Драга Кајгана

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Последниве неколку дена џабе глумам среќен, кога душата ме боли, а солзите чекаат да протечат по лицето:place:
 
Член од
24 декември 2008
Мислења
46
Поени од реакции
16
DK. Preku takvoto ali interesno nekoj izgleda spontano gi nasol klipovite za Ljube na youtube, daleku od toa deka go opravduvam Ljube. Nesto sto go dopira sekoj graganjin na ovaa zemja, sea slucajno se pojavi na youtube. Pa dobro be p...a mu m...r ima li be nekoj normalen vo ovaa vukojeb..a vikana Makedonija. Iskaca nasiot mil premier otkako pocnaa da pukaat ova bombite i sea pazi izjavata Zaev mu se zakanuval so prisluskuvani razgovori dobieni od stranski sluzbi, mu se zakanuval za vreme na nivnite sredbi koi se odrzale vo periodot od septemvri do noemvri 2014, a Gruevski ova go objavuva na pocetokot na fevruari 2015. Pa dobro be Grujo neli ke bese normalno da iskocese po zavrsuvanjeto na tie sredbi pa da kazese deka trpis i primas zakani od Zaev so kompromitiracka sodrzina dobiena od stranski razuznavacki sluzbi, pa da spodelese so narodot vo Makedonija deka bezbednosta ne ni e na zavidno nivo, deka nekoj saka da ne destabilizira, deka se prisluskuva, deka nesto ne e kako sto treba. Ili udri brigu na veselje i taka makedonecot e naviknat deka moze i poloso, ali od ova poloso neznam bas. Iskaca be Gruevski snimka od kaj tebe u kabinet i sea ne se znae koj moze da snimal, da ne dojde be tate od doma da snima, i Sitel spontano ja dobiva. Abe maloumnici sme bile i ke ostaneme.Stom nas kako narod nisto ne ne dopira turi mu pepel na se.
 
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ja sum crno-belo u priroda, ali mnohu se trudam da bidam sivo. Mnohu. Fa znajs. Hehe :-D
 

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Здраво драга,

Секоја нова посета по една нова личност во животот, ми здосади веќе. Секогаш исти трауми.
 

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.812
Решив да пишам и јас овде.

Многу интересно е периодов што сите форумџии кои имале јад на душата и кој морале некаде да се испукаат за моменталната ситуација во државава, суптилно почнаа во ДК да се исповедуваат.

Гледам многу од вас почнале и страна да бранат, а ситуацијава е баш обратна, треба да се види на крајот кој ќе излезе победник(пошто ќе се извади прљав веш до максимум). А победникот ќе биде тој што најдолго ќе издржи медиумски да покрива со настани. Сега за сега тоа добро го прават и двете страни, ама на кој ќе му снема материјал ќе ја наебе :pos:
 

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Ете вечерва чув муабет од типот,еј ај биди ми кум,затоа што ти имаш пари:sick:.Нели кумството се засноваше на почит,другарство?изгледа дека тоа останало у минатото.И сеа доаѓам до клучното прашање,за кое и овде имаш тема дали има другарство.Не нема,или ако има само еден може да ти биде,сите останати,се ликови со кој излагаш,пиеш ,односно за тепање време,и кога највеќе ќе ти бидат потребни ќе му ја здувнат.Епа за вакви не ми требаат,можам и сам да идам на кафе, на пијачка,затоа што ми се може,затоа што имам пари:notworthy:.
 
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.174
Поени од реакции
17.972
Константа на една судбина во трансформација...

...ја бакнуваше земјата македонска кога се врати од затвор како патриот, и пак ја бакнуваше земјата кога замина во затвор како предавник.

Заклучок?
Бакнувањето е најважно, без разлика дали си патриот или предавник.
 
Џ

ЏинЏер

Гостин
Нова година, нова Драга Кајгана!

По гратисот цитирања кој го имавте последните неколку дена од старата година, одиме јово на ново.
Ги знаете веќе правилата, нема цитирање, фаќање сеир, коментирање и надополнување на туѓи постови. Не би сакала да ви делам казнени и банови. :pistoldz:Не сме и ние од редакција така лоши, а знам оти и вие сте прекрасни и разбрани другарчиња.:oleee:
Ве љубам! :ljubove:

И Среќна Нова Година!
Фрлете се на пишување, сакаме да ги читаме вашите искрени постови!
Zdravo zenCka, sakas da se znaeme?
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.734
Поени од реакции
24.373
Сте гледале некогаш Викинзи како играат хокеј? Толку тестостерон во една просторија немам видено до сега! :X3:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom