Драга Кајгана

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Камила ми го направи денот, и го раскршив ова јазиков англиски тоа чудо некое, ова мршиве вика да сум прашал дали е мажена и колку плата зема :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Е то не прашав живеела близу Рим село некое немало индустрија само земјоделие :icon_lol:. За Лацио или за Рома, за Рома била, и објаснував историја култура, маската од Мечкарите и нејзиното значење, за манастирот каде го давале ручекот. К. вика море гнетење четири парчина пилешко изеде кај го втера глеј ја колку е слаба :pos::pos::pos::pos::pos:. Прашува кој знае англиски келнеро дрво, Ане в шанк не одбирала мора јас, шо сака вика оваа садријазме ти ако не си ништо не прајме, варени компири викам :pos::pos::pos::pos::pos:. Половина саат требало да се варат, ајде скара пилешко, салата без јајце и сирење алергична била и тоа :icon_lol:. Прашуваше тутунот како се работел, површно и објаснав немам некое искуство.

Беа импресионирани од англискиот мој овие со мене, кога им викам дека преведувам од англиски на македонски не го земаа за многу сериозно тоа :icon_lol:.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едино полошо нешто од тоа што мораш да ги гледаш рекламине за трето дете на МТВ додека чекаш спорт е тоа што мораш да гледаш Бекстејџ пред Менталист.
Мозочната кора да ти се стопи, боље Циркотека да даваат.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Моментот кога старата дома ќе тресни два бисери :
*Настинат си оти се прскаш под мишки со спрејој тоа ладно е.
* алергија ти се има јавено од телефонот, цел ден в рака си го зел.

Ја испратив на поседок да се одмори од мене малку, крајне време

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... @ЏинЏер на фб става слики со мојот шешир, јас исто така во позадина на сликата, а нигде ни таг, ни фала. It's settled then, на следната собиранка наплаќам за носење на шеширот, стотче од саат.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, сестра ми ми кажа дека најверојатно три вечери по ред, сум се прснала од смеење во сон. А јас благе везе, не памтам што сонувам. :toe:Гајле ти е, смеењето е пола здравје. :P

Иначе мајка ми ми ги перела патиките, ама само едната патика преноќила под печка и сеа вторава е полумокра. :lolzz:

Замарам со глупости, знам. Ај, чао. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom