Евровизија 2012

S

Sheldon Cooper

Гостин
Аха заплакала,абе кромид сигурно држи какво плачење таков ВРКОЛАК да плаче...
хахах греота е бе :D прочитав негде дека настапот го посветила на загинатите од сообраќаjката во Албаниjа..

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Океј, во тој случај повлекувам се негативно што кажав за неа. Сега има смисла и тоновите, и заплакувањето итн.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
хахах греота е бе :D прочитав негде дека настапот го посветила на загинатите од сообраќаjката во Албаниjа..
Абе она да жалеше навистина,ќе се заменеше со некој од втората полуфинална вечер зашо не се пее на ден на жалост...ама к`рт ко к`рт ...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Не знам шо е толку хејтов за албанкава реално. Песнава е тешка, и тешко да влези во уво од еднаш - два пати слушање, плус Албански пеј, не се разбира ништо. Ама дека типкава има саглам глас, има...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Кои коментари ги даваат на видеово :D

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
И годинава како и неколку години уназад ќе го видам само нашиот претставник, чисто од љубопитност... Тешко срање стана Евровизијава последниве години, не дека порано не беше, гласањето одсекогаш било срање, туку и песните почнаа да не чинат, порано имаше по некоја добра песна, сега се реткост...

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Вечно душа ќе ме боли оти оваа песна не влезе...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Једина песна што редовно ја вртат по радио е девојката од Кипар.. мене ми се свигаше дека ми делува на Summer хит... имаше убави песничиња ама единствено таа ми влезе во уво.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Еве песна за Евровизија, да им покажеме што е Македонија со легендиве,заслужуваат да бидат претставници на Македонија после сите кловнови што настапија освен Тоше.
http://www.youtube.com/watch?v=T5bqZUE8ER4&feature=relmfu

T

tinkerbelll

Гостин
ми се допадна нашава како изгледала денес на пробата вака иста ќе биде и утре, а и многу оригинално ја изведе песната, секоја чест, цело време се ежев додека ја слушав
што не ми беше случај со
не знам зашто, а цело време ми беше фаворит, сега некако ми ја немаше првичната енергија на песнава... или може е до квалитетот на снимкиве

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
^ Ти се допадна изгледота Калиопи?? :eek:
Супер е Калиопи бе,во костум или незнам како да го наречам просто ОДЕЛО на Армани со спој од класика и спортско...
Нема таа убав струк за да се облече во било какви фустани,треба овде да не бидеме критички настроени :)

Kajgana Shop

На врв Bottom