26 февруари 2016
Мислења
4.608
Поени од реакции
11.241
Овој е мислам Константин Кајшаров. Едно време беше пејач, правеше глупи песни, често го зафркаваа на Он нет на времето. После се самопрогласи за исцелител и егзорцист.
 

Hello Kitty

Soft Kitty, Warm Kitty
Член од
14 август 2006
Мислења
39.537
Поени од реакции
66.428
...и кој му дал власт и моќ да истерува демони?...
добро прашање

Колку што знам, благодатот за таа работа, му го нема дадено православен архиепископ, а ни папата.
 

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.108
добро прашање

Колку што знам, благодатот за таа работа, му го нема дадено православен архиепископ, а ни папата.
...што важи за секој поединец, особено протестант, кој сам на себе си припишува некоја возвишена улога во овој Свет, само затоа што го пролистал Светото Писмо и тоа листање е доволна причина за стекнување на благодатната енергија Божја, плус власт, плус моќ, добиени одникаде и од никого...
 

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
182
Поени од реакции
236
добро прашање

Колку што знам, благодатот за таа работа, му го нема дадено православен архиепископ, а ни папата.
Господ дава,
папа архиепископ оџа тоа е формалност но не е гаранција на моќ за егзорцизам и бркање ѓаволи и разноразни маѓии.
Кајшаров на дело докажува дека има моќ над гаволот.
 
Член од
3 септември 2022
Мислења
10
Поени од реакции
5
Господ дава,
папа архиепископ оџа тоа е формалност но не е гаранција на моќ за егзорцизам и бркање ѓаволи и разноразни маѓии.
Кајшаров на дело докажува дека има моќ над гаволот.
А што ако има направено договор со лукавиот?
 

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
182
Поени од реакции
236
А што ако има направено договор со лукавиот?
Злото доага во секави форми и големини,лукавиот ке го препознаеш по делата оној кој тргнал по матријалното бизнис недвижнини и луксузни џипови а некој во името на Исус се бори со демони.Изборот е твој да одбереш кој го следи учењето на Исус.
Тој што под маската на некој формален верски авторитет си тера бизнис:gjavol: со недвижнини а позира неаков заштитник:popce: на верата токму тој поверојатно е дека има некаков договор со лукавиот.

Ново видео од господинот Кајшаров:angel: каде извршува два егзорцизмни у исто време(1:07),не еден туку со два демони у исто време се бори во името на Исус.
"излези дух на црна вдовица....излези дух на развод.....излегувај со се коор ен!!!!Напушти во името на исус!!!"
Моќно,многу моќно има некоја сила што му е дадена да помага едноставно премногу луѓе се сведоци на неговата моќ од ден во ден расте довербата и лугето разбираат дека господинот Кајшаров:angel: е избран од виша сила да помага во овој земски свет.:semolam:
 
Член од
3 септември 2022
Мислења
10
Поени од реакции
5
Злото доага во секави форми и големини,лукавиот ке го препознаеш по делата оној кој тргнал по матријалното бизнис недвижнини и луксузни џипови а некој во името на Исус се бори со демони.Изборот е твој да одбереш кој го следи учењето на Исус.
Тој што под маската на некој формален верски авторитет си тера бизнис:gjavol: со недвижнини а позира неаков заштитник:popce: на верата токму тој поверојатно е дека има некаков договор со лукавиот.

Ново видео од господинот Кајшаров:angel: каде извршува два егзорцизмни у исто време(1:07),не еден туку со два демони у исто време се бори во името на Исус.
"излези дух на црна вдовица....излези дух на развод.....излегувај со се коор ен!!!!Напушти во името на исус!!!"
Моќно,многу моќно има некоја сила што му е дадена да помага едноставно премногу луѓе се сведоци на неговата моќ од ден во ден расте довербата и лугето разбираат дека господинот Кајшаров:angel: е избран од виша сила да помага во овој земски свет.:semolam:
Историски гледано со името на Исус многу зло е исперено...Сугрестијата е моќно оружје.
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
4.608
Поени од реакции
11.241
Злото доага во секави форми и големини,лукавиот ке го препознаеш по делата оној кој тргнал по матријалното бизнис недвижнини и луксузни џипови а некој во името на Исус се бори со демони.Изборот е твој да одбереш кој го следи учењето на Исус.
Тој што под маската на некој формален верски авторитет си тера бизнис:gjavol: со недвижнини а позира неаков заштитник:popce: на верата токму тој поверојатно е дека има некаков договор со лукавиот.

Ново видео од господинот Кајшаров:angel: каде извршува два егзорцизмни у исто време(1:07),не еден туку со два демони у исто време се бори во името на Исус.
"излези дух на црна вдовица....излези дух на развод.....излегувај со се коор ен!!!!Напушти во името на исус!!!"
Моќно,многу моќно има некоја сила што му е дадена да помага едноставно премногу луѓе се сведоци на неговата моќ од ден во ден расте довербата и лугето разбираат дека господинот Кајшаров:angel: е избран од виша сила да помага во овој земски свет.:semolam:
Ти или си трол или си Кајшаров лично.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom