Евровизија 2010

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Мене фаворит ми е Германија. Песната е ептен заразна, неможам да престанам да ја слушам :)
Башка тоа и девојката е многу убава :)

Лена ја започна кариерата токму во 2010 година, има направено 3 песни, до сега има освоено неколку награди и многу е позната во Германија. Евровизија и е голема шанса да се прослави, а тек има 18 години.

Еве што вели google за Евровизијава. Глејте нашиот Џоле на кое место би бил :pos:

Enjoy!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Еве што вели google за Евровизијава. Глејте нашиот Џоле на кое место би бил :pos:
Нема теорија Германија да победи, Азербеџан гарантирам за сите пари дека ќе победи. Од сите земји ќе земи поени плус 12 од сите екс советски и Турција. Германците се форсират за да постигнат некој поарен успех за разлика од другите години, ама нема теорија доволно земји да ги подржат.

Шо се тиче Ѓоко, нашиот успех многу многу не зависи од изведувачите. Се знај секоја година колку поени земаме и од кој. Секогаш сме биле 10, само шо последните 2 пати организаторите си ги сменаја правилата и место ние да влезиме во финале влегоја 2 избрани од жири.

Ние со Врчак ретардираниот и Гаџа прстот од газот шо го нема извадено поминавме без срам, па сеса за Ѓоко ич не се секирам.

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
A ustvari toa so beše na google glasanjeto na koj princip raboti jas pred nekoe vreme vidov i za fišo naš imaše 6 poeni sea gledam 0 !!!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Пропаганда и реклама како оваа на Азербеџан годинава, не сум видела во животов. Уште пред 3 месеци на фејсбук само таа песна се вртеше по реклами и групи. Барам на google: macedonia greece song reaction, МИ ЈА ДАВА ПЕСНАТА ОД АЗЕРБЕЏАН. Дефинитивен доказ дека и Мараја Кери да ја пратиме, парите си го прават своето. Сите вложени пари во кампањата, спотот... говорат дека е многу блиску до победата.

На правењето на спотот, кутрава замало не се удави:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
Мене па ни Германија ни Азербејџан не ми се свиѓаат, многу тапа песни ми се... Особено коа ја видов пробата на Германија, но комент, исто ко XXL на времето коа излегоа цели уплашени на сцена немаа појма што се дешава, така и оваа, цела беше изгубена и тоа само на проба...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас планирам вечер за Србија да си гласам. Се надевам и нашиот ќе влезе во финалето :pipi:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.458
Во колку почвит Евровизијава вечер?

P

PewDiePie

Гостин

Азербејџан со право се фаворити слушнете ја верзијата на Жељко Јоксимович што го замолиле да им ја сработи. :vozbud:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Член од
10 февруари 2010
Мислења
92
Поени од реакции
6
Kako e rasporedov za vecerva t.e koi ke nastapat na prvata polufinalna vecer?

Еве го списокот на изведувачите на првата полуфинална вечер:

1. Молдавија
2. Русија
3. Естонија.
4. Словачка
5. Финска
6. Летонија
7. Србија
8. Босна и Херцеговина
9. Полска
10. Белгија
11. Малта
12. Албанија
13. Грција
14. Португалија
15. МАКЕДОНИЈА
16. Белорусија
17. Исланд

H

HITCH

Гостин
Почна срањево, а?! хах епа ај со среќа нека победи подобриот :pos: :pos: :pos: Русинов ми е познат од некаде, гласот ми е многу познат :toe: немам поим од каде, јас не слушам Руска музика :raz:

п.с. многу среќа на рибата

G

GoddessOfRock

Гостин
Добро до мене е или ова до сега на се личи само на избор за ПЕСНА не личи? Па рипчето не е толку лошо! Да беше тоа песна на Русија на пример, би влегол без проблем во финале!
Финска сум многу разочарана. Оваа година немаше метал... Инаку Турција ми се фаворити, ама они се во втората полуфинална вечер. Ќе им сенднам некои воутс!

Kajgana Shop

На врв Bottom