Драга Кајгана

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Врв на иронија е Пуно со македонското знаме во потпис.

Последно уредено:
M

Moon Child

Гостин
Драга, овие Кинезиве овде не се нормални. Ставаат два пати годишно попуст се на пола цена, ти неможеш да замислиш што е тоа :vozbud: Има свашта, од игла до локомотива, и така јас отидов вчера на почетокот додека не разграбал народот се, па после да се чешам. Од лажици и вилушки, до алат, до чевли, нема што не купив, на каса шлог ме стрефи! 90 евра потрошив, :X3: т.е. ја потрошив ќиријата за овој месец :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Уште ова го немав видено.. Цимерот тркнал да уплаќа спортска и ја пернал Леванте-Гранада 2 у 1... Ама ја врзал со уште 4 така со по 3-4 коефициент и го играл 4 од 5. На крај си ја погоди оваа 30 коефициент (буквално од него типот, нити од интернет нити ништо), а не фати спортска. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј,

Би ја нашол сербендава и би го частел пиење. Многу пиење.
Става оглас за кола што ја продава а описот е следен:

„Auto u dobrom stanju, vlasnik 10 godina, drugi vlasnik, uvoz 2000 godine, imam i celicne felne, lavlju sapu... porodican auto, ali stigli moji majmuni pa hoce da kupuju neke BMW-ove! ja ga nikad ne bi prodo, nego junadima ne mozes da objasnis... moze zamena za nekog BMW E46 uz doplatu mojih MAJMUNA. pozdrav, srecna kupovina. Preza“

Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
Кајги, колку е само полесен животов откако од него ги тргнав сите лицемери кои зад превезот на „пријатели“ само ме сопкаа...
Тоа ми е најисправната одлука што ја имам донесено последниве години.
Сега функционирам на едноставен принцип. Ми одговараш добредојден си, не ми одговараш кој те јебе, воздух си.
Се радувам што до себе имам неколку, но вистински пријатели, кои се радуваат на моите успеси и тагуваат заедно со мене во тажни моменти. На крајот на краиштата битен е квалитетот, не квантитетот.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Владата не е крива за ништо. Тоа е јасно. Криви се родителите. Криви се затоа што ги родиле своите деца во оваа банана од држава.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Кога сум изнервирана најчесто чистам. Обично по првите 10-15 минути ми поминува нервозата и престанувам со чистење.
Денес направив генералка, си ја исправ целата гардероба и постелнината, направив чистка на несесерот со козметика, исфрлив преку 15 лакови за нокти, си ги средив книгите, исфрлив заостанати прехрамбени продукти и ги заменив со нови, направив операција на омилената четка за коса која случајно ми ја скршија, си ги средив и подредив сите документи во компјутерот, ја поправив бравата.... Сега се мислам дали да тропнам на врата кај комшијата да го прашам да не треба и кај него да се зачисти. :nesumjas:

На некои луѓе еве вака сакам да им направам -> :blablab:
Поздрав, убаФ ден.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Министерот доктор-професор-магистар-стивен хокингс ака тодоров ќе си замине ли некогаш човекот кој всушност нема област во која он не е стручњак водоводџија ,стаклар,гипс картони,култура,здраство,образование,наука нема нешто за што не го бива значи по спремно дете неам видено

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.900

Бев на забар, факинг алелуја :D
Добро поминав на крај, мислев имам десетина расипани заби, испадна дека се два :D
Едниот отиде под пломба, на другиот ќе му се вадат живците :popce:
Ах таа болка кога ти ги чистат каналите :nesumjas:
Утре пак :popce:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.643
Поени од реакции
9.925
Не знам како е можно во пакет со неограничен интернет секој месец да ми стига порака дека сум искористила 99% од пакетот. Уште 1% ми фали да ја потрошам неограниченоста :eek:

П

Пепси_

Гостин
Да беше шпанска серија ќе знајш кога има заплет и кога ќе дојде расплетот и ќе а откриат мајката на слугинката..... воа не можиш да испланираш за наредните 3 саати.....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Сте пропуштиле некоја вест? Не сте биле пред телевизор? Без гајле, сега имате решение!

ЕКСКЛУЗИВНО !!!

На вестите на Сител во 19 часот гледајте го ИСТОТО што сте го гледале на вестите на Канал 5 во 18 часот и на Алфа во 17.30 часот!

Но тоа не е Се! Ако не ви беше доволно истото на три телевизии, со менување на каналот во следните 30 минути истото ќе го видите и на МТВ! Секогаш за вас, 24/7 - истото!

Разноликост во медиумите, пар екселанс.

Kajgana Shop

На врв Bottom