Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga Kajgana, imav seks so mnogu grda... ama mnogu... onaka... mnogu... najgrda... koga bi ja opisal bi moral samo definicija za grda sto ima vo nekoj rechnik ili takvo nesto, eve baram ama nema, ima samo nekoi smeshni objasnuvanja, ova ne beshe smeshno, eve od sabajle cel den se chustvuvam za nikade... shto znam, moze ke mi pomine...
 
N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Утре ме чека да напишам техничка спецификација за 60 комерцијални извештаи.. 60 драга... Добро е што знам што работат зошто јас ги изработив. Е така ти е Несо, кога не знаеш да кажеш „НЕ“ на работа.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Разбирам да пушат, да пијат, да седат на бетон со голи половини, па дури и разбирам да си ги лајкуваат сопствените слики, ама толку гомна да се јадело за се - е тоа стварно не го разбирам...
 

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Си купив книга... De Profundis од Оскар Вајлд... он е на ред за целосна обработка...
Дај му маска на човека и тој ќе ти ја каже вистината... - Оскар Вајлд
Живеј брзо...Љуби силно...И умри млад... --- Оскар Вајлд
И то...
 
B

Black Guard

Гостин
Хех какво е чувството со добрите филтер57 и чоколадно млеко измешано со две нес кафиња едно Ајс и едно мало нескафе мххх, али после ќе кукам неможам да спијам епа тоа е тоа.

Ошо лавер-еве ти маски bevor du gehst(Грубо пред да заминеш) од германскиот пејач со турско или можеби ерменско потекло xavier naidoo


Драга поодамна еден повозрасен член ми кажа пратејќи ги моите постови...абе што се замараш толку нели гледаш дека интерпретацијата е погрешна а и не вреди толку замарање ми рече лади си го наместо да се трошиш..последниве недели тоа размислувам и мислам дека е во право а јас згрешив.
 

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.232
Сум кажал колку апокалиптично изгледаат колине кои прскаат против комарци? Фали уште еден човек со 1 око да вози на покривот и да пука со шатган и ќе биде тотален впечатокот...
 

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Драга кајгана: Шмекеру, лонгтајм ноу си, лонг тајм ноу шмек. Но, жалам, веќе сум со друг.
Бејб...мир! Среќен сум за тебе ако си вљубена. Јас како претставник од Бечката школа потполно те разбирам.
Дојдов само да ти бакнам рака и...песничево за тебе.
http://www.youtube.com/watch?v=KTPVknKu95M
 

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.140
Поени од реакции
15.885
Кајгано,
ја стварно не знам шо е финтава со лапањево.
Да земеш со јазик да брцаш у туѓа уста, кај е тука логикава? :icon_lol:
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.552
Поени од реакции
1.606
ДК,

Некои за спиење земаат дијазепам, други земаат секакви други медикаменти... Јас велам - жолта плус мезе плус добро друштво. После тоа се спие како бебе.

Добра ноќ.
 

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.612
Поени од реакции
31.817
Се наближувам кон крајот, ја имам идејата само ја проширувам со имагинацијата. Се надевам за скоро време дека ќе излезе чудото испечатено како што доликува. Денеска го завршив делот со убиството, успешно го сокрив трупот. Уште максимум 20 страници, мора да бидат толку, не и повеќе. Стандард музика обично иснтрументална, ворд пуштен и то се прај во текот на ноќта. А да , го погледав уште еднаш филмот ,, И џуџињата почнуваат мали" нешто ненормално несекојдневно, ме остави без здив. Херцог е будала.
 
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано.

Зар не мислиш дека малку отупеа со МАГАРИЦАТА?мислам мала се је*ала,врескала и на крај се искажала во некое видео како и било.А нашиве медиуми ке се степаат кој попрв да го постира видеото.
Отварам фејс и што да видам?Главна тема е Мони.Oтварам твитер и таму Мони...страв ми е да отворам фрижидер,може и таму ја има.
I don't f*cking care за нејзиниот интимен живот.
Изминативе денови таа беше повеке популарна отколку роденденот на Кољо Груевски.
Си ја доби толку посакуваната слава,а ние ке си тераме сеир од страна.Заслужила волкаво внимание или не... It doesn't matter.
Ах младино :facepalm:
 
N

Nessa Alcarin

Гостин
К,​
од 8.30 ми е албумот на repeat... неможам сега да ти кажам како ми е, немам зборови... сеуште ... Сакам само да му се заблагодарам на човекот што ми кажа за нив, има посебен клик кога ќе ти презентираат нешто интимно како ова и ќе го споделат со тебе..​
еве ти да уживаш и ти (само мал дел од албумот)​
п.с. Неса љуби денес, сите ги љуби....​
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom