Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К...

Јас пак... каде се личностите кои прават добар моабет? ги нема... сум забележал дека сите едвај чекаат да се искажат, да ги искажат своите проблеми како камион со песок се а песокот се нивните проблеми едвај чекаат да најдат соговорник кој ќе може да ги ислуша а при тоа не обврнуваат внимание дека тие само сакаат да се испразнат а не прават моабет... тебе не те забележуваат те гледааат само како некој психолог кој слуша и при тоа ќе даде некој совет а каде се моабетите?... а и да... ќе се почне некако тема со ,,љубов'' и знаеш што? бегаат како од ѓавол а проблемот е во тоа што толку се разочарани од тоа... бидејќи како личности се слаби во себе не го знаат зборот ВИСТИНСКА ЉУБОВ бидејќи нивната љубов никогаш не била возвратена па толку се исплашиле ги доживувам како мало маченце на дожд кое седи... тажно,само,напуштено од сите скршено во себе кое моли за парче љубов... вака ги доживувам кои внатре во срцето се такви а однадвор? ех тука е тоа интересното глумат како најсилни личности па уште се осудуваат да те критикуваат што си се заљубил или пак ќе ти кажат: Абе ај не вреди за љубов да се бориш како и да е ќе те изневери таа/тој... колку само се заплашени, се плашат да се заљубат хмм... па и да со оглед на тоа што машкиве се изрод невиден... а искрено кајгана ниту пак женскиве не се за мирисање бидејќи веќе почнаа со она ќе ти дадам, ама биди мој. Колку патетично зарем не?

Догледање драга К.


А и да еве една фотка :)
 

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.386
Увек га видите јајце унутра какво е пред да га сипете да се пржи, зашто можда е крваво, и после ке мора да га вадите сс ложицу.
Значи у праву смислу на муабет, не е ништо метафорички-поетички, чисто да си знаете зашто ја се поеба ичера такој. а и прееска... и увек да помислите на мене кд кржите јајце. Много ли тражу?
 

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.612
Поени од реакции
31.819
Замисли да имаш положено се' уште на колоквиуми, па сега да има оглас за соработници во факултетoт кој трае 5 дена, па ти да ги исполнуваш сите услови освен еден кој не е по твоја воља, да извадиш уверение за завршена трета година, а оти?
Оти професорите ги мрзело да сумираат конечни оценки цели 3 месеци, па по некоја логика чекаат децата да полагаат сега повторно за да не се мачат на два пати со пресметките. Или пак друг е муабетов, магистрите од Битола треба нешто да работат во меѓувреме ти текнува?

Не ми е криво за пропуштеното искуство кое заслужено ми следува, туку за индиректниот клец кој го приредуваат. Многу работи опалуваат во државава со правење на три и половина или прилепски на триипол :)

Со почит ,, Правен факултет Битола"
 
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Како да се изразам,како да го наречам тој "човек"а да не упатам навреда?
Македонијооооооооо тешко тебе со такви луге..Македонијоооо од што си патиш?
Кому си згрешила?Ми се гадиииииии...Како да ги отварам денешните вести без да имам страв да налетам на него?
И веднаш добивам нагон на гадење.А јас се чудам од кај ми е тој вирус последниве денови?
Ете од што било...

Ugh...
Удајем се удајем сееееееееее :vozbud::facepalm:
 
Z

Zoza

Гостин
kajgi so pravas? jas si uzivam so samata sebe,znas li kolku mi falese den dva da si bidam doma ili pred pc ili pred tv...izgledav 6 filma za 2 dena ( ne indisko-spanski gomna) tuku salam filmovi...me vikat za kafe,znas so im odgovorih: ne ne imam nesto rabota" a nemam NISTO rabota nego dosadno mi e da dremam po kafici i da slusam bos muabeti od kvazi fraeri i fraerki...ej da aj daj mi malku sreka denes barem edno livce da mi e dobitno plisss...fala kajgi :love:
 
Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Кажи ми,
до кога секој ден ќе е нова надеж,нова верба,нова борба?Види,знам дека треба да е во тоа е и смислата.Но до кога бе веќе,аман?Ја упорно станувам,животот упорно како со чекан,бам бам бам.И јас се стабилизирам,живнам малку и он пак бам бам бам.И се чудам,искрено си се восхитувам како сум издржала до сега.Ке издржам уште малку,морам.Седум пати падни,осмиот стани.Абе 77 пати паднав,не 7.
Седнав да се опуштам сега,ваљда ке ми текне нешто.И овој животот наш...ебан до 101 и назад.Сега ќе станувам 78 пат.
 

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
Денес работен ден, заеби ти во недела не се работи јас како сам свој газда си одработив денес 2 смени, првата од 2:30 до 11:00, втората од 16:00 до 21 часот така да сум отепан едвај стојам. Али во сетo ова и радост има, шо комшија имам ми го напрај денот денес. Тежок експерт е дечкото, пред две недели батката ми вика дај кажи предлог некој бизнис да се прај, јас на заебанција му викам тоалетна хартија прај бате нема за тоа економска криза народ мора да сери па шо сака нека биди и еве 2 недели не поминаа тој денес растовари дома машина за тоалетна праење :pos:. Легенда е али секоја чест што е решителен толку и менува на 2 месеци нов бизнис :D, па уште и за ортак ме бара хахахахахах
Другио комшија ми вика комши одмори шо ќе му прајш на парите, ама кутрио не за друго ерген 45 години е и за то не знај лек за трошење пари, само женидба синко колку шо можи жена да потроши ти во 5 животи не заработуваш :D
Напната ситуација на секој фронт па решив да подискулирам малку шо сака нека биди со се неможам да се замарам веќе, вчера удрив на луксуз отспав 5 часа и денес сум хиперактивен :)
се уплашив на вага денес 79кг која стока сум се направил то чудо е, ајде за 1 месец сум назад на 73 ;) нема заебавање мора да се спремам за месец дена пак вежбање.
Дома ми се заканува ураган, гледам сестра ми спрема морско прасе да донеси така да ќе треба да купам аквариум и сол и стварно да го прам морско нема кафез за него шо гебам ќе ми смрди вкафез. :ROFLMAO:
Е сега си кулирам со две три песнички и нешто многу се разнежнив ќе да се поболив од една болест изгледа :love:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom