Евровизија 2012

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
lele be muabetite "im dadovme 12 na albanija" shto ste dale vie be? vie ne ni glasavte za brakata srbi. se znae deka site albanci glasaa za albanija, taka da SUUS!!!!

Ke ja prasham kaliopi kakov i beshe gazot na ova od albanija, posho od tolku dolu samo gazot mozheshe da i go vidi... Kaj se sega srbomanite i onaka rodeni_hejteri na albancite? Kade ste kaj otidovte? :D:D:D:D:D
Газот не, али кратерите на лицето сигурно и ги виде. Шо малтер користите во Албанија?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749

Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL... Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!!
Само молотов коктел за овие и ништо друго. Нек се гонат у три лепе ...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Јас не ни очекувам нешто покултурно од луѓе чиј шеф е Александар Блажевски скакулецот, а не ме чуди ни тој да е зад ФБ/Твитер профилите и да се бламира :tapp:
Tешки Калиопи да им го начукаше на водителките, веројатно помалку раширени ќе беа и ќе имаа поинаков статус на НЕ-КУ.ВИ. Вака нека дробат до бесконечности. Мразам вулгарности, се мразам и самиот некогаш кога вака пишувам и паѓам некако ниско, но само така можам да го доловам простотилакот на некои.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Реков ќе бидеме 14 место а тоа едно место подолу :D
Не очекував поени од Украина и од Белорусија ,очекував од Австрија,Швајцарија и Грузија .
Босна и Херцеговина на кое место заврши?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Се прашувам, колку време ќе треба за Калиопи повторно да се откаже од државава за да привлече внимание? И кој ќе и биде следниот ексцес за да си го задржни големиот гз на естрадата?
Има одличен глас ама жената во карактер е подоле од гомно.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.183
А кој го освои седмото,осмото деветото и десетото место??

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Нај Епик момент ми беше кога Сан Марино 12 поени не и ги даде на Италија.
Таму е прашање дали 5 гласови се собрале се на се...Фали на еуросонгов уште ватикан :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А кој го освои седмото,осмото деветото и десетото место??
Turkey
TRT Can Bonomo
view participant profile Love Me Back
Watch video 112 07
20 Germany
NDR Roman Lob
view participant profile Standing Still
Watch video 110 08
10 Italy
RAI Nina Zilli
view participant profile L'Amore È Femmina (Out Of Love)
Watch video 101 09
19 Spain
TVE Pastora Soler
view participant profile Quédate Conmigo (Stay With Me)
Watch video 097 10

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

Kajgana Shop

На врв Bottom