Дрогирање во центарот на Скопје

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ај види на претходната страна дали само јас велам дека тревата не е дрога.
Не ме чуди да пиши некој сега дека и алхохолот е дрога.
Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога :D , што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да ;)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога :D , што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да ;)
А од пола димче ќе се кезиш ли? Чашка и димче единица мерка? :icon_lol:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Ти се заебаваш нели ?
http://forum.kajgana.com/threads/Дрогирање-во-центарот-на-Скопје.69615/#post-6012061

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055

Абе готово ќе земеш еден дим и ќе гледаш џуџиња и еднорози.Може тоа да им се случува копиљаци што си прават филмови дека се големи фраери дека дуваат па глумат .

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Абе готово ќе земеш еден дим и ќе гледаш џуџиња и еднорози.Може тоа да им се случува копиљаци што си прават филмови дека се големи фраери дека дуваат.
па што се дувате толку дека сте јаки дувачи :D вие сте збореле за едно димче само... омг
--- надополнето: 24 јули 2013 во 12:19 ---
не.... или се дилери или џанкери друго нема :D
--- надополнето: 24 јули 2013 во 12:20 ---
Ја од чаша пијам. Ти шише ли маваш?
од буре

Kajgana Shop

На врв Bottom