Дрогирање во центарот на Скопје

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Пробај зачини си некое јадење со неа, да видиш колку добро ќе ти излезе. После тоа секое следно јадење ќе си го правиш само со овој зачин. :D
не ти стај си во оние шо ги готвиш за на кајгана готвач:LOL: се 1-во место ќе бидеш

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај да се вратиме на темата, дрогирање на јавни места. Јас не сум дрогирашка али некад се дрогирам и на јавни места. Особено се дрогирам од силен мирис на пот, такви халуцинации добивам што неможам да ги опишам. Значи се молат сите запотени луѓе да користат стик на жешково, за да не не дрогираат.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ај да се вратиме на темата, дрогирање на јавни места. Јас не сум дрогирашка али некад се дрогирам и на јавни места. Особено се дрогирам од силен мирис на пот, такви халуцинации добивам што неможам да ги опишам. Значи се молат сите запотени луѓе да користат стик на жешково, за да не не дрогираат.
И да се тушираат по два пати на ден! :P

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ја фала богу не се возам во автобус инаку ќе бев и дрогиран и напушен на јавно место од егзотичните миризби на небањати луѓе. :cool:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
не ти стај си во оние шо ги готвиш за на кајгана готвач:LOL: се 1-во место ќе бидеш
Договорено! Само набавете, јас не знам кај да најдам. Па после ќе ве викам сите на дегустaција, па секое наредно готвење ќе гласате само за мене. :D

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Без забегување на темата. Сите кои не се од Скопје немаат право да дискутираат за центарот на Скопје како што е и насловот на темата.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Без забегување на темата. Сите кои не се од Скопје немаат право да дискутираат за центарот на Скопје како што е и насловот на темата.
:pos:
А ти мислиш само во центарот на Скопје го има овој проблем? Па во секој град во Македонија го има ова. Или вие скопјанчиштата посебни сте па само кај вас се дешаваат вакви работи? Ако веќе разговараме за овој проблем ќе разговараме на долго и на широко, нема да се ограничуваме само на еден град. Истиот проблем, ако можам така да кажам, го има низ цела Македонија.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Лек. :D
Ајде малку озбилно. Пропагндата за тревата дека е штетна, доаѓа од времето кога Форд успеал да направи автомобил од коноп, како и гориво од коноп. Кога ги открил вредностите на конопот ѝ колку тој може да биде корисен, некои моќници кои биле дел од нафтената индустрија ги затрупале овие откритија и за марихуаната и конопот се шири пропаганда дека се штетни. А овие две растенија на изглед се исти. Имате видео на youtube за ова.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Па мислам на тоа што секој може слободно да пуши трева.. да се боцка итн кај што ќе му текне, а да не обрнува внимание дали некој ќе го забележи или не. Ок, и јас понекогаш палам трева, али никогаш не ми текнало тоа да го правам на јавни места.
Не оправдувам дрогриање во никој случај иако сум за тоа дека тревата не е дорга и не е опасна по околината..на пример бев во Прага можда и уште некој бил коа ќе излезете од железничката станица има парк во кој сите се дрогираат а најмалце од се има пушачи на трева сите се на појаки дроги...група 5-6 души се собрале си куваат тука се маваат во вена и тоа е...стварно е неубава глетка ама мислам дека во тој парк се е дозволено само не ја сваќам логиката на тамошните власти што дозволуваат на прометно место да се случуваат такви работи...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Лек. :D
Ајде малку озбилно. Пропагндата за тревата дека е штетна, доаѓа од времето кога Форд успеал да направи автомобил од коноп, како и гориво од коноп. Кога ги открил вредностите на конопот ѝ колку тој може да биде корисен, некои моќници кои биле дел од нафтената индустрија ги затрупале овие откритија и за марихуаната и конопот се шири пропаганда дека се штетни. А овие две растенија на изглед се исти. Имате видео на youtube за ова.

Da si mi ziva i zdrava sestro! ama koj da sfati ...
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:42 ---

1322755540758.jpg.CROP.article568-large.jpg
aj pozdrav!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.642
Поени од реакции
31.864
Не си прајте филмој дека не штети и не се охрабрувајте. Мозокот партали се прави, клетките ршум без возобновување. Ги имам познајници кои редовно си дуваат по 3 пати минумум неделно, така подолг период искажан во години, па имаат тежина со лоцирањето. Ако го викнам првин ја врти главата 20 метри од мене, па се доближува на 5, после заминува на 15, за на крај кога високо ќе му мафтам со ракава, да ме забележи. Да не прајме муабет за водење разговор , сљоу моушн. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom