Драга Кајгана

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Таман најдвам некако прилика јас да го прашам кое е момичево, тој во истиот момент ми кажвит дек се зеле, а та уствари ме гибат цела вечер под маса. Аиии бегај мори сотоно, море невоспитана еј.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Хеј Кеј,

Кога летото сам не отидов на одмор , ме пратија од тука директива.Нема везе профи беше , изглеав BlackList серииште да ти кажам право.Во саботата ми се случи нешто што не верував дека ќе го доживеам во скоро време.Секој прави грешки во животот, арно ама некои скапо се плаќаат.Епа јас така се испокарав со еден другар лом се напраив ама кога бев и лом напраен.Појма немав 9 месеца што бев кажал, ама у саботата се реши чоекот да ми пише што праам како сум , а ја зошто ги хејтам разговорине на фејсче за проблеми што не се решаваат по тастатура му реков да излеземе.Излеговме се разбравме ко луѓе у спут со пиво и овие денови сум еден од посреќните особи.Тоа е тоа жута, банирај ме пак може и тикет некој ќе улета.Пеџа се извинувам што не дојдов, долгот мој кон тебе се зголеми на две пива.

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Кaјги,
Денескa пaк ќе имaлo бoмби, вечер мoжнo е и некoјa кoнтрaбoмбa. Згaденo ми е веќе, не сaкaм дa знaм кaкви бисери ќе излезaт денес. Дoвoлнo сум рaзoчaрaн oд пoлитичaриве, и пoзициски и oпoзициски, дaјте нештo пoзитивнo бaму мaјкaтa, декa нa пoдoбрo ќе тргне рaбoтaвa. Амa тешкo тoa. Тешкo декa ќе си јa oпрaиме држaвичкaвa. Зaрем oд двa милиoни нaрoд не мoже дa се нaјдaт 10тинa луѓе шo ќе влaдеaт делумнo пoштенo, шo ќе имaaт кaнтaр нa рaкaтa, шo ќе крaдaт мaлку, сo исaв, дa имa и зa нaс oбичните смртници нештo дa oстaне? Не рaзбирaм кaкo тoa 25 гoдини не влaдеaт луѓе без грaм кoлективнa oдгoвoрнoст, без oбрaз, без срaм, без жaл.
А лoш кaрaктер сум, пoрaз не прифaќaм, не мoжaм дa се пoмирaм сo пoрaз нa тaткoвинaтa. Гинеле дедoвци и прaдедoвци зa дa имaме денес нaше дoмa.
Знaм декa сaмo нa пoлoшo ќе oди и сеуште седaм тукa, бегaње oд држaвaвa ми е пoследнa кaртa кoјa се нaдевaм декa немa дa требa дa јa извaдaм oд џебoт. Амa и тaa нaдеж пoлекa нo сигурнo умирa.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Комшиите ми го пратија сабајле синот нивен, 12 годишен, да сум му објаснила некои работи за школо, да сме учеле заедно и малиот успеа после 45 мин. да ме убеди у дневна да пукаме со пиштол на дијаболи во дезедоранси и слични шишенца...
Не знаеш што се дешаваше :uzi:

P.S. Not sure If 12 or 21

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Маче,

Сум го слушнал најјакиот одговор на некое прашање EVER !

-Зошто вие излегувате и ги кажувате овие детали од истрагата, а не министерката за внатрешни работи ?
-Зошто јас така сакав !

:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom