M
.:makedonec:.
Гостин
Баш тоа дека навивам за таков клуб ме прајт поголем навивач, сум бил на трибина и на -10 и на +40, бев на трибина Охрид ко имаше 2 бода во втора лига, и пак ќе сум без разлика на се. А ти ако навиваш за Челзи со стадион од 30илјади, кој не го имаш видено во животот си поголем навивач од мене?! Погоре многу напишаја дека ги почитувет Англичаниве, и јас сум еден од нив, тие ги поставија стандардите, кај нив почна се, ама денес тие се никој и ништо. И дај те молам прекини да пишиш на темава се гледат дека немаш абер од навивање и навивачки свет, само се инаетиш за џабе.
По шо ти заклучи дека немам абер бе охриџанец... што знаеш ти во животот твој од кај знаеш колку знам јас ... и фала богу дека ннекој рече оти ги почитувал англичаните ...оти о сека ги утепаа фалејќи русите и пољаците... кој што после распадот на СССР почнаа да навиваат , оти до пред тоа кој ќе направеше глупост од таа врста лежеше по 20-30 години затвор и не само во СССР туку и во сите кумунистички држави !
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 16:56 ---
Се гледа дека си заостанат со хулиганизмот не само во светов туку и кај нас во Македонија. Нема везе терај си ако мислиш дека е вака.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 16:59 ---
Комитите се формирани 1987 ... 25 години, ... и не е баш малку време, со оглед на тоа што во Русија почна да се навива после распадот на СССР (нормално мислам на хулиганизмот, не на класично навивање) што значи некаде 1992-1993 а веќе во 1992 ако памтам добро во Македонија битки се водеа помеѓу Чкембарите и комитите и тоа у сред Битола на стадион... големи ќотеципа и овие постоја т по 15тина години од кој самоплус Кумани и Балисти биле пвоеќе време во бојкот одколку на трибини ,и никој не оспорува дека почетоците и дека некогаш биле јаки Англичаните ама им отиде времето сега некој други владета во светот на хулиганизмот