Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

ЏинЏер

Гостин
Леееееееј и бебе си го сменила никот :vozbud: Стварно убаа нова година. Ај лав ју ол ивен мор :D
 

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
SREKNA NOVA GODINA pochituvani kajgandzii !!!!!!!

mnogu zdravje ,sreka ,ljubov ,pari i se razbira uspeh vo novata godina ...
eve i edna pesnichka
 

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.146
Драга...

... првпат по 6 години се враќам од Нова Година трезен. Сепак не alcohol free, али трезен. The feeling is weird. Што треба да праам сеа? Обично ќе соблечам само една од чорапите, јакната неуспешно на закачалка, фармерките на земја, блузата на стол, легнувајќи полу-гол, половично покриен со јорганот и утре измрзнат за два месеци. I'll just... ќе се повлечам тивко и нечујно... ваљда.
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.701
Поени од реакции
24.161
Кое копиле сум! Имам приметено дека многу работи што сум ги посакала порано или подоцна ми се оствариле. Некогаш исполнетите желби не завршиле со среќен крај. Да му е страв на човек да посака нешто. Прееска посакав, шо ми е гајле!
 

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.807
Поени од реакции
10.916
Не ми е јасно. Мора да е среќа. Пример, вчера на најтрезно спасив 12-13 пати да скршам глава, рака, нога и што и да е ради пролизгување. Денеска на бајаги пијано не пролизгав ниеднаш, одев бајаги побрзо, на моменти и трчав, не изгубив контрола врз себеси, мора да е среќа. Интересно, муабетов делува како постовите на брутус и џони каде цела нација е среќна, а цела кајгана смета дека не е среќна нацијата.
Бидете ми добри.
 
C

Castiel

Гостин
Kej..



Имам некое чудно чуство...неможам да го опишам....Годинава прв пат по 15тна години станувам од спиење ова време....да не бев толкава мрза ќе станев и ќе прошетав малку низ центаров ....ќе ги разледав последиците од новава година...ќе видев луѓе што го имаат т.н Walk of shame....јбг се пиело вчера... нема ништо лошо тука...битно убаво да си помине човек...Да го следи здравје, најбитно од се тоа, па љубов, среќа и пари секого годинава...2014 беше така-така година за мене ништо посебно...Имаше и добри и лоши моменти...Ама имаше и убави не викам не..Многу ми е мило што запознав доста луѓе тука од форумов првично од фудбал што играме редовно....уште таму видов дека има супер дечки тука..а потоа и од собиранките таму уште повеќе се убедив дека уствари форумов е закон....Стварно нема зборови да се опише тоа...што ќе се зборови само нека ја прочита темава и оваа и предновогодишна собиранка ќе му стане јасно какво спешл плејс е форумов...тој што се двоуми да доаѓа на собирнки и слично не треба ....нека доаѓаат кога има дружење нема да зажалат...А и се надевам годинава ќе има повеќе собиранки ...треба почесто да се организираме.... Доста со моето филозофирање пошо повеќе и така после таква бурна ноќ мака ќе им е да читаат по реченица две а не па во волку....а сега да го испиам утринското кафе и со убаво утро да ми почне годината...

Затоа за крај ќе ви кажам Среќна нова на сите форумџии...многу љубов кон вас и почесто да се гледаме годинава...


Ве сака Вашиот ангел чувар
Кастиел

:ајнапиво::pijani:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom